bu evlilik kurtulur mu?

Konu sahibi bu yaşta dul mu olacağım mantığında devam edersen nickin gibi hep kış günü yaşayacaksın haberin olsun.

Bosanmis olmak sana göre seni sevmeyen ve saygı duymayan bir adamla ömür gecirmekten kötü mü acaba nedir?

Ablalarim aslında bu adamın iki dayısı var onlar da boşanmış. Anasi zaten öyle. Sanırım bu örneklerden dolayi kolay geliyor ona boşanmak
Dediklerin doğru olabilir canım. İnsanların senin hakkında ne düşünceğini çok dert etme. Biliyorum üzücü .. Ama ya çocukların olsaydı ve bu adamı yıllarca çekmek zorunda olsaydın. Sen bekar gibisin. Yaşın küçük. Yarın öbür gün düzgün bir insanla evlenme şansın var. Kötü gibi görünen bu olayda da vardır bir hayır. Sakın anlaşmalı boşanma, kusurlu olan taraf o, sana manevi tazminar ödemek zorunda va zaten 1 yıldan önce boşanmazssın, bırak sürünsün

İşin hukuki boyutu nasıl halolur bilmem ama elalem ne der kafasiyla hayatını karartma derim ben.yazık böyle adamlar bi arkadasinda dediği gibi anasını alsın koynuna hiç evlenmesin tobe töbe ya

canim boyle bi evlilik kurtarilmaz diye dusunuyorum yazini okudum hepsini malesef boyle insanlar hala var!!!annesinin lafina bakanannesine duskun olan erkeklerin evlilikleri yurumemistir ki bide inatci ve kinci olunca hic yurumez boyle insanlara ne bisey anlatabilirsin nede anlasabilirsin.boyle erkeklerin eslerinin kesinlikle sesleri cikmayacak bisey soylemeye haklari olmayacak annesi kocasi ne derse herseye tamam diyecek eslere sahip olmalari gerekiyo malesef

Ay lütfen kendinize gelin... Hangi evliliği kurtaracaksınız????

26 yaşımdayım. o 32. birbirimizi 5 yıldır falan biliyoruz ama çok bir flört etmedik. 6 ay desem? sonra nişan falan oldu. zaten annesi annemi ve ablamı tanıyormuş, nereden tanıyorsa...

5 yıldır tanıyorum demişsiniz... Nasıl tanıdınız anlamafım ben???

Gerçekten şu an beni en çok korkutan boşanmanin hukuki süreci. Ne olacak nasıl olacak hakim ne soracak ben hiç bilmem böyle şeyleri. Bir de bosanma davaları uzun sürüyormus. Ne kadar sürer ki? Yasim geçecek. kimseye guvenemem gibi geliyor. Yani bu evlilik bitecek bu adamla olmaz gibi düşününce peki ya sonra ne olacak gibi düşünmeye başlıyorum. Kafam allak bullak. Bir de baba evine sığmak sorunu var. Şimdiden sıkıntı . Offf Allah im ne yapacağım ben. Ben eşimi seviyordum yaa neden böyle oluyor. ...

Sakinnnnn sakinnn barisma

Konusmadan iletidime gecmeden seninle bilgi paylasimi bile yapmayarak gorursun sen diyen bir kafayla evli kalamazsin ki adam seni bosamaya calismis ustelik bir de suna bakin hele

Gitsin anasiyla yasasin

Sana gelip hayatim annem dul yalniz kaldi sunlari boyle mi yapalim ona boyle mi bakalim nasil olmalu vs diye gelip konussaydi. Eminim orta yol bulunurdu. Kadin tam cadi. Oglan desen anaci.

Ana lafiyla doldurusuyla bosanacak adandan ne sana koca ne de ilerde cocuguna baba olur. Daha buyumemis embesil cok afedersin ama acayip sinirlendim

Bir de ailenle gorusturmuyor. Yokkkk anammm yokkkk kac kacc ardina bakma sakin. Calisitorsun paran var cocukta yok yine sever yine evlenirsin. Adam cok

Ta
5 yıldır tanıyorum demişsiniz... Nasıl tanıdınız anlamafım ben???
TanTanımıyordum aslında. Biliyordum. Kardeşimin oynadığı takımdan biriydi. Kardeşim iyi tanırdi. Şimdi o da şokta. Tanıştıktan sonra biraz flört ettik. Duyuldu hemen. Öyle olunca başı bağlamaya geldi iş. Zaten anasi bana pek bir merakliydi başta bir yaglamalar ballamalar. ... sonra gerçek yüzünü gösterdi. Annesi ile çok tartıştı benim yüzümden evlenmeden önce. Yani aslında ben annesine bir şey yapmadım ama kadın durup durup bana sariyordu. O da anne uğraşma kızla diye kavga ediyordu. Sanırım o kazadan sonra annesi ile arasındaki ilişki güçlendi kadın da sürekli beni kotuleyince olanlar oldu. ...

Yazdığınız her kelimeden ne kadar çok sevdiginiz belli bende eşimi bu denli seviyorum öncelikle Allah yardımcınız olsun bir yuvanın yıkılması çok zor helekide bu kadar seviyorsanız ama benden size bi tavsiye adamın dediklerine bakılırsa annesinin dolduruşuna gelmiş bundan eminim siz onunla soon bir kez konuşup ona beraber geçirdiğiniz iki ayı anlatin ne oldu ne değişti sorun ona eğer herşeye rağmende istemiyorsa dayanmaktan başka çare yok :-(

Tecrübe ile sabit... Bu iş bitmiş... Aynı şeylerin başka versiyonunu yaşadım.
Ben yalvarıp yakardım olmadı..i
Üstelik senin gibi Haklıyken .
Bana sorarsan ben kendimi küçülttüm sen küçültme.
Çekişmeliye de girme 3-5 sene sürecek her Duruşma aynı stres...
Anlaştım boşandım 1 senede yepyeni bir hayat kurdum...

dul falan olmayı. maalesef çok muhafazakar bir ailem çevrem var... duyanlar arayıp "aaaaa, yazık yazık babanın yüzünü yere mi eğeceksin" diyorlar.
. Kurtulur mu demişsin ya, açık söyleyim ortada bir evlilik yok ki kurtulsun.
Öncelikle bunu kabullen.
Bu adamla, anası olacak pislik seni kandırmış.
Ay karaktersiz tiğnetsiz, bir eşini korumaktan aciz ezik oğlunu padişah sanmış, bir de iki ayda evi boşaltıp cebren tazminat alıyor, khp.
Ne demek habersiz eve girip boşaltmak, kilidi değiştirmek. Ne demek yeni gelinin altınlarını çalmak. Hırsızlık bu. Sonra anlaşmalı boşanalım... Oldu... Senin kırılan gururun ne olacak?
Bak canım belliki hayal kırıklığı yaşıyorsun ama silkelenme zamanın gelmişde geçiyor. Bu insanlar iflah olmaz. Hadi diyelim yeniden denedin, Hırsızla arsızla ne kadar yaşayabilirsin...
Yerinde olsam, bırak anlaşmalı boşalmayı, hem takı davası hem de tazminat davası açarım.
Görsün bakalım ömürlük emanete 2 ayda hıyanet etmek neymiş!!!
Ay çok kızdım

Gelen akrabalara takılma, bir konuşur iki gün konuşur sonra susarlar....

Sizi sanki bosanma ile ilgili bir konudan hatırlıyorum. Anlaşmalı bosanmada peki manevi tazminat vs gibi konular nasıl oluyor. Işın aslı ben tazminat para peşinde değilim ama onların tüm dünyası para olduğu için başka şekilde sinanmazlar. Tazminat ödeyeceğini anlarsa o zaman gerçekten yuva yıkmanin kolay olmadığını anlar diye düşünüyorum. Ne dersiniz

Ne yani, evlenmeden önce seks yapan insanlar namussuz mu oluyor? Kötü evlilikleri hak mi ediyorlar? Ve bir evlilik sirf seks yapildi diye mi sürmesi lazim? O halde hiç kimse bosanmasin, bosananlarin hepsi namussuz, nede olsa bakire degiller artik.

Ve dogruyu söylemek gerikirse, asil simdi yaptigin namussuzluk. Sana zerre kadar deger, saygi vermeyen adamin pesinden kosturmak. Sana bir arabayi bile deger görmedi, annene bile zor yolladi ve halen bu adamin pesine gidiyorsun. Karar senin ama istedigin kadar uykusuz kal, yemek yeme ve bu adamin pesinden kos, asla o adam ve ailesi tarafindan ne sevgi, ne saygi görürsün.

Ha bide "sevgilim olsa ayrilirdim" diyorsun da. Sevgilin olmasi bile namussuzluk olmaz miydi?

Cidden bu yorumu nerden tutsam elimde kaliyor.

Son düzenleme:
kardeş bırak ya bu adamla anlaşıcam diye değer mi? ne karaktersizmiş! yol yakınken bitsin kurtul.anasının lafına bakan adamdan adam olmaz. defolsun gitsin bırak...

Bırak yüzlerini şeytan görsün.. Ana oğul otursunlar birlikte.. Ekonomik özgürlüğün de var ne diye kahırlarını çekeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…