Bu durumdan sonra nasıl davranmalı?

Az önce içmiştim tekrar sigara yaktım, resmen bdv sigara içme oranımı artırdı. Bavul gibi ordan oraya götürülüp eve bırakılıyorsunuz ve bu durumu kabullenmişsiniz. Kv veya eş kimki seni şuraya bırakıyorum, buraya zorla gidiyorsun diyecek. 3. Dünya savaşı bizim evden çıkar bana bu muamele yapılsa. Resti çekeceksin ne yapacağımı var mı? İnceldiği yerden kopsun diyeceksin. Yapılan her şeyi ispat edip alabildiğin kadar çok şey alacaksın onlardan. Sonra temiz bir sayfa açacaksın. Kendine değer vereceksin en önemlisi de bu.

Ne dusunuyosun peki ailen ne diyor olanlara donmek mi agir basiyor kalmak mi

Ben eziyet çekiyorum orda hergün.
Gorumcemin lafları..
Kaynanamin lafları her zaman beni etmeleri esiminde onlara çanak tutması.. .
Çekilecek şey deği.
Bende insanim
Yalanla dolanla olacak bişey değil
Aileme de hakaret ettiler.
Ama kendileri gelip istedi beni.
Biz kaç kere gelmeyin dedim.

Sorunun cvabi bu degil napmayi,dusunuyosun?

Ne dusunuyosun peki ailen ne diyor olanlara donmek mi agir basiyor kalmak mi

Ben eziyet çekiyorum orda hergün.
Gorumcemin lafları..
Kaynanamin lafları her zaman beni etmeleri esiminde onlara çanak tutması.. .
Çekilecek şey deği.
Bende insanim
Yalanla dolanla olacak bişey değil
Aileme de hakaret ettiler.
Ama kendileri gelip istedi beni.
Biz kaç kere gelmeyin dedim.
Ben bi b.k anlamadım. Karmakarışık yazmışsın. Beraber mi yaşıyorsun eşinin ailesiyle? Senden neden bu kadar nefret ediyorlar?

Beraber yaşamıyoruz.
Evimiz ayrı. 15 20 dk mesafeli.
Hergün oraya gitmem gerekiyor.
Kahvaltıda gitmeyince bile laf ediyorlar.
Gece 12 1 gibi eve dönüyoruz.
Benden niye nefret ediyorlar bilmiyorum.
Kişi misafirlerin yanında beni ezdi bende haddini bildirdim diye kadın sen beni rezil ettim diyip duruyor.

Oğlunu paylaşmıyor. Bizim evlatlarımız avcumuzda kalcak diyorlar..

Doğru diyorsun....

Bence geri dönme

Sen gelin degil esir olmussun
Kocan da bunlara göz yumdugu surece durum degismez ona gore iyi düsün taşın

Sorunun cvabi bu degil napmayi,dusunuyosun?
Bana değer vermiyor.
Icimden gelmese de daha fazla devam edemem...

Haklısın.

Artık bitmek zorunda.

Valla seninkinden hallice bi eş ailesi var bende de. Hatta bin beteri oldukları da oldu.

Bigün kaynanam çığlık çığlığa babamı aradı alın götürün kızınızı diye.bende babama hergün içiçeyiz bi rahat vermediler çanta mıyım ben ordan oraya taşıncak. Kendi evimde yalnız da kalırım kocamla başbaşa da kalırım. Musallat oldular üstüme dedim. Dut yemiş bülbüle döndüler. Eşim zaten hiç ayrılmaya yanaşmadı. Tabi benim sistemi kabul ettirene kadar yıllarım gitti. En sonunda bi terbiyesizlik ettiler görümce üstüme saldırdı kaynana ağza alınmıycak laflar etti. Tümden çıkardım hayatımdan.. evladım var diye çabaladım ben..

eğer bende yaparım diyosanız devam edin. Yoksa hiç çekmeyin ömrünüze yazık. Çocuk da yok sizde sanırım.

Evet çocuğumuz yok..
Zaten kaynanam daha beterini de yapt bana..

Neye sabrediyorum ki ben.
Kocam da istemiyor beni.
Daha da hicbiseye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…