- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yapmışsın ya aferin sanaBen de nefret ettim o yuzden bilgisayara gectim.
yok kız çölyak değildir o lucky dedi ya şimdiki gıdalar işlenmiş hormonlu o nedenle yapıyor olabilir york testi yaptıracak imkanın varsa yaptır tabi garanti olur ekmek buğday sende alerjimsi şeyler yapıyor mugünaydınn kızlarr..yaa ben taktım akşamdan beri lucky gluten alerjin olabilir dediğinden beri bu konuya..hep onu araştırıyorum.dünden beri ekmek yemedim aylardır içimdeki kabaran taşan bi volkan vardı sanki söndü,,bu çölyak falan olmasın bi de yaa.york testleri varmış ama ticari olduğu düşünülüyor,burdaki hastanede dahiliye doktoruna mı gitsem önce.daha önce ona kaç kere söyledim gaz için hap yazdı bana..ya bunun sebebine bakılmadan hap verilir mi..içmiyodum bende..bir de benim bacaklarımda da 4-5 aydır çok kaşıntı vardı..ya korktum ha ben..
boyun kilon ve vucudunun sıkılık dercesi önemli etkenler canım standart olarak 4 kilo 1 beden derler ama vucut tipide önemli benimde alt tarafım daha geniş 10 kilo verdim spor yaptığımdan 3 beden inceldim hatta 2.5 gibi bişey diyim tam 3 değil alt taraf sporsuz çok zor küçülüyor şahsen deneyimledimPuff ya arkadaşlar konunuzu dağıtıyorum ama klasik bir sorun sormam gerek. Pantolon bedenimin 1 beden küçülmesi için kaç kilo vermem lazım ki benim tüm kilo altta toplanmış da.
lucky bir beni tutmazsın herhalde bende seni tutuyorumSuper
Ben seni tutuyorum.
Ben bu tur testlere inanmiyorum. Birakiyorum bir sure ogreniyorum alerjim var mi yok muiyi yapmışsın ya aferin sana
yok kız çölyak değildir o lucky dedi ya şimdiki gıdalar işlenmiş hormonlu o nedenle yapıyor olabilir york testi yaptıracak imkanın varsa yaptır tabi garanti olur ekmek buğday sende alerjimsi şeyler yapıyor mu
boyun kilon ve vucudunun sıkılık dercesi önemli etkenler canım standart olarak 4 kilo 1 beden derler ama vucut tipide önemli benimde alt tarafım daha geniş 10 kilo verdim spor yaptığımdan 3 beden inceldim hatta 2.5 gibi bişey diyim tam 3 değil alt taraf sporsuz çok zor küçülüyor şahsen deneyimledim
lucky bir beni tutmazsın herhalde bende seni tutuyorum
Ilker gibi yaptiniz beni.
yakında baklava yerken resimde atarsın
ya diyorum ya yeni fark ettim ben bunu.ekmeği hiç tamamen kesmemiştim ki şimdiye kadar..aylardır gazdan ölüyordum ilaçlardan sanıyordum..ama ekmek yemiyorum 2 gündür çok rahat bağırsaklarım..iyi yapmışsın ya aferin sana
yok kız çölyak değildir o lucky dedi ya şimdiki gıdalar işlenmiş hormonlu o nedenle yapıyor olabilir york testi yaptıracak imkanın varsa yaptır tabi garanti olur ekmek buğday sende alerjimsi şeyler yapıyor mu
boyun kilon ve vucudunun sıkılık dercesi önemli etkenler canım standart olarak 4 kilo 1 beden derler ama vucut tipide önemli benimde alt tarafım daha geniş 10 kilo verdim spor yaptığımdan 3 beden inceldim hatta 2.5 gibi bişey diyim tam 3 değil alt taraf sporsuz çok zor küçülüyor şahsen deneyimledim
Ben bu tur testlere inanmiyorum. Birakiyorum bir sure ogreniyorum alerjim var mi yok mu
Hipoglisemiye bakilmadi bile cunku burada seker yuklemesi yapilmiyor. Seker yok dendi bariz gizli bir seyler var. Tatliyi biraktigimdan beri o kadar rahatim ki . Ben de gizli hipoglisemi varmis.
Niye tutmuyim canim
Ben seni tutuyorum.
evet onun gibi çook şekersin sendeonu da seni de seviyorumIlker gibi yaptiniz beni.
Hmm ben de bi 5 kilo vereyim en iyisi, koşu ve pilates yapıyorum ama bundan sonra çok yavaş kilo vermeye başladım ah alt tarafım bi 38 olsa yola devamboyun kilon ve vucudunun sıkılık dercesi önemli etkenler canım standart olarak 4 kilo 1 beden derler ama vucut tipide önemli benimde alt tarafım daha geniş 10 kilo verdim spor yaptığımdan 3 beden inceldim hatta 2.5 gibi bişey diyim tam 3 değil alt taraf sporsuz çok zor küçülüyor şahsen deneyimledim
bende aynı dertten muzdaribim alttan zor gidiyor üst 38 olduda altta 40 a zor giriyorum hala çok sinir bozucu spor yapıyorsan 4 kiloda yeterli olabilir ama az kalmış seninde kolay gelsinHmm ben de bi 5 kilo vereyim en iyisi, koşu ve pilates yapıyorum ama bundan sonra çok yavaş kilo vermeye başladım ah alt tarafım bi 38 olsa yola devam
Tebrikler.
Cok buyuk konusma. Bizim takimda cok disli.
Gluten alerjisi olabilir sende angelic . O yuzden birak kendin gor dedim.
Gelirsem bir kahveni icerim.
Sana her gun dolunay.
Benim kalca da kendi bagimsizligini ilan etti ama ben tekrar somurgeme alicam.
Gidipte patates kizartmasi yemeyin. Ya haslanmis ya da yagsiz firinda.
Patates serotonin yukseltir ayrica karbonhidrat deposu. Ben bir zararini gormedim.
Patatiz..
york testlerini bazıları önermiyor dediğin gibi.bazısı da derdimi tespit ettim diye seviyor..
kimi diyor ki herkese genelde aynı şeyleri söylüyorlar gluten hassasiyeti çok kişide çıkıyormuş çünkü buğdayın genetiği ile oynanmış herkese dokunuyormuş bu yüzden
evet onun gibi çook şekersin sendeonu da seni de seviyorum
Tabi gel kahve içeriz, haşlanmış patates yeriiiiz Sen neredesin?
Off yaa benim tartı bozuldu bi tartıyo bi tartmıyo. Gittim yeni tartı aldım. Bu sefer ikisi birbirinden farklı tartıyo çıldırıcam
Hepimize kolay gelsin inşallah giderler çabucak.bende aynı dertten muzdaribim alttan zor gidiyor üst 38 olduda altta 40 a zor giriyorum hala çok sinir bozucu spor yapıyorsan 4 kiloda yeterli olabilir ama az kalmış seninde kolay gelsin
Yalniz degiliz cogu insanda bu sorun var. Herkesin colyak hastasi olmasina gerek yok. Ben ekmegi cok aramiyorum ama tatliyi bazen cok ariyorum. Ozellikle regl donemleri. Biraz meyve ile gecistirmeye calisiyorum. Yazik bana.
Ben de seni seviyorum , hem de seni tutuyorum.
Ben simdi gunesin batmadigi ulkedeyim ama gelirsem tabi ki Istanbul.
Bak patates soyle cok guzel oluyor tamam kalorisi biraz haslanmistan fazla ama kucuk patateslerden al. Kabuguyla birlikte bu sekil kes ve yagsiz firina at. Biraz tuzla ve kekikle enfes.