- 20 Temmuz 2014
- 5.168
- 14.691
- Konu Sahibi veronika_nika
Beni dinle ve anlamaya çalış bunu yapabileceğine inanmak istiyorum ; ben doğduğum Yaşadığım Şehirleri gözü kapalı savunuyor olsam oralarda yaşamayı düşünür ölürdüm ama böyle bi Düşüncemin olmadığını ifade ettim .şaşırdığım nokta ; hepimiz bir yeri hiç görmesek de az da olsa yaşantısı hakkında fikir sahibi olabiliriz ,hadi diyelim gerçekten gözüne güzel göründü hadi aldandı ama en azından ben evlenmeden önce eşimin memleketine gider kendimce gözlemlerdim yapabilir miyim yapamaz mıyım,insan kendini bilir değil mi ? Ya da eşi birkaç sene yaşarız ,sonra gider miyiz mi demiş ? - eğer bunu bilerek evet denmişse ben nerede olursa olsun Karadeniz'in bir dağ köyünde de olsa doğunın en ücra köşesinde de olsa kendi tercihim olan bir kararın sonucu olarak kendimi ordan ötelemeye çalışmaZdım. Yarın bir gün inşdllah atanırsa zaten okulda mutlaka kafa dengi kişiler olacaktir oralarda öğretmen ortamı da keyiflidir yani şartlar istediğimiz gibi olmayabilir ama kendimizi mutlu edebilmek de bi yerde kendi elimizdeBazıları da sırf kendi doğulu diye tuhaf tuhaf savunmalara geçmiş. Siz sevin işte memleketinizi gidin orda yaşayın elalem sevmek zorunda mı. Saçmalığa bak.