Bu Duellolar Konuşulur :)

Cenen yerine metabolizman calissin.

Bence sen biraz sikarsan 74 olursun.
o metabolizmamın başına taş düşsün çalışsın çalışsın azcık sıkmasın canımı lucky azcık sinirleneyim bırak ya konuşsam bir dert konuşmasam bir dert neyse zaten çıkıyorum akşama işim var bugün yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım falan ondan bir varım bir yokum sitede burdayım ama yokum neyse dağıttığım ortalığı toparlıyorumda annem görürse kalbine iner azıcık dağınığım zatende bu biraz fazla olur kadına

A AklinYolu1 cim ya nacizane bi fikrimi söylemek istiyorum.. Toplam kaç gr verilmiş tabloya onu da eklesek olmazmı..Hem daha motive edici olur hemde ben bu yüzde hesabından hiç bişi anlamıyorum kiloda alsam eksi görünüyo...

Kilo ver biraz 62.7 ye dustun, dogumgunun de geliyor. Bak cok dalga gecerim dilimden kurtulamazsin.
Ben daha kisliklari kaldirmadim. Londra havasi borsa gibi.

Aksama isim var derken, mutfakta misin?

Toplam kilo farki dogru bir hesaplama degil cunku herkesin kilosu ayni degil ama isterseniz bir dahakine eklerim.

- ise kilo almissindir + ise kilo kilo vermissindir.

75.4 76.2 -0.0106

Kilonun %1 ini almissin.

Fark -0.8 kg yani -800 gram.

Toplam kilo farki dogru bir hesaplama degil cunku herkesin kilosu ayni degil ama isterseniz bir dahakine eklerim.

- ise kilo almissindir + ise kilo kilo vermissindir.

75.4 76.2 -0.0106

Kilonun %1 ini almissin.

Fark -0.8 kg yani -800 gram.
Anladım canım verdiğim gr mı görsem daha iyi olur diye düşünmüştüm ama tabi sen bilirsin..

Anladım canım verdiğim gr mı görsem daha iyi olur diye düşünmüştüm ama tabi sen bilirsin..

Benim icin eklemek sorun degil bir daha tabloda eklerim ama o yuzde hesabindan farkli karismasin.

Atiyorum benim 1 kilo vermem ile senin 1 kilo vermen ayni degil.

Benim kilom daha az oldugu icin yuzdem daha yuksek cikar.

Sonra demeyin yanlis hesapliyorsun diye.

akşam yemeğinden sonra çektim .eve geldiğimde karnım çok açtı hiç aklıma gelmedi valla yemekten önce çekmek:)

Eklentiler

• 2015-03-25 20.46.42.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 69
sabah
2 yumurta
yarım dilim peynir
1 dilim ekmek
nane,maydonoz,2 çeri,sivri biber,şekersiz çay
ara
1 zeytin
türk kahvesi

öğle
3 kaşık bamya yemeği
yağsız beyaz peynirli(çok az)salata
1 dilim ekmek
sivri biber

ara
2 günkurusu ve 8fındık ve bir ayran içicem..
ara
1 elma

akşam
8 kaşık yeşil mercimek
1 dilim ekmek
1 ayran,3 yeşil biber
az önce 1 parça ananas
yatmadan ayran içeceğim bir de..

Evet iyi yaptin. Nasil gidiyor diyetin.
valla iyiyim iki gündür..stres olmazsa diyette iyi gidiyor.bir de bugün bir sabah yürüyüş yapmıştım yarım saat kadar.işten gelince de çarşıya gitmem gerekti bir buçuk saat kadar da öyle dolaştım ..çok yoruldum bacaklarım sızlıyor ama bayaa hareketli bir gün oldu

Ekmegi tamamen kesmeni onerecegim. En azindan 3 gun. Yerine ne onerdigimi biliyorsun. Onun disinda menun guzel.

Buralari cok bos birakma seni merak ediyoruz.

Bir sonraki bildirim gunu Pazar gunu. Bildirim gunleri ilk sayfada yazili.

5 duellomuz ve 5 yildizimiz kaldi.

Herkesten duello basi en az yarim kilo vermelerini bekliyorum.

Iyi geceler.

Dipsiz Not: turkuazsuay dan gelen istek uzerine kaybedilen kilo miktari da listeye eklenmistir.

iyigeceler herkese..latte içiyodum da bi bakayım dedimtam gaz devam kontrollü yemeye..bugün Mehmet öz de duyduğum bir şeyi paylaşmak istedim sizinle dediki porsiyonlarınız her zaman küçük olsun ve tabağınızın yarısını sebzeyle doldurmaya gayret edin ama bu saatte değil tabi

dip not: latte alışkanlığı tamamen A AklinYolu1 den bulaşmıştır..bilginiz olsun..günde 1 fincan gayet iyi geliyor

Latte manyagi oldugumuz bu saate kadar uyanik kalmamizdan belli.

Sahsen bana aclik krizlerinde cok yardimci oluyor. Yoksa coktan birakirdim.

Iyi geceler.

Latte manyagi oldugumuz bu saate kadar uyanik kalmamizdan belli.

Sahsen bana aclik krizlerinde cok yardimci oluyor. Yoksa coktan birakirdim.

Iyi geceler.
biri latte mi dedi bende içtim bugün luckyden miras bende hala ayktayım saat 2 ye geliyor burda uykum yok neyse gideyim uyumaya çalışayım ya sonra sabaha zombi gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…