- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.341
Günaydın kuzucuklar
Evet ilk tartı resmim
Yalnız şöle bişey oldu, önce 71.6 iken teli elime alınca kılıf falan çıkarmadan 71.8 göründü
Tel hayvan gibi napcez
ya bilemiyorum isterseniz 71.8 alın71.6 mi simdi 71.8 mi. Bu durumda sozune guvenicez ama baska zaman icin ayaklarin gorunmeden yakin cekim yapabilirsin.
Bugün hava çooook güzel biraz açık havada spor yapıyım. Duelloyu kazanmam lazım
ya bilemiyorum isterseniz 71.8 alın
pazar çekimde kılıfı filan çıkarırım
ok ayaksız gönderirim
Ben varken zor.
Olmaz agzindan bir kere 71. 6 cikti.
Canim hangisi ise onu soyle .
71.8 çünkü hep telle tartılcam mecburen tatlımmm
geçmiş olsun canım
inşallah aynı azimle ve istikrarla devam edersek vericez
evlenipte kilo almayan varmı varsa da mucize sanırım
bende 1,5 yıllık evliyim 63 ile evlendim, çocuk yok henüz
her akşam çerezler cipsler keyifler derken oldum 75.5
hedefim 58 bakalım inşallah, 10 yıl öncesinde 58 idim üni yıllarında gördüğpüm kilo
tekrar görmek istiyorum inşallah
Ben varken zor.
Olmaz agzindan bir kere 71. 6 cikti.
Canim hangisi ise onu soyle .
harikasın ve idölümsün an itibari ileTamamdir.
Sana bastan sunlari soyleyeyim, arkadaslar da okusun.
Benim duzenledigim birinci yarisma degil bu ve 75 kilo olarak basladim.
O yuzden genel olarak tespitlerim.
1- Kisi gelir kilosunu yazar. Arada istedigini yer. Kilo veremez, hatta uzerine alir.
2- Kisi gelir gunluk yediklerini yazar. Kacamak yapsa da yazar. Zamaninda bildirim yapar. Kilo verir.
Yani kilo vermek istiyorsan 2 opsiyonu oneririm.
Ben gerektiginde ozelden de, burdan da kilo vermeniz icin yardimci oluyorum. 12 Nisana kadar burdayim iyi degerlendirin diyorum.
Simdi gidip kahvaltimi yapayim.
Sana bişey sorcam canımTamamdir.
Sana bastan sunlari soyleyeyim, arkadaslar da okusun.
Benim duzenledigim birinci yarisma degil bu ve 75 kilo olarak basladim.
O yuzden genel olarak tespitlerim.
1- Kisi gelir kilosunu yazar. Arada istedigini yer. Kilo veremez, hatta uzerine alir.
2- Kisi gelir gunluk yediklerini yazar. Kacamak yapsa da yazar. Zamaninda bildirim yapar. Kilo verir.
Yani kilo vermek istiyorsan 2 opsiyonu oneririm.
Ben gerektiginde ozelden de, burdan da kilo vermeniz icin yardimci oluyorum. 12 Nisana kadar burdayim iyi degerlendirin diyorum.
Simdi gidip kahvaltimi yapayim.
Çol pis hırs yaptım.. Pazara kadar 1kg vericem en az
Yeni başlayanlar için söylüyorum.. 80.4 idim bu yarışmaya başladığımda.. Sonra bi durakladım falan derken 76. 5 kiloyla geri döndüm..@lucky7 ye kulak verin.. Faydasını görürsünğz.. Bu yarışma diğerlerinden farkl.. Hepimize kolay gelsin
Ohoo daha neler var neler.. Bize katıl hayatını yaşa hemde zayıflapastel34 .!.:Pazara kadar 1 kilo süper olurİyi ki bulmuşum bu yarışmayı
Ohoo daha neler var neler.. Bize katıl hayatını yaşa hemde zayıfla
Moralim çok bozuldu,dün misafir vardı akşama kadar açtım sonra çok yedim. Börekte yedim. Çok mutsuzummmm..
Çok gaza geldim. O kadar yürüdüm ki sol ayağımdaki topuk dikeni ağrısı arttı
harikasın ve idölümsün an itibari ile
çünkü bende 75 ile başladım
umarım senin gibi 61 lileri hatta 58 i de görürüm
aynen hergün paylaşımda bulununacağım ve menü bildireceğim
birde çarşamba ve pazar sabah aç karna tartı resmi
Çol pis hırs yaptım.. Pazara kadar 1kg vericem en az
Yeni başlayanlar için söylüyorum.. 80.4 idim bu yarışmaya başladığımda.. Sonra bi durakladım falan derken 76. 5 kiloyla geri döndüm..@lucky7 ye kulak verin.. Faydasını görürsünğz.. Bu yarışma diğerlerinden farkl.. Hepimize kolay gelsin
Sana bişey sorcam canım
ne kadar sürede bu kiloya geldin
merak ediyoyum idölümü
Dun yedin bitti. Bugun yeni bir gun. Hep beraber yeni duellolara basliyoruz.
Iyi disli insanlari severim.
Yok canim estagfurullah ama arada onerdiklerim olacak.
turkuaz deadline eski yarismadan kilo verme konusunda bilincli arkadaslarim ve benim yontemlerimi bilirler. angelic yeni bir arkadas hala ayak uydurmaya calisiyor. Herkes birbirine destek olsun. Destek olurken kilo da veriyorsunuz.
Aslini istersen 15 Temmuz da 75 kiloydum ve iki kez ara verdim. Her verdigim arada 3 kilo kadar aldim sonra tekrar basladim. Ikinci aramda daha bilincliydim yalniz ciddi bir akciger rahatsizligi gecirdim ve hala nefes alma sorunum var. Yoksa bu kiloyu coktan vermis olurdum. Simdiki aklim olsa bu 14 kiloyu 3.5 ayda rahat verirdim.
Arkadaslar hepinizden ricam eger kalici iseniz ve kilo verme konusunda ciddi iseniz;
Kilo verme hikayenizi bana ya dadeadline a toplu olarak atin. Ilk sayfaya koyucam.
Bu gruptan her duelloda en az 500-1000 gram vermenizi bekliyorum.
Bazi seyleri uygularsaniz kilo vermemeniz imkansiz. Arada isterseniz bazi gorevler de verebilirim ama sonra Lucky biz senin askerlerin miyiz demeyin. Dinlerseniz emin olun siz kazanirsiniz.
çok geçmiş olsundikkat et kendine tatlım
yaşın kaç canım evlimisin çocuk filan