bu evlilik kurtulur mu?

Adamın umrunda değilsin bilmem farkında mısın? Ve sen hala uzaklaştırma yüzünden intikam alıyor vs deyip avukata ağlıyorsun, şaka gibi

sevgili arkadaşım 3 ayda bu hale gelen evlilikten 3 aylık karısını kapının önüne koyan bu adamdan hayır gelir mi sana ? başına daha kötü şeyler gelmeden boşan bence.

O aaaa tü kaka diyen zibidiler , sen bunları çekerken el mi vercekler sanki ?
2.ayında böyle yaptıysa ilerde neler olur kimbilir.. evlılık kadar boşanmakta dopal güzelim artık. işin gücün elinde tüm delillerin sağlam yapma kendıne bu kötülüğü..
devam bıle etsen unutabılecek mısın ?

bir avukat arkadasşımla konuştum. sakın anlaşmalı boşanma dedi. bırak çekişmeli boşanma davası açsın dedi. aynen dediğiniz gibi o kusurlu taraf dedi. dedim ya onun avukatı benim çok yakın arkadasımın kuzeniymiş, arkadasıma sordum nasıl bir avukattır falan diye. iyi bir insandır senden bahsederim dedi. bahsetmiş, kadın arkadasıma da yanı şeyi söylemiş kıza çok üzüldüm ama ne yapayım vekaleti aldım demiş. davayı ben almazsam başka avukata gider bu kızı daha beter ederler falan demiş. inşallah dediği gibidir.

gerçekten de bende şimdi fark ettim siz isteseniz de boşanamazsın 1 yıl dolmadan. Ve bunu onun avukatı nasıl bilmez? Bu bir yılın dolmasını beklerken bile emin olun çok şey değişecektir. Ayrı yaşamak aklını başına getirir diye düşünüyorum.

Avukatta kafayı yemiş Allahım hangi yuvadan bahsediyor bunlar ortada yuva mı var

hayır yani el insaf be adam be anası siz ne vicdansız, riyakar, namussuz insanlarmışsınız okuyun bu yazımı ferfecir gözlüler yahu adam olsa bu daha çiçeği burnunda karısını bu kadar üzmez baba evine yollamaz millet herşeyi der zaten he o zamn bu arızalımıydı da yolladılar , ne geçimsizmiş , bu kadar sürede yuvasını kuramamış ş mı vs gibi yersiz konuşacaklar yahu bu genç kadın senın namusun be günah ne hayallerle senınle evlendi e be kadın anasın sen ne biçim anasın çocuğunu çekip yuvana eşine sahip ol mutlu ol ben siz mutluyken mutluyum vs gibi insan olamadın yazık be yazık Allahım sen yardımcımız ol Yarabbim beni sinir ediyorlar bu tipler

AMİİİİİNNNN

ayy bırakın allah aşkına elalem yok dul dermiş yok bilmem ne dul dicekler diye ne bu adam çekilir ne anası okumuş inssansınız yapmayın lütfen.kurtulduğunuza bebeğiniz olmadığınıza yatıp kalkıp dua edin.yok ben elalemin laflarına bakıcam diyorsanız siz bilirsiniz ama o adam asla sizle barışmaz.

Böyle bir adamdan en az zararla (maddi manevi) kurtulursanız gidin bir hayır kurumuna bağış yapın annesi onda bi hastalık haline gelmiş . Hani bu evliliği kurtarmak adına evlilik danışmanına gitmeyi önerseniz en başta annesi izin vermez. Daha ergenlik çağına girmemiş annesinden korkan haylaz bir erkek çocuğu gibi eşiniz kv ise ne karakterde olduğu ortada

verilmiş sadakan varmış, böyle ailede ömür mü geçer... ya bunları çocuğun olduktan sonra yaşasaydn yat kalk şükret haline. allah sabır versin.

O güzel anılarınız, siz yemek yaparken size sarılması, bulaşıkları ben yıkarım yorulma demesi, üzerinizi örtmesi bunlar hep yeni ilişkinin heyecanıyla yapılmış şeyler gibi görünüyor ne yazık ki. Hiç flört döneminiz olmamış ve bu dönemi yaşamışsınız sadece o kısa 2 ay içinde.

Bunun adamin akrep burcu kindar olmasiyla alakasi yok. Kocaniz resmen 1 kurus vermeden sizi basindan atmak istiyor. Bunun yaptiklarinizin ona koymasiyla falan alakasi yok. Siz daha ne askindan ne oturup konusmasindan ne evliliginden bahsediyorsunuz. Bosverin.

Canim zaten sana yapilanlar zor hazmedilecek seyler allah yardicin olsun insallah dogru karari verirsin. Ne bileyim cocugun olsa ikinizi birmi atacak sokaga yada cocuga annem bakar sen gitmi diyecek. Cok zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…