Biz anladik yazdigini okudukta sen bunu mahkemede kullanirlarsa nasil ispatlayacaksin diyoruz bildigim kadariyla noterden kagit gonderme durumu var eline 15 gun sonra bir kagitta gecebilir sebepsiz evi terkettigine dair git avukata sor bunlari diyoruz illa hemen dava acman gerekmiyor danismanlik hizmeti alabilirsin
Takilarini taki davasi acarak alabiliyorsun. Delil olarak da dugun CD sini ya da dugunde cekilen fotograflari veriyorsun. Avukatin soyler. Ailene onun biraktigini, evi terk etmedigini ispat icin de sahit gosterirsin. Neden bekledigini anlamadim. Hala baban bir umut var saniyor ama esinde ben bir umut goremedim. Babasina esini dovdurenden koca olur mu? Belki kv nin oturdugu semtten baska bir semte tasinma sartini sunabilirsin ve de inlarla gorusmeme sartini. Ama esinin kabul edecegini sanmiyorum. Esin senden vazgecmese seni dovdurtmezdi.
Acilen silkelen ve kendine gel. Öncelikle kapıya bırakılacak kokuşmuş bir çöp migros poşeti olmadığını idrak et. Sonra çık git o adam müsveddesinin hayatından.