- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.381
kaç kilosun canım
o fark açılmayacak lucky göreceksinsinirlendim bile
Lucky7 benim yerime cevap vermişama dediği gibi süprizlerle doluyum pazara 75 olacağım kesin
o metabolizmamın başına taş düşsün çalışsın çalışsın azcık sıkmasın canımıCenen yerine metabolizman calissin.
Bence sen biraz sikarsan 74 olursun.
eee nasıl gidiyor canım
iyi bari sen benden erken uyanmışın
o metabolizmamın başına taş düşsün çalışsın çalışsın azcık sıkmasın canımılucky azcık sinirleneyim bırak ya konuşsam bir dert konuşmasam bir dert neyse zaten çıkıyorum akşama işim var bugün yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım falan ondan bir varım bir yokum sitede burdayım ama yokum neyse dağıttığım ortalığı toparlıyorumda annem görürse kalbine iner azıcık dağınığım zatende bu biraz fazla olur kadına
A AklinYolu1 cim ya nacizane bi fikrimi söylemek istiyorum.. Toplam kaç gr verilmiş tabloya onu da eklesek olmazmı..Hem daha motive edici olur hemde ben bu yüzde hesabından hiç bişi anlamıyorum kiloda alsam eksi görünüyo...
Anladım canım verdiğim gr mı görsem daha iyi olur diye düşünmüştüm ama tabi sen bilirsin..Toplam kilo farki dogru bir hesaplama degil cunku herkesin kilosu ayni degil ama isterseniz bir dahakine eklerim.
- ise kilo almissindir + ise kilo kilo vermissindir.
75.4 76.2 -0.0106
Kilonun %1 ini almissin.
Fark -0.8 kg yani -800 gram.
Anladım canım verdiğim gr mı görsem daha iyi olur diye düşünmüştüm ama tabi sen bilirsin..
akşam yemeğinden sonra çektim .eve geldiğimde karnım çok açtı hiç aklıma gelmedi valla yemekten önce çekmek:)
tamam o zaman..ben kuralımızı bozmayıp resim yükledim gene de..akşam ağırım zaten :)Sabahki kilon 87.4 olarak yazdim seni.
tamam o zaman..ben kuralımızı bozmayıp resim yükledim gene de..akşam ağırım zaten :)
valla iyiyim iki gündür..stres olmazsa diyette iyi gidiyor.bir de bugün bir sabah yürüyüş yapmıştım yarım saat kadar.işten gelince de çarşıya gitmem gerekti bir buçuk saat kadar da öyle dolaştım ..çok yoruldum bacaklarım sızlıyor ama bayaa hareketli bir gün olduEvet iyi yaptin.Nasil gidiyor diyetin.
sabah
2 yumurta
yarım dilim peynir
1 dilim ekmek
nane,maydonoz,2 çeri,sivri biber,şekersiz çay
ara
1 zeytin
türk kahvesi
öğle
3 kaşık bamya yemeği
yağsız beyaz peynirli(çok az)salata
1 dilim ekmek
sivri biber
ara
2 günkurusu ve 8fındık ve bir ayran içicem..
ara
1 elma
akşam
8 kaşık yeşil mercimek
1 dilim ekmek
1 ayran,3 yeşil biber
az önce 1 parça ananas
yatmadan ayran içeceğim bir de..
valla iyiyim iki gündür..stres olmazsa diyette iyi gidiyor.bir de bugün bir sabah yürüyüş yapmıştım yarım saat kadar.işten gelince de çarşıya gitmem gerekti bir buçuk saat kadar da öyle dolaştım ..çok yoruldum bacaklarım sızlıyor ama bayaa hareketli bir gün oldu
Latte manyagi oldugumuz bu saate kadar uyanik kalmamizdan belli.iyigeceler herkese..latte içiyodum da bi bakayım dedimtam gaz devam kontrollü yemeye..bugün Mehmet öz de duyduğum bir şeyi paylaşmak istedim sizinle dediki porsiyonlarınız her zaman küçük olsun ve tabağınızın yarısını sebzeyle doldurmaya gayret edin ama bu saatte değil tabi
dip not: latte alışkanlığı tamamen A AklinYolu1 den bulaşmıştır..bilginiz olsun..günde 1 fincan gayet iyi geliyor
iyigeceler herkese..latte içiyodum da bi bakayım dedimtam gaz devam kontrollü yemeye..bugün Mehmet öz de duyduğum bir şeyi paylaşmak istedim sizinle dediki porsiyonlarınız her zaman küçük olsun ve tabağınızın yarısını sebzeyle doldurmaya gayret edin ama bu saatte değil tabi
dip not: latte alışkanlığı tamamen A AklinYolu1 den bulaşmıştır..bilginiz olsun..günde 1 fincan gayet iyi geliyor
biri latte mi dedi bende içtim bugün luckyden mirasLatte manyagi oldugumuz bu saate kadar uyanik kalmamizdan belli.
Sahsen bana aclik krizlerinde cok yardimci oluyor. Yoksa coktan birakirdim.
Iyi geceler.