- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.561
sen istatistikten çözdün olayı lucky ya önemli şimdi istatistikBen istatistikciyim anlamam ama deadline dis hekimi bilmesi lazim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen istatistikten çözdün olayı lucky ya önemli şimdi istatistikBen istatistikciyim anlamam ama deadline dis hekimi bilmesi lazim.
benim de midem asla ciğeri hazmedemiyor..ne zaman yediysem ,ızgara da yesem ..ertesi gün bile hala midemde:)insan kendi kendinin doktorudur bazen bende midem ağrıyor diye gidiyordum bir ara çözdüm sonra fırında patates mide ağrısı yapıyor mesela bende özellikle patatesli çörekler ölüm gibi zaten artık yiyemiyorumda yemek istesemde soğudum
sen istatistikten çözdün olayı lucky ya önemli şimdi istatistik
aynen öyle..sen istatistikten çözdün olayı lucky ya önemli şimdi istatistik
ya istatistik hayatın her alanında aslında çok önemli bir meslek gerçi ben nefret ediyorum bizim istatistik dersimiz vardı ünide ayy sevmiyorum sana kolay gelsin ben epidemiyolojidende nefret ediyorum bizde her yerden çıkıyorlar ya o tarz şeyler istatistikEvet manyak bir analistim ben. Her konuda gozum var.
ya istatistik hayatın her alanında aslında çok önemli bir meslek gerçi ben nefret ediyorum bizim istatistik dersimiz vardı ünide ayy sevmiyorum sana kolay gelsin ben epidemiyolojidende nefret ediyorum bizde her yerden çıkıyorlar ya o tarz şeyler istatistik
günaydınn kızlarr..yaa ben taktım akşamdan beri lucky gluten alerjin olabilir dediğinden beri bu konuya..hep onu araştırıyorum.dünden beri ekmek yemedim aylardır içimdeki kabaran taşan bi volkan vardı sanki söndü,,bu çölyak falan olmasın bi de yaa.york testleri varmış ama ticari olduğu düşünülüyor,burdaki hastanede dahiliye doktoruna mı gitsem önce.daha önce ona kaç kere söyledim gaz için hap yazdı bana..ya bunun sebebine bakılmadan hap verilir mi..içmiyodum bende..bir de benim bacaklarımda da 4-5 aydır çok kaşıntı vardı..ya korktum ha ben..sen istatistikten çözdün olayı lucky ya önemli şimdi istatistik
Günaydın kızlar
mutlu hafta sonu diliyorum hepnize
Dün spor yapılamadı meydanda yürüyüş yapıldı sadece
akşam partide bildiğiniz yeşil mevsim salata vardı, onla yetindim...
ne pasta ne de başka bişey ne yedim ne içtim aç kaldım anlıycanız
eve gelincede direk yatış
Sabah 08.00
Haşlama yumurta
peynir 1 dilim
zeytin 2 tane
domates-salatalık
1 dilim tahıllı ekmek
Ara 11.00
Yeşil elma
Sabah yürüyüş tempolu 25 dk
öğlen menü belli değil
akşamla beraber yazarım kuzular
Puff ya arkadaşlar konunuzu dağıtıyorum ama klasik bir sorun sormam gerek. Pantolon bedenimin 1 beden küçülmesi için kaç kilo vermem lazım ki benim tüm kilo altta toplanmış da.
Gunaydin citir kizlar,
Birincilige oynayacaksin ya hep ondan bunlar.
Ben de her bes kilo bir bedene denk geliyor. Tabi bolgesel zayiflama ayri konu. Nerden en son alirsan ordan en basta verirsin.
Ben seni tutuyorum.
kahvaltı:
köy peyniri
10 zeytin
maydonoz nane
1 haş.yumurta
15 badem 1 ceviz
öğle
sütlü kahve ,3 çilek,az badem
biliyorumSuper
Ben seni tutuyorum.