Bu Duellolar Konuşulur :)

Gunaydin arkadaslar .

Birazdan resmimi yukluycem. Unutmadim. :KK53:

Gel konusalim ayri kalinca kilo aliyorsun.:KK12:

Bir de resmini tarti ile yukler misin. Bir tartimiz olsun. :KK48: Aksama kadar vaktin var. :KK19:
akşam eve gidince yüklerim..ben beni atmışsındır gruptan diye yüklemedim sabah..:oops:anlayışın için sağol canım.:KK68:.

Yani şimdi şöyle bi listelere baktımda A AklinYolu1 cim sen baya baya bi 14 kilo vermişsin.. Ne güzel ya,, fiziksel anlamda neler değişti anlatsana biraz.. Kıyafetler, insanların şaşkın bakışla rı falan merak ettim..

akşam eve gidince yüklerim..ben beni atmışsındır gruptan diye yüklemedim sabah..:oops:anlayışın için sağol canım.:KK68:.

Hobi olarak insanlari listeden atiyorum bazen. :KK70:

Hayir silmedim ilk sayfada duzenli olarak kilolarin yaziyor. Yalniz her pazar ve carsamba bildirimini mutlaka bekliyorum.

Yeni gelen arkadaslar da eklendi. 7 kisiyiz. :cool:

dünden beri yediklerime çok dikkat ediyorum..1200 kaloriyi aşmamaya gayret ediyorum.yediklerimi yazıcam bundan sonra mutlaka..
sabah
bu sabah nedense canım istedi haşlanmış 2 yumurta yedim(normalde yemem)
yarım dilim peynir
1 dilim ekmek
nane,maydonoz,2 çeri,sivri biber,şekersiz çay
ara
1 zeytin
türk kahvesi

öğle
3 kaşık bamya yemeği
yağsız beyaz peynirli(çok az)salata
1 dilim ekmek
sivri biber

ikindi de 3 günkurusu ve 10 fındık ve bir ayran içicem..

akşama da yeşil mercimek pişirdim ondan salata ve 1 dilim ekmekle yiyecem..
gece acıkırsam yoğurt ve bir parça meyve yiyeceğim..

Hobi olarak insanlari listeden atiyorum bazen. :KK70:

Hayir silmedim ilk sayfada duzenli olarak kilolarin yaziyor. Yalniz her pazar ve carsamba bildirimini mutlaka bekliyorum.

Yeni gelen arkadaslar da eklendi. 7 kisiyiz. :cool:
[/QUO

ooo iyi olmuş kalabalık olunca daha iyi olur..hoşgelmişler arkadaşlar..tamam canım pazar ve çarşambaları bildirim yapıcam mutlaka..

48 ve 80 ne kadar uçlar :KK57:
Önemli olan kaç hissetiğin tatlım
:KK54::KK68:

O zamanda cok kotuydum siskaydim.:KK12: Simdi en fazla 55 e inerim.

Yani şimdi şöyle bi listelere baktımda A AklinYolu1 cim sen baya baya bi 14 kilo vermişsin.. Ne güzel ya,, fiziksel anlamda neler değişti anlatsana biraz.. Kıyafetler, insanların şaşkın bakışla rı falan merak ettim..

Turkuaz cim komsu goruyor aaa cok kilo vermissin diyor ben de before and after diye espri yaptim. :KK70:38 beden pantalonlarim zaten vardi eskiden kalan ama yeni de aliyorum. Onlara girebilmek cok guzel bir duygu. Darisi sizin de basiniza.:nazar: Isteyince oluyor. :KK19:

geçmiş olsun canım :KK43:
inşallah aynı azimle ve istikrarla devam edersek vericez
evlenipte kilo almayan varmı varsa da mucize sanırım o_O
bende 1,5 yıllık evliyim 63 ile evlendim, çocuk yok henüz
her akşam çerezler cipsler keyifler derken oldum 75.5 :KK43:
hedefim 58 bakalım inşallah, 10 yıl öncesinde 58 idim üni yıllarında gördüğpüm kilo
tekrar görmek istiyorum inşallah :KK37:

bende kendimi sende gördüm canım bu zaman kadar hep dikkat ediyordum 6 aylık evliyim akşam yemeğinden sonra tatlısı çerezi vs derken 71,5 kiloya çıktım ocakta diyete başladım o gün bugün diyetteyim :)

O zamanda cok kotuydum siskaydim.:KK12: Simdi en fazla 55 e inerim.

Turkuaz cim komsu goruyor aaa cok kilo vermissin diyor ben de before and after diye espri yaptim. :KK70:38 beden pantolarim zaten vardi eskiden kalan ama yeni de aliyorum. Onlara girebilmek cok guzel bir duygu. Darisi sizin de basiniza.:nazar: Isteyince oluyor. :KK19:

maaşallah :nazar:

beni görenlerde zayıflamışsın diyo ama en fazla 5kg gitti:KK45: senin yerinde olmak isterdim.. 38 beden pantolonlarımı ara ara deniyorum.. Ne zamanki onların içine girerim ancak ozaman zayıfladım diyebilcem gerçek anlamda...

umutluyum ama 65e kadar inicem inşallah.. İri kemikli bi insan olduğum için en fazla 62 olsam y bayram ederim valla:KK49:

farkedermi, post: 40144422, member: 451828"]bende kendimi sende gördüm canım bu zaman kadar hep dikkat ediyordum 6 aylık evliyim akşam yemeğinden sonra tatlısı çerezi vs derken 71,5 kiloya çıktım ocakta diyete başladım o gün bugün diyetteyim :)[/QUOTE]
Başımıza ne geldiyse bu evlilik yüzğnden geldi zaten :KK28: bende evlendiğimde 65 tim sonra keyifdi tatildi derken 70 oldum, sonra ard arda 2 doğum yaptım. 83 ü gördüğüm gün yuhh dedim kendime.. Bugüne de şükür inşallah vericez hepsini

beni görenlerde zayıflamışsın diyo ama en fazla 5kg gitti:KK45: senin yerinde olmak isterdim.. 38 beden pantolonlarımı ara ara deniyorum.. Ne zamanki onların içine girerim ancak ozaman zayıfladım diyebilcem gerçek anlamda...

umutluyum ama 65e kadar inicem inşallah.. İri kemikli bi insan olduğum için en fazla 62 olsam y bayram ederim valla:KK49:

kaç kilosun canım

dünden beri yediklerime çok dikkat ediyorum..1200 kaloriyi aşmamaya gayret ediyorum.yediklerimi yazıcam bundan sonra mutlaka..
sabah
bu sabah nedense canım istedi haşlanmış 2 yumurta yedim(normalde yemem)
yarım dilim peynir
1 dilim ekmek
nane,maydonoz,2 çeri,sivri biber,şekersiz çay
ara
1 zeytin
türk kahvesi

öğle
3 kaşık bamya yemeği
yağsız beyaz peynirli(çok az)salata
1 dilim ekmek
sivri biber

ikindi de 3 günkurusu ve 10 fındık ve bir ayran içicem..

akşama da yeşil mercimek pişirdim ondan salata ve 1 dilim ekmekle yiyecem..
gece acıkırsam yoğurt ve bir parça meyve yiyeceğim..

Senin gibi biri bu sekil beslenirse 3 gun sonra diyetini bozar.

Ozelde yazdiklarimi bir kere daha oku canim. :KK51:

Ineriz tabi bizden degerli mi. :KK70: Ben gidersem de sen istersen bu konuda devam edersin. :KK19:

kaç kilosun canım

76.2 ama pazara tekrar sorarsan 74-75 cikabilir. :KK8:

lucky resimde kilonu 51.6 gördüm kadım böyle:KK57::KK57::KK57: sonra baktım 61.6 ymış ama oda iyi yani ben geriye sen ileriye :KK70::KK70: ah ah yetişmem lazım sana ama :KK67::KK67:

Kiz 51 olsam isim ne burda. :KK70:

Yetis canim ben bekliyorum desem de yalan. :KK70:

Ilk sayfaya baktin mi? Iki yildizim var. :21:

Senin gibi biri bu sekil beslenirse 3 gun sonra diyetini bozar.

Ozelde yazdiklarimi bir kere daha oku canim. :KK51:

Ineriz tabi bizden degerli mi. :KK70: Ben gidersem de sen istersen bu konuda devam edersin. :KK19:

76.2 ama pazara tekrar sorarsan 74-75 cikabilir. :KK8:

Kiz 51 olsam isim ne burda. :KK70:

Yetis canim ben bekliyorum desem de yalan. :KK70:

Ilk sayfaya baktin mi?
bende diyorum zaten bir haftada 10 kilo vermiş olamazsın bir anlık boşluğuma geldi:KK70::KK70: ilk sayfaya tabiki bakmadım ne sürprizler var yine dur bakayım :KK70::KK70:

baktım gördüm aramızdaki fark açılmış oh olsun bana:KK67::KK67: hayat neden adil değilsin ya kilo aldığımız hızlada kilo verebilsek ya ama yok olmuyor çok sinirlendim şu an kendime:KK67::KK67:

Dur daha nasil acilacak. :KK70:

Sinirlenme ama dikkat et deadline sen bu isi biliyorsun ama puf noktalarini asma bence. :KK12:

bende kendimi sende gördüm canım bu zaman kadar hep dikkat ediyordum 6 aylık evliyim akşam yemeğinden sonra tatlısı çerezi vs derken 71,5 kiloya çıktım ocakta diyete başladım o gün bugün diyetteyim :)

eee nasıl gidiyor canım
iyi bari sen benden erken uyanmışın :KK43:

X