• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

İyi etmişsin. Benim dün akşam 21:55 de midemden guuuuur diye bir ses geldi hemen su içip yattım:KK45:

Gunduz ac olsam tamam da , ben hic ac yatamiyorum. Muhakkak bir sut bir meyve bir sey yerim gece acikirsam.

Ben 1.5-2 litre iciyorum. Hep yarim litre yanimda var. Oyle saymiyorum ama aralarda mutlaka icerim. Yemekle birlikte icmem.

Istanbul da hangi taraftasin?

Sabah : 10 zeytin + 3 Turk cayi + latte

Ara: 1 elma

Oglen: Bir haslanmis yumurta

Ara: Latte

+

1 portakal

Aksam: Doner + salata + ayran

Ara:

Beyaz peynir + Turk cayi

+

Latte

Yatmadan kafama gore bir meyve daha yerim.:KK19:
Afiyet olsun güzel menü
öğle yemeğimde beklediğim ıspanak çıkmadı :(
yarım porsiyon tavukciğer yedim

ya bende çok su içiyorum 2,5-3 garanti...
ben hep 2,5-3 ltre için diye duydum fazlasının böbreğe zararlı olduğunu biliyodum da 2,5 damı zararlıymış :(
:KK43:

Afiyet olsun güzel menü
öğle yemeğimde beklediğim ıspanak çıkmadı :KK43:
yarım porsiyon tavukciğer yedim

ya bende çok su içiyorum 2,5-3 garanti...
ben hep 2,5-3 ltre için diye duydum fazlasının böbreğe zararlı olduğunu biliyodum da 2,5 damı zararlıymış :KK43:
:KK43:

Senin gunluk su ihtiyacin 2.2

pastelin gunluk su ihtiyaci 2.1 litreymis

2.5 u gecmedigiz surece sorun yok. :KK19:

lucky kendi elcaazlarımlan yaptım sirkeyi ..bişeycik yapmıyo mideme:)
Lucky ben bugün ekmek yemedim ve gayet iyi issediyom kendimi..öğlende salatama 2 yumurta doğradım azcık peynir 15 bademle yedim..şimdi de bi maden suyu içtim..çok rahatım yaww:21::21:şişlik yok gaz yok..acaba ekmek gaz mı yapıyor insana..mayalı yaa..mafoluyordum gazdan.bugün süperim maşallah..

Gunduz ac olsam tamam da , ben hic ac yatamiyorum. Muhakkak bir sut bir meyve bir sey yerim gece acikirsam.

Ben 1.5-2 litre iciyorum. Hep yarim litre yanimda var. Oyle saymiyorum ama aralarda mutlaka icerim. Yemekle birlikte icmem.

Istanbul da hangi taraftasin?

Bahçelievler.

Evet yapalim haberi olmasin. :KK70:
Ona ne dimi ben medium istiyorum. :KK8:Benim kalcada baya genismis o zaman ben farkinda degilmisim. :KK70:
benim kalçada iyiymiş verince farkettim bende gerçi hala büyük ama:KK70::KK70:

Tamam sorun degil ama cokta ozletme kendini. :KK66:

Gelmiyorsun ki seninle de kaynatalim. :KK60:

O siskinlik bende de var. Dolunaya bagliyorum. 5 Nisana kadar kilo almasaniz bile kardir.
Sonra bir detox tamamdir. :KK19:
bak ya onadan şişim ben demek hep bu dolunay yok mu:KK70::KK70:
Lucky ben bugün ekmek yemedim ve gayet iyi issediyom kendimi..öğlende salatama 2 yumurta doğradım azcık peynir 15 bademle yedim..şimdi de bi maden suyu içtim..çok rahatım yaww:21::21:şişlik yok gaz yok..acaba ekmek gaz mı yapıyor insana..mayalı yaa..mafoluyordum gazdan.bugün süperim maşallah..
olabilir canım bende oluyor özellikle beyaz ekmek yiyemiyorum tam buğdayda 2 dilimden fazlası rahatsız ediyor mesela yumurta falan yemişsin hem daha doyurucu ekmek kan şekerini aniden yükseltip düşürüyor aslında daha çok acıktırıyor:KK66:

18:00 balık+salata
İlk defa elim nasıl ekmeğe gidiyor, durduramıyorum. Ben de her elim ekmeğe gittiğinde 1 lokma koparıp oğluma yedirdim. Demek benim ekmeğe el tiryakiliğim varmış. Ekmeksiz gayet güzel doydum.:rolleyes:

18:00 balık+salata
İlk defa elim nasıl ekmeğe gidiyor, durduramıyorum. Ben de her elim ekmeğe gittiğinde 1 lokma koparıp oğluma yedirdim. Demek benim ekmeğe el tiryakiliğim varmış. Ekmeksiz gayet güzel doydum.:rolleyes:
biz çocukluğumuzdan beri böyle alıştırılmışız malesef ..bu alışkanlığı kırmak çok zor..şimdi ben de balık yapıyorum salatayla ve patatesle yiyeceğim.lucky patates önermişti akşamları..

biz çocukluğumuzdan beri böyle alıştırılmışız malesef ..bu alışkanlığı kırmak çok zor..şimdi ben de balık yapıyorum salatayla ve patatesle yiyeceğim.lucky patates önermişti akşamları..

Ben de genelde yanına patates yapıyorum fakat balıklar büyüktü bugün yapmadım. Yalnız ben patates hiç yemiyorum yasak sanıyordum. O zaman patates salatası da yiyebiliriz :kk77:

ben patates salatası yedim..karatay patates vermiyo ama lucy veriyo:)siz gelmeden önce önermişti bize bir diyet o zaman yazmıştı..

Ben de baktım az önce haşlanmış patates 100 kalori kızarmış patates 600 kalori. Yani nasıl pisirdigimizmiş olay. Oh bir alternatif daha çıktı. Ben de bazen tikanip kaliyorum menü konusunda gittim musli aldım. Arada light süt musli yerim. Evde zayif bir koca ve iki çocuk olunca mecbur normal yemekler yapmak zorundayım. O sebepten bazen kendime uygun yemek olmuyor. Çok zorlanıyorum :KK43::KK42:

ben patates salatası yedim..karatay patates vermiyo ama lucy veriyo:)siz gelmeden önce önermişti bize bir diyet o zaman yazmıştı..

Ben de baktım az önce haşlanmış patates 100 kalori kızarmış patates 600 kalori. Yani nasıl pisirdigimizmiş olay. Oh bir alternatif daha çıktı. Ben de bazen tikanip kaliyorum menü konusunda gittim musli aldım. Arada light süt musli yerim. Evde zayif bir koca ve iki çocuk olunca mecbur normal yemekler yapmak zorundayım. O sebepten bazen kendime uygun yemek olmuyor. Çok zorlanıyorum :KK43::KK42:
evet haşlanmış pataes güzel oluyor hem doyuyorsun hemde kalorisi falan az yani lucky patatesçi olduğndan vazgeçemiyor bende haşlanmış seviyorum bitek:KK68: afiyet olsun :kk77:

A AklinYolu1 ne oldu biliyomusun :KK57:
Cuma yarışmasında birinci oldum sanırım, son dk bildirimi olmaz ise :KK15:
pazarın birincisini şimdiden yaz istersen :KK70::KK70:

Tebrikler. :nazar:

Cok buyuk konusma. Bizim takimda cok disli. :21:

Gluten alerjisi olabilir sende angelic . O yuzden birak kendin gor dedim. :KK66:

Gelirsem bir kahveni icerim. :cool:

benim kalçada iyiymiş verince farkettim bende gerçi hala büyük ama:KK70::KK70:

bak ya onadan şişim ben demek hep bu dolunay yok mu:KK70::KK70:

olabilir canım bende oluyor özellikle beyaz ekmek yiyemiyorum tam buğdayda 2 dilimden fazlası rahatsız ediyor mesela yumurta falan yemişsin hem daha doyurucu ekmek kan şekerini aniden yükseltip düşürüyor aslında daha çok acıktırıyor:KK66:

Sana her gun dolunay. :KK70:

Benim kalca da kendi bagimsizligini ilan etti ama ben tekrar somurgeme alicam. :KK70:

Gidipte patates kizartmasi yemeyin. :KK70:Ya haslanmis ya da yagsiz firinda.

evet haşlanmış pataes güzel oluyor hem doyuyorsun hemde kalorisi falan az yani lucky patatesçi olduğndan vazgeçemiyor bende haşlanmış seviyorum bitek:KK68: afiyet olsun :kk77:

Patates serotonin yukseltir ayrica karbonhidrat deposu. Ben bir zararini gormedim. :KK51:

Patatiz..:KK70:

Tebrikler. :nazar:

Cok buyuk konusma. Bizim takimda cok disli. :21:

Gluten alerjisi olabilir sende angelic . O yuzden birak kendin gor dedim. :KK66:

Gelirsem bir kahveni icerim. :cool:

Sana her gun dolunay. :KK70:

Benim kalca da kendi bagimsizligini ilan etti ama ben tekrar somurgeme alicam. :KK70:

Gidipte patates kizartmasi yemeyin. :KK70:Ya haslanmis ya da yagsiz firinda.

Patates serotonin yukseltir ayrica karbonhidrat deposu. Ben bir zararini gormedim. :KK51:

Patatiz..:KK70:
bana her mevsim dolunay:KK70::KK70: birde patatiz+ latte unutmadım unutturmam:KK70:

Back
X