- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
-
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Sürekli bana çocuk baskısı yapıyorlar diye Babam beni de sormuş.
Kızda bişey yok ama oğlanın tedavi olması gerekiyor demis.
Esimde kendinde sorun olduğunu düşünüyordu zaten.
Konunuzda o kadar boşluk var ki anlayamadım çoğu şeyi.
Kv üslubu kötü tamam ama bu insanlar neden bu kadar şikayetçiler sizden?
Canim siz nasi evlendiniz yani hic cikmadiniz mi ? birbiriniz tanimadan mi evlendiniz. basta aile seni istememis miydi de boyle pis bi sekilde davraniyolar sana
Eşin annesine senin için, sen benim basıma bela ettin mi dedi, ben mi yanlış anladım.
Şaka gibi anlattıkların.
Arkana bakmadan kaç o aileden diyeceğim ama ne yapayım diye sorduğuna göre hiç öyle bir niyetin yok gibi görünüyor. Allah yardımcın olsun.
Ne bunlar ya ali kıran baş kesen mi?oyuncak misin?sen ikide bir babanin evine birakiriz ne demek ?arama sorma eve de dönme ne yaparlarsa yapsinlar.burunlari sürtsün
Sahiplenemedigi belli zaten.bebek falan da yok sanirim yol yakinken dön boyle anasinin agzina bakan tiplerden bi halt olmazAyrilicam sanırım.
Burnlarini surtmek değil tek olay...
Kocam hiç bir zaman beni sahiplenmedi arkamda durmadı.. .
Evet. Annesi araciaraciligiyla tanıştik diye.Eşin annesine senin için, sen benim basıma bela ettin mi dedi, ben mi yanlış anladım.
Şaka gibi anlattıkların.
Arkana bakmadan kaç o aileden diyeceğim ama ne yapayım diye sorduğuna göre hiç öyle bir niyetin yok gibi görünüyor. Allah yardımcın olsun.
Sahiplenemedigi belli zaten.bebek falan da yok sanirim yol yakinken dön boyle anasinin agzina bakan tiplerden bi halt olmaz
Ne dusunuyosun peki ailen ne diyor olanlara donmek mi agir basiyor kalmak miEvet bebek yok..
Ölmeden cehenneme gitmişsin resmen. Kaç kurtul nolur. Çok üzüldüm sana yapılanlara. Adam tutturup dövdürmek istedim o pislikleri.Bilsem...
Bir bilsem.
Her gun onlara gitmemi isterler.
Yemegini temizliğini yapıp kızının eskilerini giyinmemi istiyorlar
Eşimle gezmemi bile istemiyor.
Sürekli avucunun içinde olalım istiyor.
Evim ayrı ama her gün oraya gidiyoruz. 12 de 1 de dönüyoruz gece eve..
Sabah kahvaltıya gitmiyorum diye kızıyorlar.