Bu Duellolar Konuşulur :)

Bendeki şansa bakar mısınız? Tam fotoyu çekmeye uğraşırken tartının pili bitti. 69,4 gösteriyordu. Akşam eşim pil getirsin fotoyu çeker eklerim
zaten önemli değil canım yarın sabah ekle daha iyi bugün eklemenin bir anlamı yok düello günümüz yarın sabah erkenden aç karnına çık tartıl resmini çek düelloya katıl

Bendeki şansa bakar mısınız? Tam fotoyu çekmeye uğraşırken tartının pili bitti. 69,4 gösteriyordu. Akşam eşim pil getirsin fotoyu çeker eklerim

Aman ihmal etme sonra bildirim yapmiyorlar bana suc buluyorlar. Oysa ki ben kurallari bastan soyluyorum.

Bu topik oteki yarisma topiklerinden biraz farkli. Kilo verme konusunda daha ciddi davraniyoruz.

Gerektiginde lay lay lom da yapariz ama bir yerde disiplin de gerekiyor.

Boy ile kilo arasinda bir 10 rakami gerekiyor. Konussun dursun bosver.

49 gercekten az hic onermem. Bir ara 48 idim biliyorum o kiloyu en fazla 55 e inerim. Daha dusunme asamasindayim. Once 58

Kesinlikle disiplin şart, yoksa olmuyor.

selam kızlar
beni de alın düelloya
ne yapmalıyım kızçeler

3 hafta oldu diyete gireli
75.5 ile başladım bu sabah tartıldım 71.8
hedefim 58
inşallah

58 bende bir göreyim şimdilik yeter sonra duruma bakarızdisiplin her zaman her yerde

selam kızlar
beni de alın düelloya
ne yapmalıyım kızçeler
3 hafta oldu diyete gireli
75.5 ile başladım bu sabah tartıldım 71.8
hedefim 58
inşallah
hoş geldin canım her çarşamba ve pazar günleri tartı resmini ekliyorsun yarışıyoruz her düelloda en çok veren yüzde olarak 1 yıldız kapıyor luckyden yüzdeyide lucky hesaplıyor senin yapman gereken kilo vermek yarın sabah aç karnına tartıl resmini çek tartının buraya yükle

ok baby
hadi bismillah bakalım
menü filan bildirmiyoz yani

ok baby
hadi bismillah bakalım
menü filan bildirmiyoz yani
tam olarak zorunluluk yok ama mesela bazen yazıyoruz kilo veremiyorsam o hafta yazıyorum buraya yada lucky e soruyorum acaba sence nerede yanlış yapıyorum diye destek olmak amaçlı yazıyoruz geçen hafta kimse yazmadı mesela biraz düşüşe geçtik yazsak iyi oluyor ama sana kalmış yani nasıl beslendiğini görmüş oluruz birbirimizin menülerine doğru yanlışlarına yorum yapabiliriz

Duello dediler geldik Nasıl bir şey ki bu çok eğlenceli bir serüvene benziyor?
evet eğleniyoruz baya her çarşamba ve pazar tartı resimlerimizi yükleyip en çok kilo veren arkadaş bir yıldız kapıyor ben hep kaçırıyorum yıldızı bana vermiyorlar bir gün bende alacağım bekleriz buyur gel yarın sabah tartılıp tartı resmini eklemen yeter

O vakit yorum isttiyorum

Sabah: 09.00

Peynir 1 dilim
5 adet seytin
bir çeri domates
1 dilim tahıllı ekmek,

Öğlen 13.00
Şehriye çorba yrm por.
taze fasülye
salata

Ara 15.30
türk kahvesi sade

Ara 17.30
yoğurt lıght

Akşam 20.00
Salata yeşillik az yağlı
yrm portakal- yrm elma

1 saat tempolu yürüyüş
30 dk zumba
30 dk bisiklet
kas uzama hareketler

58 bende bir göreyim şimdilik yeter sonra duruma bakarızdisiplin her zaman her yerde

Bizim turko, angel nerde yahu.

Sen kendi adina konus.

Duello dediler geldik Nasıl bir şey ki bu çok eğlenceli bir serüvene benziyor?

Ilk sayfada ayrintilar var. Uyabilirsen bekleriz.

Istersen seni biraz tanidiktan sonra yorum yapalim. Insulin direncin var mi, pko n var mi, fiziksel bir rahatsizligin var mi, metabolizman hizli mi?, kilo verme seruvenin nasil?

hemen lafı oturt ya hiç bekleme zaten angelic nerde bilmiyorum ki hiç seside çıkmıyor umarım iyidir ortalıkta hiç görmedimde

çok şükür ciddi anlamda herhangi bi rahatsızlığım yok, anemi var canım demir ilacı kullanıyorum
metabolizmam ne çok hızlı nede çok yavaş ekstra detox çay içiyorum ki hızlansın
3 haftadır diyetteyim, 75.5 ile başladım
ilk hafta regl idim 2 kilo verdim
2 hafta 1 kilo gibi bir kaybım oldu
dün yeşil kahve ve detoks çayı ile bi günde 800 gr gitti
yani şuan 71.8 kg
bu şekilde canım

Kilonun nerdeyse % 5 ini kaybetmissin o yuzden yavaslama baslayabilir . Menun genel olarak guzel ama aksam menunu zayif buldum. Ac kalmiyor musun?

İş çıkışı direk yürüyüşe gidiyorum, bu nedenle akşam yemeğim saat 20 gibi oluyor, genelde yiyorum, mesela dün akşam kabak yemeği ve yoğurt yedim, ama bugün de böle olsun dedim belki yoğurt eklerim yine yada çorba mı eklesem sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…