• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

bana her mevsim dolunay:KK70::KK70: birde patatiz+ latte unutmadım unutturmam:KK70:

Basima gelmeyen kalmadi bugun.

Para ustunu eksik vermis sillik. Baya bir eksik hem de ben leyla gibi dolasiyorum ya kapida farkettim geri vermiyor filan tartistim.

Manager le de tartistim . Sonra saydilar verdiler ben de yarin sikayet edicem.

Sonra solugu chinese ci de aldim. Yaninda patates tabi ki.

Inan hatirlamiyorum. Kolayi birakmistim yaninda kola bile almisim.

Sonra yokus yukari yurudum kesin yaktim onlari. :KK47:

Basima gelmeyen kalmadi bugun.

Para ustunu eksik vermis sillik. Baya bir eksik hem de ben leyla gibi dolasiyorum ya kapida farkettim geri vermiyor filan tartistim.

Manager le de tartistim . Sonra saydilar verdiler ben de yarin sikayet edicem.

Sonra solugu chinese ci de aldim. Yaninda patates tabi ki.

Inan hatirlamiyorum. Kolayi birakmistim yaninda kola bile almisim.

Sonra yokus yukari yurudum kesin yaktim onlari. :KK47:
hadi ya geçmiş olsun bende yapıyorum bazen ama çok olmuyor geneldeo_O uzaya kadar çıkan merdivenler misali olmuş azcık senin iş dedim sana dolunay var leyla yaptı bizi sonra kızıyorsun bana:KK70::KK70:

hadi ya geçmiş olsun bende yapıyorum bazen ama çok olmuyor geneldeo_O uzaya kadar çıkan merdivenler misali olmuş azcık senin iş dedim sana dolunay var leyla yaptı bizi sonra kızıyorsun bana:KK70::KK70:

Dolunay terazi burcunda bizi etkilemiyor ama az yiyorum sanirim . :KK45:Neyse yarin duzene girerim. :KK75:

bitişi yaşayalı beş yıl oldu ..boşanalı yani..aman Allah korusun çoluğumu çocuğumu..

Yok kiz oyle bitis degil. deadline in dedigi gibi. Hayatinda sorun olan seylerden kurtulabilirsin. :KK66:

şöyle bir bitiş olabilir angelic ekmeğin bitişi olaya burdan bak:KK19::KK19::KK48:

Aynen. :KK19:

haftaya hayatımda önemli değişiklikler olabilir benimde yükselenim etkilerse:KK70::KK70:

Senin kilonda degisiklik olmayacak umutlanma.:KK70:

Yok kiz oyle bitis degil. deadline in dedigi gibi. Hayatinda sorun olan seylerden kurtulabilirsin. :KK66:

Aynen. :KK19:

Senin kilonda degisiklik olmayacak umutlanma.:KK70:
kilomdan bahsetmiyordum ki ben sana özet geçerim haftaya:KK70::KK70: benim kilom artacak galiba pazara ay iyi yiyorum ya dayağa ihtiyacım var bu ara:KK67::KK67:

kilomdan bahsetmiyordum ki ben sana özet geçerim haftaya:KK70::KK70: benim kilom artacak galiba pazara ay iyi yiyorum ya dayağa ihtiyacım var bu ara:KK67::KK67:

Yok kiz pazara benden cok kilo vereceksin . Bak bugunden sonra kesinlesti. :KK70:

Ooo ne degisikler var. :21: Ben de bir degisiklik yok en son Seda Sayan'a cikicam beni izleyin anacim. :KK70:

Son düzenleme:
Tebrikler. :nazar:

Cok buyuk konusma. Bizim takimda cok disli. :21:

Gluten alerjisi olabilir sende angelic . O yuzden birak kendin gor dedim. :KK66:

Gelirsem bir kahveni icerim. :cool:

Sana her gun dolunay. :KK70:

Benim kalca da kendi bagimsizligini ilan etti ama ben tekrar somurgeme alicam. :KK70:

Gidipte patates kizartmasi yemeyin. :KK70:Ya haslanmis ya da yagsiz firinda.

Patates serotonin yukseltir ayrica karbonhidrat deposu. Ben bir zararini gormedim. :KK51:

Patatiz..:KK70:
yaa hakkaten ben de gluten alerjisi olabilir..ama şöyle 5 aydır falan varsa var..tansiyon hapı yapıyor sandım ilacı değiştirttim doktora yok efendim nasıl bir gaz vardı anlatamam..bugün ekmek yok gaz yok.ALLAALLA

yaa hakkaten ben de gluten alerjisi olabilir..ama şöyle 5 aydır falan varsa var..tansiyon hapı yapıyor sandım ilacı değiştirttim doktora yok efendim nasıl bir gaz vardı anlatamam..bugün ekmek yok gaz yok.ALLAALLA

Bugdayin DNA si degistirildi diye basbas bagiriyorlar. Meyveler de oyle eskisi gibi degil.

Eskiden bir sey yoktu ama simdiki yiyecekler hep sorunlu o yuzden cok dikkat etmek gerekiyor.

Ekmegin zaten kan sekerini hizli dusurmekten baska bir ise yaradigi yok. :KK51:

yaa o kadar ankattım şöyle kötüyüm böyle kötüyüm diye doktor anlamadı benim derdimi siz koydunuz teşhisi galba yaa..valla benim bugdaya allerjimmi var acaba yaa..hakkaten sağolun yaa
insan kendi kendinin doktorudur bazen bende midem ağrıyor diye gidiyordum bir ara çözdüm sonra fırında patates mide ağrısı yapıyor mesela bende özellikle patatesli çörekler ölüm gibi zaten artık yiyemiyorumda yemek istesemde soğudum:KK70:

Back
X