- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
-
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Haklısınız biliyorum ama niye böyle hissediyorum ki..
Bizzat kendim yaşadım olanları.. .
Asiksindir baglanmissindir.Deger mi be su insanlara omur vermeye.Esin desen ezik bir tip.Kaynanan kendini bilmezin teki.13yasinda akli olan insanlara omrunu verme .Hayat guzel.Calisirsin , hayatini kuratsin , insanlardan deger gorursun.Bu insanlara sen muhtac misin ? Ömrünü bir hic ugruna bosa veriyorsun.Sende cok olgun degilsin sanirim.Oyle olur mu saniyirsun.Nirmal evli bireyler yemeklerini evlerinde yerler, esleri annelwri dahi olsa konusan laf ettirmez ,hasta olunca esin uzulur, kaynana gelip eve karisamaz sen onun ergen kizi degilsin .Bunlar normal evlilikler .Onlar kim kopek ya bu kadar üzülüyorsun .Lutfen donme lutfen.
sen de sevmiyorsun.Ben svsemde o beni sevmiyor
.
Seven insan karisna böyle davranilmasina uzun verir mi.
Olay eşinde bitiyor. Ana kuzusu bi tek onlar sanki. Böyle adamları evlendirmeyeceksin otursun anasının dizinin dibinde. Başta bizim de öyleydi. Haftada bir gelin vs. Ben canım ne zaman isterse o zaman giderim dedim eşime. Bizim de 15 dk mesafe. Her misafirde çağırıyolardı. Her misafirimde gelmek istiyordu Kv. Kabul etmedim baştan alıştırmadım. Ama saygısızlık yapmadığım sürece eşim arkamda ondan destek alıyorum. Yoksa ben de bırakıp giderdim. Ne diyeyim gerçekten uğraşmak zor. Allah yardımcın olsun. Kilit nokta eşin.Ben eziyet çekiyorum orda hergün.
Gorumcemin lafları..
Kaynanamin lafları her zaman beni etmeleri esiminde onlara çanak tutması.. .
Çekilecek şey deği.
Bende insanim
Yalanla dolanla olacak bişey değil
Aileme de hakaret ettiler.
Ama kendileri gelip istedi beni.
Biz kaç kere gelmeyin dedim.
Beraber yaşamıyoruz.
Evimiz ayrı. 15 20 dk mesafeli.
Hergün oraya gitmem gerekiyor.
Kahvaltıda gitmeyince bile laf ediyorlar.
Gece 12 1 gibi eve dönüyoruz.
Benden niye nefret ediyorlar bilmiyorum.
Kişi misafirlerin yanında beni ezdi bende haddini bildirdim diye kadın sen beni rezil ettim diyip duruyor.
Oğlunu paylaşmıyor. Bizim evlatlarımız avcumuzda kalcak diyorlar..
Allah askina şöyle insan musveddesinin neyini seviyorsun?Ben svsemde o beni sevmiyor
.
Seven insan karisna böyle davranilmasina uzun verir mi.
Seviyordumsen de sevmiyorsun.
sadece maddi olarak daha rahat ediyordun hepsi bu.
kendini üzme boş yere.
Esimde adam değilOlay eşinde bitiyor. Ana kuzusu bi tek onlar sanki. Böyle adamları evlendirmeyeceksin otursun anasının dizinin dibinde. Başta bizim de öyleydi. Haftada bir gelin vs. Ben canım ne zaman isterse o zaman giderim dedim eşime. Bizim de 15 dk mesafe. Her misafirde çağırıyolardı. Her misafirimde gelmek istiyordu Kv. Kabul etmedim baştan alıştırmadım. Ama saygısızlık yapmadığım sürece eşim arkamda ondan destek alıyorum. Yoksa ben de bırakıp giderdim. Ne diyeyim gerçekten uğraşmak zor. Allah yardımcın olsun. Kilit nokta eşin.
Allah askina şöyle insan musveddesinin neyini seviyorsun?
Ya adam 2 3 günlük hastalığı bile idare edememiş git bi tane muhabbet kuşu falan al balık al onu sev emin ol dünyaya daha çok faydası vardır bu hayvanların.
Hayır insan oğlu her şeyi yaşar hayat bu ama sizin gibi tipler şöyle adamları bi de seviyorum diyor ya müstehak valla size aynen devam.
Bu ne bicim bir davraniş sekli!! Yuva yikilsin istemem hicbir zaman ama anlattiklarinizda baska cikis yolu goremedim.. Cocukta yokmuş bir an evvel yolunuza bakin bence.. Allah yardimciniz olsun
Anlatma sonra seni suçlu çıkarırlar biran evvel davanı aç boşa çıkarmasın eğitimine devam et çalış hayat çok güzel böyle işkenceyle geçmez şimdi boşamazsan 3 5 sen içinde boşanacaksın değişmez bu insanlar sende büyümüş olacaksın hiç tahammül edmiyceksin hiç vakit kaybetme kararlı ol dik dur boşa ve mutlu ol dünyaya bir kere geliyoruz bizleride anne baba büyüttü manyak kadınların manyak çoçuklarının çilesini çekmek zorunda değil hiç bir kadınBöyle bir davranış şekli ışte.
Birde arkadasinin esi yazıyor. Napiyosun diye.
Ona da mi anlatmaliyim
Anlatma sonra seni suçlu çıkarırlar biran evvel davanı aç boşa çıkarmasın eğitimine devam et çalış hayat çok güzel böyle işkenceyle geçmez şimdi boşamazsan 3 5 sen içinde boşanacaksın değişmez bu insanlar sende büyümüş olacaksın hiç tahammül edmiyceksin hiç vakit kaybetme kararlı ol dik dur boşa ve mutlu ol dünyaya bir kere geliyoruz bizleride anne baba büyüttü manyak kadınların manyak çoçuklarının çilesini çekmek zorunda değil hiç bir kadın
bu ne biçim işler ya dertleri ne bunların? tam olarak ne kv istemiş ne de eşiniz istemiş bence..7 ayda s...r git dedi ha dönmeyin o eve babanızda kalın bi süre.
eşiniz annesinin sözüne çok bakıyor hiç sizden yana olumlu bişey dememiş sahiplenmembu ne biçim işler ya dertleri ne bunların? tam olarak ne kv istemiş ne de eşiniz istemiş bence..7 ayda s...r git dedi ha dönmeyin o eve babanızda kalın bi süre.
en güzeli olur sizin içinBir süre değil uzun bir sure kalacagim herhalde
eşiniz annesinin sözüne çok bakıyor hiç sizden yana olumlu bişey dememiş sahiplenmem
en güzeli olur sizin için