- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.541
bana her mevsim dolunaybirde patatiz+ latte unutmadım unutturmam
hadi ya geçmiş olsun bende yapıyorum bazen ama çok olmuyor geneldeBasima gelmeyen kalmadi bugun.
Para ustunu eksik vermis sillik. Baya bir eksik hem de ben leyla gibi dolasiyorum ya kapida farkettim geri vermiyor filan tartistim.
Manager le de tartistim . Sonra saydilar verdiler ben de yarin sikayet edicem.
Sonra solugu chinese ci de aldim. Yaninda patates tabi ki.
Inan hatirlamiyorum. Kolayi birakmistim yaninda kola bile almisim.
Sonra yokus yukari yurudum kesin yaktim onlari.
hadi ya geçmiş olsun bende yapıyorum bazen ama çok olmuyor geneldeuzaya kadar çıkan merdivenler misali olmuş azcık senin iş dedim sana dolunay var leyla yaptı bizi sonra kızıyorsun bana
beni etkiliyor işte yükselenim terazi bak etkiliyor diyorum sana bu aralar gelgitliyim bir ağlayasım bir gülesim bir depresyona giresim geliyorDolunay terazi burcunda bizi etkilemiyor ama az yiyorum sanirim .Neyse yarin duzene girerim.
ee ben terazi burcuyum..nolcak şimdi bana:)yaşayacak mıyım?Dolunay terazi burcunda bizi etkilemiyor ama az yiyorum sanirim .Neyse yarin duzene girerim.
beni etkiliyor işte yükselenim terazi bak etkiliyor diyorum sana bu aralar gelgitliyim bir ağlayasım bir gülesim bir depresyona giresim geliyor
ee ben terazi burcuyum..nolcak şimdi bana:)yaşayacak mıyım?
haftaya hayatımda önemli değişiklikler olabilir benimde yükselenim etkilerseO ben de de var , hep birileriyle kavga edesim geliyor mesela.
Hayatinda onemli bitisler yasayabilirsin.
bitişi yaşayalı beş yıl oldu ..boşanalı yani..aman Allah korusun çoluğumu çocuğumu..O ben de de var , hep birileriyle kavga edesim geliyor mesela.
Hayatinda onemli bitisler yasayabilirsin.
şöyle bir bitiş olabilir angelic ekmeğin bitişi olaya burdan bakbitişi yaşayalı beş yıl oldu ..boşanalı yani..aman Allah korusun çoluğumu çocuğumu..
bitişi yaşayalı beş yıl oldu ..boşanalı yani..aman Allah korusun çoluğumu çocuğumu..
şöyle bir bitiş olabilir angelic ekmeğin bitişi olaya burdan bak
haftaya hayatımda önemli değişiklikler olabilir benimde yükselenim etkilerse
kilomdan bahsetmiyordum ki ben sana özet geçerim haftayaYok kiz oyle bitis degil. deadline in dedigi gibi. Hayatinda sorun olan seylerden kurtulabilirsin.
Aynen.
Senin kilonda degisiklik olmayacak umutlanma.
kilomdan bahsetmiyordum ki ben sana özet geçerim haftayabenim kilom artacak galiba pazara ay iyi yiyorum ya dayağa ihtiyacım var bu ara
ahauhaha hakkaten haa..o işte başka ne bitişi atıyorum ben:))))))şöyle bir bitiş olabilir angelic ekmeğin bitişi olaya burdan bak
ahauhaha hakkaten haa..o işte başka ne bitişi atıyorum ben:))))))
yaa hakkaten ben de gluten alerjisi olabilir..ama şöyle 5 aydır falan varsa var..tansiyon hapı yapıyor sandım ilacı değiştirttim doktora yok efendim nasıl bir gaz vardı anlatamam..bugün ekmek yok gaz yok.ALLAALLATebrikler.
Cok buyuk konusma. Bizim takimda cok disli.
Gluten alerjisi olabilir sende angelic . O yuzden birak kendin gor dedim.
Gelirsem bir kahveni icerim.
Sana her gun dolunay.
Benim kalca da kendi bagimsizligini ilan etti ama ben tekrar somurgeme alicam.
Gidipte patates kizartmasi yemeyin.Ya haslanmis ya da yagsiz firinda.
Patates serotonin yukseltir ayrica karbonhidrat deposu. Ben bir zararini gormedim.
Patatiz..
ahauahah çok güldüm yaahayatının dönüm noktası ekmek olacak bence
yaa hakkaten ben de gluten alerjisi olabilir..ama şöyle 5 aydır falan varsa var..tansiyon hapı yapıyor sandım ilacı değiştirttim doktora yok efendim nasıl bir gaz vardı anlatamam..bugün ekmek yok gaz yok.ALLAALLA
yaa o kadar ankattım şöyle kötüyüm böyle kötüyüm diye doktor anlamadı benim derdimi siz koydunuz teşhisi galba yaa..valla benim bugdaya allerjimmi var acaba yaa..hakkaten sağolun yaaahauahah çok güldüm yaakız valla öyle olacak galba..
insan kendi kendinin doktorudur bazen bende midem ağrıyor diye gidiyordum bir ara çözdüm sonra fırında patates mide ağrısı yapıyor mesela bende özellikle patatesli çörekler ölüm gibi zaten artık yiyemiyorumda yemek istesemde soğudumyaa o kadar ankattım şöyle kötüyüm böyle kötüyüm diye doktor anlamadı benim derdimi siz koydunuz teşhisi galba yaa..valla benim bugdaya allerjimmi var acaba yaa..hakkaten sağolun yaa
yaa o kadar ankattım şöyle kötüyüm böyle kötüyüm diye doktor anlamadı benim derdimi siz koydunuz teşhisi galba yaa..valla benim bugdaya allerjimmi var acaba yaa..hakkaten sağolun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?