- 18 Temmuz 2017
- 1.348
- 1.879
-
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
yani canım ben pek böyle şeyleri bilmiyorum prosödürün nasıl olduğunu. diğer arkadaşlar yön gösterebilir belki..Yani kestirip aticam.
Pazartesi baroya mi gitmeliyim.
Ne diyecegim
Yapacak başka bisryim yok.Bu ne böyle be? Her paragraf ayrı bir skandal ama o kadar olağan seylermis gibi neyse deyip diğerine gecmissin. Allah yardimcin olsun diyecek bir şey bulamıyorum.
bu ne biçim aile böyle...
kaç kurtul..
zaten s.. git diyen bir adamın bir daha yüzüne bile bakılmaz...
Bir avukata git bence. Bu nasil bir aile ya?
Bence bir avukata git bir an once.hic vakit kaybetmeden.vazgecme bosanmaktan.bunlar seni hizmetci diye almislar belli.babanla evine gidip esyalarini topla.sonra da kendi hayatina odaklan.yazik napmislar sana boyle yazini okurken huznun belli oluyor ya.
beklede uyanik bekle mesela kendi gitti evi terk etti gosterebilirler o yuzden avukata danisman lazim es tarafindan mulku terke zorlandiginin ispati lazim olabilir nasil yol izleyeceginde yardimci olurlarO
Babamla amcam biraz bekle diyor.
Hani bir acelen yok diyor.
Yerini yurdunu biliyorlar.
Konuş şartlarını soyle guvenmedigni şöyle dedi amcam.
Ama asla konusmadan gitme dedi.
Kafana takma diyor. Sen kendini eksiltecek bişey yapmadın diyor.
beklede uyanik bekle mesela kendi gitti evi terk etti gosterebilirler o yuzden avukata danisman lazim es tarafindan mulku terke zorlandiginin ispati lazim olabilir nasil yol izleyeceginde yardimci olurlar
bosanirsan pis cirkeflesirler anali ogullu bangir bangir buradayiz diyorlar bir ara kv yokken git babanla esya al yanina varsa birikimin paran altinin falan yanina al
Hos geri donucende ben yinede yazayim burada cok uzuluyorum magdur olan hemcinslerime
Konu sahibi merhaba. Ben de pek bilmem bu konuların yasal düzenlemelerini ancak çevreden duyduğum kadarıyla evi terk etmemen gerekiyor. Eşyalarını sakın alma. Pzartesi adliyeye git veya 183 ü bi ara bakalım.
Konu sahibi merhaba. Ben de pek bilmem bu konuların yasal düzenlemelerini ancak çevreden duyduğum kadarıyla evi terk etmemen gerekiyor. Eşyalarını sakın alma. Pzartesi adliyeye git veya 183 ü bi ara bakalım.
Bunlar kayinvalidelerdr olan şeyler malesef canım mesela benim kayinvalidem bana kilotlu corabini veren kadınBilsem...
Bir bilsem.
Her gun onlara gitmemi isterler.
Yemegini temizliğini yapıp kızının eskilerini giyinmemi istiyorlar
Eşimle gezmemi bile istemiyor.
Sürekli avucunun içinde olalım istiyor.
Evim ayrı ama her gün oraya gidiyoruz. 12 de 1 de dönüyoruz gece eve..
Sabah kahvaltıya gitmiyorum diye kızıyorlar.
Kızlar persembenin gecesinden beri ateş içinde yatıyordum
Sabah esim hastaneye götürdü.
Ama iyi gelmedi.
Eve geldik.
Neyse ışte gece uyumadigim için ful uyudum.
Uyanınca kaynanama haber verdim
Anne hastayım böyle böyle ayaklarom tutmuype gelemicem dedm.
Dolmuşa atla gel dedi
Gelemicem dedim
Bize geldiler
Ben çıplak yatiyordum.
Üstümü giyininceye kadar anca acabildim kapıyı.
Neyse gelir gelmez hakaret etmeye başladı
Cingenesin evimin huzurunu birakmadin millete rezil etcen. Allah seni carpsin . Misafirler gitsin seni babanin evine gturcem dedi.
Bende hayır şimdi gideyim o zaman babamı ararım sen git dedim
Ver ben arayım dedi.
Yok sen arama dedim
Neyse kocasini aradı. Dedi ki
Gelinin babambabamin evine birak beni diyor ugrasamiyoeum felç olcm dedi
Sonra oğlunu aradı.onla konuştu. Esimde sen başıma bela ettin ben napayim dedi.
Gece geç geliyoruz ve çamaşırları da bir türlü yikayyikayamadim diye çarşafı degistirememistim ona laf etti
Kendimi suyla siliyodum. Yatak islanmisti ona laf etti.
Yok güZel giyin yirtarim bunu dedi
Neyse aldı götürdü hastaneye eşime oraya geldi
Yine serum verdiler
Eve döndük onlar düğüne git cekti. Sende gel serum yedin iyisindir diyorlardı.
Ben gidemedim yattım
Neyse akşam eve gittik
Eşimle konusuyoduk hani bu sorunu çözelim f
Dedim.
O da sen kendini duseltceksn
Senin önerin ne dedi
Bende ışte ona dedim ya ben annemlere haftada bir iki defa gidicem ya da sen evliglin sürmesini istemiyorsan yol belli dedim.
Anami atamam didismekten iyi gecinemiyosunuz dedi
Ses kaydını dinlettm annesini haklı buldu
Neyse ışte ben dedim orada çok hakaret yiyorum annende yemekleriniz ayrılabilir dedi dedim
O ben ayrılsn istemiyorum dedi.
Bende o zaman sen orda ye. Ben bugün bütün gün bişey yemedim olmedim dedim
Neyse balkonda oturmama izin vermedi kızdı itekledi.
Neyse sonra uyuduk
Sabah kalk gezmeye gidicez. Sonra doktora gidicez dedi.
Bende dus almm lazım dedim aldım.
Sonra nereye gitdegimisi biliyosun dedi.
Bende biliyorum ama o zaman ben gelmem dedim.
Kalk geleceksin dedi. Yok dedim
O zaman seni başka yere birakcam dedi.
Tamam o zaman dedim.
Hazirlandim annesinin kapısının önüne bıraktı.
In dedi yukarı çik dedi.
Bende yok dedm sürekli hakaret gördüğüm bir yere gitmek istemiyorum dedim.
Ya ben bu eve gelmicem ya da ayrilcaz dedim.
Bin dedi.
Babamın evine bıraktı. Inerken de ne annemin ne de benim evime gelme geri dönüşü yok sittir git dedi.
Bende babanemlerdeyim suan.
Biz anladik yazdigini okudukta sen bunu mahkemede kullanirlarsa nasil ispatlayacaksin diyoruz bildigim kadariyla noterden kagit gonderme durumu var eline 15 gun sonra bir kagitta gecebilir sebepsiz evi terkettigine dair git avukata sor bunlari diyoruz illa hemen dava acman gerekmiyor danismanlik hizmeti alabilirsinO beni kapıya kadar getirdi.
Ben kendim gelmedim ki.
Altınlar zaten kaynanamda.
Evde 200 300 liram var onu da alamam.
Çünkü anahtarlar bende değil.
Kıyafette yok...
Biz anladik yazdigini okudukta sen bunu mahkemede kullanirlarsa nasil ispatlayacaksin diyoruz bildigim kadariyla noterden kagit gonderme durumu var eline 15 gun sonra bir kagitta gecebilir sebepsiz evi terkettigine dair git avukata sor bunlari diyoruz illa hemen dava acman gerekmiyor danismanlik hizmeti alabilirsin
Aa bilmiomusun Tac takiyorlar karanlikta kalinca isilEski konularınızı okudum, öncelikle geçmiş olsun.
Kusura bakmayın ama şunları da söylemeden edemeyeceğim.
Yaşınız daha 20,
Ailenizin ekonomik durumu kötü,
Özguveniniz sıfır...
Allah aşkına koca kaçıyor muydu?
Gerekirse hem çalışıp hem okusaydiniz. Evlilik sizin durumunuzdaki biri için kurtuluş değildir, ama siz bu hataya da düşmüşsünüz!
Yasadiklarinizdan ders alıp biraz mücadele edersiniz insallah
E iyi kamera kayitlari yetiyorsa bilgin varsa danistiysan eyvallahKamera kayıtları var..
Aa bilmiomusun Tac takiyorlar karanlikta kalinca isil
Isil yanip yolu aydinlaniyor
Kadin zorla yola gelsin benim dedigim olsun diye evlendirmis oglunu konu sahibininde maddi imkansizligi varmis o tarafin daha iyi rahat ederim diye kosa kosa evlenmis eski konularin satir aralarinda var hepsi okudunuzmu bilmiyorum
Ama este bise yok yani zorla insan insani severmi Allah askiniza adamin merhameti yok herseyden gectim hasta acillik olmus insana anali ogullu tavirlari belli ??
Simdide ne baba ne amca buyuk olarak kalayi cekmemis bekle bakalim ne olacak yani diyorlarki karsi taraf yatissin bunada cok gencsin olur oyle bi git bidaha olursa hayatta donusu olmaz yuvayi disi kus yapar bla bla diye yollayacaklar
Konu sahibi 5-6 sonra cevrende begenmeyip elestirdiklerin burun kivirdiklarin okul bitirip calisip evlenip kendilerini ezdirmez mutlu karakter olunca cok daha agir gelir hayat bunu bir dusun