- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.861
Noldu topige kızlar huuu. .. nerdesiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canın sağolsun luckycim, ben doğru yoldayım sanırımBugun yarismanin son gunu. Istikrarli bir sekilde kilo aliyorum. 73.9 kg . +300 gram.
Ben biraz ara veriyorum artik. Genclerin onunu kapamayayim.
Maratonu kilo alarak bitirmenin gururundayım
Hahah keslinlikleHakkini verdik bence .
Yok çekilmedim de bu hâlimle şansımı hiç zorlamiyim ben
Kız Modeeeern sen 61 değel miydin bacım vah vah vah
Hee öyleydim öyleyken böyle işteYok çekilmedim de bu hâlimle şansımı hiç zorlamiyim ben
Kız Modeeeern sen 61 değel miydin bacım vah vah vah
Tarti resmini gorelim o zaman.
Hee öyleydim öyleyken böyle işte
Valla billa tartımın pili bitmiş ,kaç gündür kimse bana pil almiyor ,normal tarti var onun da nerde olduğu muamma
Allah aşkına migim, sen ye. Bu kiloda kalmaya bak sen. Süper bu kilo , beniM kilo vermem şart, bikaç ay sonra arkadaşım evlenecek, elbise sorunu yasamiyayim. Giymek istediğim bir abiye var, 1 kere giydim ve tekrarı kısmet olmadı. Tekrar gitmek istiyorum onu.Maratonu kilo alarak bitirmenin gururundayım
İnşallah ulaşcaksın canım çok azimlisin.Allah aşkına migim, sen ye. Bu kiloda kalmaya bak sen. Süper bu kilo , beniM kilo vermem şart, bikaç ay sonra arkadaşım evlenecek, elbise sorunu yasamiyayim. Giymek istediğim bir abiye var, 1 kere giydim ve tekrarı kısmet olmadı. Tekrar gitmek istiyorum onu.
Kız valla bu yaşta olmuyor Ekstralar. Allah'tan size rastladım da, biraz daha ciddiye alıyorum, ama 63 kilo çok değil, bence sana öyle geliyor ama 58 minyon biri için tabi daha uygun..İnşallah ulaşcaksın canım çok azimlisin.
Benim en azından 58 olmam lazım bi görsen kiloluyum bildiğin. Bi gün foto atayım da görün cidden kiloluyum
Yaza kadar hedefliyorum bakalımKız valla bu yaşta olmuyor Ekstralar. Allah'tan size rastladım da, biraz daha ciddiye alıyorum, ama 63 kilo çok değil, bence sana öyle geliyor ama 58 minyon biri için tabi daha uygun..
Ya ben unuttum bugünü. Ama sabah 69.1 dimHakkini verdik bence .
Tok karnina tartilmayi gözüm yemiyor ama geceye kadar atacam A AklinYolu1
NereyeGeceye kadar at resmi . Ne cikarsa bahtina. Bugun son gun, ben gidiyorum.