Bu durumdan sonra nasıl davranmalı?

Bu ne böyle be? Her paragraf ayrı bir skandal ama o kadar olağan seylermis gibi neyse deyip diğerine gecmissin. Allah yardimcin olsun diyecek bir şey bulamıyorum.

Bence bir avukata git bir an once.hic vakit kaybetmeden.vazgecme bosanmaktan.bunlar seni hizmetci diye almislar belli.babanla evine gidip esyalarini topla.sonra da kendi hayatina odaklan.yazik napmislar sana boyle yazini okurken huznun belli oluyor ya.

O
bu ne biçim aile böyle...

kaç kurtul..

zaten s.. git diyen bir adamın bir daha yüzüne bile bakılmaz...

Bir avukata git bence. Bu nasil bir aile ya?

Babamla amcam biraz bekle diyor.
Hani bir acelen yok diyor.
Yerini yurdunu biliyorlar.
Konuş şartlarını soyle guvenmedigni şöyle dedi amcam.
Ama asla konusmadan gitme dedi.
Kafana takma diyor. Sen kendini eksiltecek bişey yapmadın diyor.

Konu sahibi merhaba. Ben de pek bilmem bu konuların yasal düzenlemelerini ancak çevreden duyduğum kadarıyla evi terk etmemen gerekiyor. Eşyalarını sakın alma. Pzartesi adliyeye git veya 183 ü bi ara bakalım.

beklede uyanik bekle mesela kendi gitti evi terk etti gosterebilirler o yuzden avukata danisman lazim es tarafindan mulku terke zorlandiginin ispati lazim olabilir nasil yol izleyeceginde yardimci olurlar
bosanirsan pis cirkeflesirler anali ogullu bangir bangir buradayiz diyorlar bir ara kv yokken git babanla esya al yanina varsa birikimin paran altinin falan yanina al

Hos geri donucende ben yinede yazayim burada cok uzuluyorum magdur olan hemcinslerime

O beni kapıya kadar getirdi.
Ben kendim gelmedim ki.

Altınlar zaten kaynanamda.
Evde 200 300 liram var onu da alamam.
Çünkü anahtarlar bende değil.
Kıyafette yok...

Bunlar kayinvalidelerdr olan şeyler malesef canım mesela benim kayinvalidem bana kilotlu corabini veren kadın ama senin eşinde sorun bide sana gelip abuk subuk konuşunca terslenmiyo musun izin verme. Eşin de zaten gelme demiş. Gelip özür dilerlerse bazı şartlar altında barisabilirsin. Şimdilik bi şey yapma bekle bence

Eski konularınızı okudum, öncelikle geçmiş olsun.
Kusura bakmayın ama şunları da söylemeden edemeyeceğim.
Yaşınız daha 20,
Ailenizin ekonomik durumu kötü,
Özguveniniz sıfır...
Allah aşkına koca kaçıyor muydu?
Gerekirse hem çalışıp hem okusaydiniz. Evlilik sizin durumunuzdaki biri için kurtuluş değildir, ama siz bu hataya da düşmüşsünüz!
Yasadiklarinizdan ders alıp biraz mücadele edersiniz insallah

O beni kapıya kadar getirdi.
Ben kendim gelmedim ki.

Altınlar zaten kaynanamda.
Evde 200 300 liram var onu da alamam.
Çünkü anahtarlar bende değil.
Kıyafette yok...
Biz anladik yazdigini okudukta sen bunu mahkemede kullanirlarsa nasil ispatlayacaksin diyoruz bildigim kadariyla noterden kagit gonderme durumu var eline 15 gun sonra bir kagitta gecebilir sebepsiz evi terkettigine dair git avukata sor bunlari diyoruz illa hemen dava acman gerekmiyor danismanlik hizmeti alabilirsin

Kamera kayıtları var..

Aa bilmiomusun Tac takiyorlar karanlikta kalinca isil
Isil yanip yolu aydinlaniyor
Kadin zorla yola gelsin benim dedigim olsun diye evlendirmis oglunu konu sahibininde maddi imkansizligi varmis o tarafin daha iyi rahat ederim diye kosa kosa evlenmis eski konularin satir aralarinda var hepsi okudunuzmu bilmiyorum
Ama este bise yok yani zorla insan insani severmi Allah askiniza adamin merhameti yok herseyden gectim hasta acillik olmus insana anali ogullu tavirlari belli ??
Simdide ne baba ne amca buyuk olarak kalayi cekmemis bekle bakalim ne olacak yani diyorlarki karsi taraf yatissin bunada cok gencsin olur oyle bi git bidaha olursa hayatta donusu olmaz yuvayi disi kus yapar bla bla diye yollayacaklar

Konu sahibi 5-6 yil
sonra cevrende begenmeyip elestirdiklerin burun kivirdiklarin okul bitirip calisip evlenip kendilerini ezdirmez mutlu karakter olunca cok daha agir gelir hayat bunu bir dusun

Son düzenleme:

Amcamlae sen istersen diyorlar.
Bana bırakıyorlar.

Bakalım.. .
Kısmet diyelim artık.. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…