bu evlilik kurtulur mu?

Usenmedim.okudum hepsini.
Kurtulduguna dua et. Bir an once bosan nasil insanlarmis boyle.

Haticeye değil neticeye bakmalısınız. Anlattıklarınız arasında o 2 ayda ciddi kabus anlarınızda var aslında. Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur. Evliliğinizde size yaşattıkları devam ettirmek isterseniz size yaşatacaklarının teminatı.
Elinizde bu kadar delil var iken savcılığa şikayet , uzaklaştırma vb kurtarın hayatınızı. Anlaşmalı değil de güzel bir çekişmeli boşanma gerekli size.

Bildiğiniz inat yapmış adam. Barışmaya çalışmayın ama kesinlikle anlaşmalı boşanmayı da kabul etmeyin. Böylelikle hem dava uzar gider bu müddet içinde belki yola gelir adam hem sizden ayrı kalacak hem de ödeyecegi tazminatı düşünecek

cnm ne kadarlık evlisiniz çocuk yok sanırım
bu kişiden sana koca olmazzz

donuna kadar al o da otursun anasıyla bakışsınlar sabahdan akşama kadar zamanı geldiğinde dönüp de geçmiş ebakınca anlar dünya kaç bucak acımayacaksın böylelerine yoksa bizi acınacak hale düşürrler. bana acımasız olmayı öğreten insanlara selam olsun

Üzüldüm şu yazdıklarını okurken. Bnece olayın sıcaklığıyla mantıklı düşünemiyorsun şu an.
Boşan yada boşanma denilmez ama bu adamdan sana hayır gelir mi be kuzum?Ne hayallerle kuruluyo bi yuva anlyorum sen ama kendini harap etmene değer mi?Üstelik ana kuzusu bi adam için..Sence anasının dibinden ayrılır mı?O ana varken sana huzur var mı?

Canim elinde o kadar delil varken kullan hepsini ve bosan. Bu adam 2 aylik karisina bu sekilde davraniyorsa ileri zamanlarda neler yapar, senin ruh halin ne durumda olur dusunmek bile istemiyorum. Kurtarilacak bir evlilik degil bu maalesef.Allah yardimcin olsun

Bu evliöigi senin bitirmen gerekiyor hala cözüm ariyosun ..
Bulacagin cözümlerde en fazla 1 ay idare eder sizi sonrasinds yine mahkemede bulursunuz kendinizi.

Telefonda konuştuğunuz kişi gerçekten avukat mı? Bunu bir araştırın bence. Diyelim ki avukat, müvekkilinin haklarını korumak zorunda yani sizin yararınıza bir işlem yapamaz. Ayrıca, 2 aylık evlisiniz anlaşmalı boşanmanız mümkün değil. Anlaşmalı boşanmanız için en azından 1 yıldır evli olmanız lazım. Acilen bir avukatla görüşün. Zaten eşiniz kapı kilidini değiştirmiş vs. ayrıntıya girmeyeyim kusurlu olan kendisi boşanma davası açsa da siz istemiyorken boşanması zor bu yüzden size boşanma davası açtırmaya çalışıyorlardır. O yüzden onun avukatına da çok fazla güvenmeyin.

ya sevgilim falan olsa çokttaaaaan ayrılırdım ama evlendim ben bu adamla evlendim... aynı yatağa girdim. bu yaşıma kadar koruduğum namusumu emanet ettim. hazmedemiyorum boşanmayı.... ben ahlaksız bir insan olsam, hiç hak etmedim bu olanları ya. bir de dul olacam pisipisine. gerçekten son 1 aydır ne uyku ne yemek... düşünemiyorum dul falan olmayı. maalesef çok muhafazakar bir ailem çevrem var... duyanlar arayıp "aaaaa, yazık yazık babanın yüzünü yere mi eğeceksin" diyorlar.

26 yaşımdayım. o 32. birbirimizi 5 yıldır falan biliyoruz ama çok bir flört etmedik. 6 ay desem? sonra nişan falan oldu. zaten annesi annemi ve ablamı tanıyormuş, nereden tanıyorsa...

Hemen verilmiş bir karar.
Hazırlık yapmaktan birbirinizi tanıyamamışsınız bile.
1 yıl dolmadan boşanılamıyor diye biliyorum ama..

arkadaşım boşanman en doğrusu.
üzülüyorsundur anlıyorum ama sana bunları yapan adamla olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…