- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 34
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.321
Ayy süpermiş isterim isterimevet eğleniyoruz baya her çarşamba ve pazar tartı resimlerimizi yükleyip en çok kilo veren arkadaş bir yıldız kapıyor ben hep kaçırıyorum yıldızı bana vermiyorlar bir gün bende alacağım bekleriz buyur gel yarın sabah tartılıp tartı resmini eklemen yeter
Ayy süpermiş isterim isterimMenü yazma şartı filan yoksa tamamdır. Ama yarın sabah da dahil olmak üzere dışarda olacağım pazar başlasam daha uygun olacak sanırım.
Hmm tamam o zaman yarın akşam yüklerim fotoğrafı.Katilim tarihleri: 25 Mart ya da 1 Nisan. Pazar gunu katilamazsin. Haberin olsun.
Hmm tamam o zaman yarın akşam yüklerim fotoğrafı.Çok merak ediyorum nasıl bir şey olacak
Yetiştirdim fotoğrafı.Yarin aksam ekleyebilirsin yalniz ac olmadigin eksiltme yapariz. Biz normalde sabahlari ac karnina ekliyoruz.
Biz de bekliyoruz. Bizi kolay lokma sanma.
selam, tebrikler
selam, tebrikler
bende ekledim ama oldumu anlamadım
senin kilo serüvenin nasıl canım
bende yakın tarihte artık 6lı rakamları görmek istiyommmmmmmmm[/QUO
:)) Ben 24 yaşımda 43 kilo evlendim. 32 yaşımda 60 kilo hamile kaldım. Doğumdan sonra 64 oldum ve kısa sürede 61 e indim. 61 de fazlaydı ama idare ediyordu. 2 sene öne düşük yaptım ve operasyon ile alındı. Ondan sonra yayından fırlamış ok gibi durduramaz oldum kiloları. Geçen ay 20 şubatta bir tartıldı ki 70.5. Hiç 7li rakam görmemiştim şimdiye kadar. Diyete başladım. 15 gün sonra yine çikolata krizleri ve diyeti bozdum. Cuma günü diyet artı spora başladım. Bu sefer caymıyım diye foruma katıldım. İnşallah hep beraber kurtulacağız kilolardan.
selam, tebrikler
bende ekledim ama oldumu anlamadım
senin kilo serüvenin nasıl canım
bende yakın tarihte artık 6lı rakamları görmek istiyommmmmmmmm
geçmiş olsun canım:)) Ben 24 yaşımda 43 kilo evlendim. 32 yaşımda 60 kilo hamile kaldım. Doğumdan sonra 64 oldum ve kısa sürede 61 e indim. 61 de fazlaydı ama idare ediyordu. 2 sene önce düşük yaptım ve operasyon ile alındı. Ondan sonra yayından fırlamış ok gibi durduramaz oldum kiloları. Geçen ay 20 şubatta bir tartıldım ki 70.5. Hiç 7li rakam görmemiştim şimdiye kadar. Diyete başladım. 15 gün sonra yine çikolata krizleri ve diyeti bozdum. Cuma günü diyet artı spora başladım. Bu sefer caymıyım diye foruma katıldım. İnşallah hep beraber kurtulacağız kilolardan.
arkadaşlar ben kötü bir hafta geçirdim..diyet falan da yapamadım ne bulursam yedim.tartıldım az önce ben 87.4 olmuşum.kendime inanamıyorum sanki kim en hızlı kilo alabilir yarışmasına katılmışım..