- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.301
zaten önemli değil canım yarın sabah ekle daha iyi bugün eklemenin bir anlamı yok düello günümüz yarın sabah erkenden aç karnına çık tartıl resmini çek düelloya katılBendeki şansa bakar mısınız? Tam fotoyu çekmeye uğraşırken tartının pili bitti. 69,4 gösteriyordu. Akşam eşim pil getirsin fotoyu çeker eklerim
Tamam, hadi hayırlısızaten önemli değil canım yarın sabah ekle daha iyi bugün eklemenin bir anlamı yok düello günümüz yarın sabah erkenden aç karnına çık tartıl resmini çek düelloya katıl
Bendeki şansa bakar mısınız? Tam fotoyu çekmeye uğraşırken tartının pili bitti. 69,4 gösteriyordu. Akşam eşim pil getirsin fotoyu çeker eklerim
evet aynen öyle arkadaşın senin gibisi makbul zaten ya çok sevdiğim arkadaşımdan soğudum geçen kendisi 49 kiloya düşmüş 52 falandı işte boyu benden biraz kısa benim kilo verdiğimi biliyor baya aradan sonra buluştuk başka şehirde yaşıyor işte geçen hafta o da vardı giderken bana dediki bende 49 a indim ama ben sence daha fazla inemezsin birde diyoki senin kilon böyle çok iyi 50 ler sana yakışmaz çok zayıf olursun kaldım böyle hayır bir garip oldum birde ev arkadaşım bunu söyleyen ünide bende çok sinirlendim o nedenle çok gaza geldim bu hafat şu fazla çıkan grlardan kurlup öncelikle sonra hızla 59 u görmek istiyorum bu kezde durmak yok sonra gidip göstercem ona ben yakışıyormuymuş sağolsun beni gaza getirdi
Aman ihmal etme sonra bildirim yapmiyorlar bana suc buluyorlar. Oysa ki ben kurallari bastan soyluyorum.
Bu topik oteki yarisma topiklerinden biraz farkli. Kilo verme konusunda daha ciddi davraniyoruz.
Gerektiginde lay lay lom da yapariz ama bir yerde disiplin de gerekiyor.
Boy ile kilo arasinda bir 10 rakami gerekiyor. Konussun dursun bosver.
49 gercekten az hic onermem. Bir ara 48 idim biliyorum o kiloyu en fazla 55 e inerim.Daha dusunme asamasindayim. Once 58
Kesinlikle disiplin şart, yoksa olmuyor.
58 bende bir göreyim şimdilik yeter sonra duruma bakarızAman ihmal etme sonra bildirim yapmiyorlar bana suc buluyorlar. Oysa ki ben kurallari bastan soyluyorum.
Bu topik oteki yarisma topiklerinden biraz farkli. Kilo verme konusunda daha ciddi davraniyoruz.
Gerektiginde lay lay lom da yapariz ama bir yerde disiplin de gerekiyor.
Boy ile kilo arasinda bir 10 rakami gerekiyor. Konussun dursun bosver.
49 gercekten az hic onermem. Bir ara 48 idim biliyorum o kiloyu en fazla 55 e inerim.Daha dusunme asamasindayim. Once 58
hoş geldin canım her çarşamba ve pazar günleri tartı resmini ekliyorsun yarışıyoruz her düelloda en çok veren yüzde olarak 1 yıldız kapıyor luckyden yüzdeyide lucky hesaplıyor senin yapman gereken kilo vermekselam kızlar
beni de alın düelloya
ne yapmalıyım kızçeler
3 hafta oldu diyete gireli
75.5 ile başladım bu sabah tartıldım 71.8
hedefim 58
inşallah
hoş geldin canım her çarşamba ve pazar günleri tartı resmini ekliyorsun yarışıyoruz her düelloda en çok veren yüzde olarak 1 yıldız kapıyor luckyden yüzdeyide lucky hesaplıyor senin yapman gereken kilo vermekyarın sabah aç karnına tartıl resmini çek tartının buraya yükle
tam olarak zorunluluk yok ama mesela bazen yazıyoruz kilo veremiyorsam o hafta yazıyorum buraya yada lucky e soruyorum acaba sence nerede yanlış yapıyorum diye destek olmak amaçlı yazıyoruz geçen hafta kimse yazmadı mesela biraz düşüşe geçtik yazsak iyi oluyor ama sana kalmış yani nasıl beslendiğini görmüş oluruz birbirimizin menülerine doğru yanlışlarına yorum yapabilirizok baby
hadi bismillah bakalım
menü filan bildirmiyoz yani
Duello dediler geldikNasıl bir şey ki bu çok eğlenceli bir serüvene benziyor?
58 bende bir göreyim şimdilik yeter sonra duruma bakarızdisiplin her zaman her yerde
tam olarak zorunluluk yok ama mesela bazen yazıyoruz kilo veremiyorsam o hafta yazıyorum buraya yada lucky e soruyorum acaba sence nerede yanlış yapıyorum diye destek olmak amaçlı yazıyoruz geçen hafta kimse yazmadı mesela biraz düşüşe geçtik yazsak iyi oluyor ama sana kalmış yani nasıl beslendiğini görmüş oluruz birbirimizin menülerine doğru yanlışlarına yorum yapabiliriz
Duello dediler geldikNasıl bir şey ki bu çok eğlenceli bir serüvene benziyor?
O vakit yorum isttiyorum
Sabah: 09.00
Peynir 1 dilim
5 adet seytin
bir çeri domates
1 dilim tahıllı ekmek,
Öğlen 13.00
Şehriye çorba yrm por.
taze fasülye
salata
Ara 15.30
türk kahvesi sade
Ara 17.30
yoğurt lıght
Akşam 20.00
Salata yeşillik az yağlı
yrm portakal- yrm elma
1 saat tempolu yürüyüş
30 dk zumba
30 dk bisiklet
kas uzama hareketler
Bizim turko, angel nerde yahu.
Sen kendi adina konus.
Ilk sayfada ayrintilar var. Uyabilirsen bekleriz.
Istersen seni biraz tanidiktan sonra yorum yapalim. Insulin direncin var mi, pko n var mi, fiziksel bir rahatsizligin var mi, metabolizman hizli mi?, kilo verme seruvenin nasil?
hemen lafı oturt ya hiç bekleme zaten angelic nerde bilmiyorum ki hiç seside çıkmıyor umarım iyidir ortalıkta hiç görmedimde
Bizim turko, angel nerde yahu.
Sen kendi adina konus.
Ilk sayfada ayrintilar var. Uyabilirsen bekleriz.
Istersen seni biraz tanidiktan sonra yorum yapalim. Insulin direncin var mi, pko n var mi, fiziksel bir rahatsizligin var mi, metabolizman hizli mi?, kilo verme seruvenin nasil?
çok şükür ciddi anlamda herhangi bi rahatsızlığım yok, anemi var canım demir ilacı kullanıyorum
metabolizmam ne çok hızlı nede çok yavaş ekstra detox çay içiyorum ki hızlansın
3 haftadır diyetteyim, 75.5 ile başladım
ilk hafta regl idim 2 kilo verdim
2 hafta 1 kilo gibi bir kaybım oldu
dün yeşil kahve ve detoks çayı ile bi günde 800 gr gitti
yani şuan 71.8 kg
bu şekilde canım
İş çıkışı direk yürüyüşe gidiyorum, bu nedenle akşam yemeğim saat 20 gibi oluyor, genelde yiyorum, mesela dün akşam kabak yemeği ve yoğurt yedim, ama bugün de böle olsun dedim belki yoğurt eklerim yine yada çorba mı eklesem sizce