• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Ahaha durum vahim desene. :confused:

Gecen sene temmuzda pantolon aliyordum kucuk ver diyordum . Medium istedim o bana large verdi. Yok o sana olmaz demisti satici ama ben kilo vericem dedim. Zaten elastik , bu sene tatile gelirsem gostericem kendimi o kadina.Ben de 13.6 kilo vermisim temmuzdan bu yana. Bir daha konusmasin. :KK70:

Evet iyi bence de reflusu olmayanlara ideal. :KK19:

Dovdun iste boz. :KK70:

Çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim darısı başıma. Git o terbiyesiz kadının saçını başını yol :KK70:

12:15 1 kase yoğurt, 1 salatalık, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 10 fındık. Hepsini karıştırdım yidim. Yoğurdu kendim yapıyorum :kk77:

Bu arada pazartesi salı hastanede olucam. Check up yaptıracağım. Fazla mesaj yazamam ama diğer düellolara da katılacağım inşallah.:KK17:

Gecmis olsun.:nazar: Bildirim gunlerini (pazar-carsamba) aksatmamaya calis. Zaten yeni formata gore silinmek yok, o gun icin duellodan cekilmis sayilirsin ve hesaplanacak bir kilo olmadigi icin bir dahaki duelloya da katilamazsin.

Aslinda ilk sayfada tabloya bakarsan biraz daha iyi anlarsin. :KK19:

12:15 1 kase yoğurt, 1 salatalık, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 10 fındık. Hepsini karıştırdım yidim. Yoğurdu kendim yapıyorum :kk77:

Ogle yemegi icin guzel bir secim. :KK19:

Gecmis olsun.:nazar: Bildirim gunlerini (pazar-carsamba) aksatmamaya calis. Zaten yeni formata gore silinmek yok, o gun icin duellodan cekilmis sayilirsin ve hesaplanacak bir kilo olmadigi icin bir dahaki duelloya da katilamazsin.

Aslinda ilk sayfada tabloya bakarsan biraz daha iyi anlarsin. :KK19:

Evet düello günlerini etkilemiyor. Sadece iki gün ne yediğimi falan fazla yazamayabilirim.:KK51:

Evet düello günlerini etkilemiyor. Sadece iki gün ne yediğimi falan fazla yazamayabilirim.:KK51:
Tamam sorun degil ama cokta ozletme kendini. :KK66:
Vay arkadaşş amma kaynatmışsınız ben yokken:KK14:.. Beenimde 2 gündür karnım şişkin yine. Reglime daha 10gün var ondanmı bilemedim.. o_O

Gelmiyorsun ki seninle de kaynatalim. :KK60:

O siskinlik bende de var. Dolunaya bagliyorum. 5 Nisana kadar kilo almasaniz bile kardir.
Sonra bir detox tamamdir. :KK19:

Tamam sorun degil ama cokta ozletme kendini. :KK66:

Gelmiyorsun ki seninle de kaynatalim. :KK60:

O siskinlik bende de var. Dolunaya bagliyorum. 5 Nisana kadar kilo almasaniz bile kardir.
Sonra bir detox tamamdir. :KK19:

Özletmem:KK45:Yarın çocuklarımın okuma bayramı var. Sabah çıkıcam bakalım akşama kadar ne yiyip içeçem :KK17:
8 günde 26 lt su içmişim.

Icilen fazla suyun da hucrelere zarari var biliyorsun. Gunde 2 litreyi gecme bence.

Fazla kacirmazsin sen. Yaninda meyve tarzi seyler goturursun.
:KK66:

Yetmiyor bana hele de spor yapınca çok susuyorum. 3 litreyi geçmemeye çalışıyorum. Ben de okudum böbreklere de zararlıymış:KK51:

Sabah : 10 zeytin + 3 Turk cayi + latte

Ara: 1 elma

Oglen: Bir haslanmis yumurta

Ara: Latte

+

1 portakal

Aksam: Doner + salata + ayran

Ara:

Beyaz peynir + Turk cayi

+

Latte

Yatmadan kafama gore bir meyve daha yerim.:KK19:

Sabah : 10 zeytin + 3 Turk cayi + latte

Ara: 1 elma

Oglen: Bir haslanmis yumurta

Ara: Latte

+

1 portakal

Aksam: Doner + salata + ayran

Ara:

Beyaz peynir + Turk cayi

+

Latte

Yatmadan kafama gore bir meyve daha yerim.:KK19:

Ooo menü çok iyi. Ben ara öğünü unuttum 1 greyfurt yerim. Akşama fırında balık salata.

Back
X