bu evlilik kurtulur mu?

haniii nerde evlilik canım göm kalbine bu adamı üstüne biz toprak atalım hatta

eşinizde en ufak bir sevgi şefkat belirtisi bile yok üstelik yaptıkları neden kurtulsun çabasındasınız. ? Tamam kimse yuvası dağılsın istemez ama nebilim canınıza yazık.

Kusura bakma ama bir uye olmuşsun pir uye olmussun, yani uye olmadigin zamanlarda yazmak istediklerini de toplayip toptan yazdin sanirim.
Ozet gecsen bir yorum yapilabilir, zira çokkkk uzun

Bence bu evliligin kurtulmasi gerekmiyor
Arkadas cok haklı bu evlılıkten bı cacık olmaz bırakın gıtsın yoluna yalnız sana aıt ceyız altın eşyan neyın var se avukat sracklıgı le kurtarmaya bak bır luste yap ver avukatına ...

Siz hala " uzaklaştırma istediğim için boşanıyorum" düşüncesindesiniz. O adam evin kilidini değiştirmiş, sizi evden kovmuş ; ne yapmalıydınız başka ?
En doğrusunu yapmışsınız. 3 ayda evlilik nasıl bu hale getirilir O kadın ve ona buna uyup evlilikten zerre anlamayan adam ( buraya birşey yazacaktım vazgeçtim) çok pişman olacaklar.

Elinizde tutanak var. Anlaşmalı boşanmak zorunda değilsiniz.

Yeniden çağırın, sevginizi anlatın v.s demek isterdim yuvanızın kurtulması için ama maalesef içimden gelmiyor.
Eğer bunu yaparsanız sizi daha çok ezecektir. Daha çok canınızı yakacaktır.
Onun pişman olması gerekir; hemde aylarca çabalaması ki yine umudum yok böyle bir insandan.

Üzgünüm; maalesef ki çekirdek aile kavramını bilmeyip , evlendikten sonra her türlü tahakkumu kurabilirim, ezebilirim kafasındakiler düzelmiyor .

Hangi evliliği kurtarmaya çalışıyorsun sana değer vermeyen kocayla hangi evliliği sürdürmeye çalışıyorsun bence bayanlar biraz gururlu olmalı onca şeyden sonra hala ayni erkekle aynı yastığa başını nasıl koyacaksin

Ablalarim aslında bu adamın iki dayısı var onlar da boşanmış. Anasi zaten öyle. Sanırım bu örneklerden dolayi kolay geliyor ona boşanmak

bu platformda dul tartışmasına hiç girme bence farzet ki kocan öldü öyle dul kaldın

evin kilidini değiştirmiş adam bundan büyük hakaretmi olur

cok uzun yazmissin, bi kismini okudum, az cok anladim konuyu.. boyle insanlarla omur gecer mi? gecer evet ama nasil gecer o onemli.. surekli mucadele, surekli itisme, surekli diken ustunde bekleme.. guven yok, birlik yok benim anladigim.. yanlissa soyle..

Böyle konuştuğumda annem çok kızıyor ayıp diye ama.
Duruma çok uyuyor kusura bakmasınlar.

Alsın anasını koynuna, evlenmesin böylesi.
Mal herif!

Evliliğini değil kaç kendini kurtar bacım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…