Bu Duellolar Konuşulur :)

:KK70::KK70: evet eğleniyoruz baya :KK70: her çarşamba ve pazar tartı resimlerimizi yükleyip en çok kilo veren arkadaş bir yıldız kapıyor ben hep kaçırıyorum yıldızı bana vermiyorlar bir gün bende alacağım:KK70: bekleriz buyur gel yarın sabah tartılıp tartı resmini eklemen yeter:KK66:
Ayy süpermiş isterim isterim :KK9: Menü yazma şartı filan yoksa tamamdır. Ama yarın sabah da dahil olmak üzere dışarda olacağım pazar başlasam daha uygun olacak sanırım.:KK64:

Asiri stres .:KK70:
yeniceli78_8169519_222_0230.jpg

Ayferrrr Ayferrr. :KK70:

1176304_509124622500221_1204925075_n.jpg

Yarin bildirim gunu gorusuruz arkadaslar. Iyi geceler. :cool:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben kötü bir hafta geçirdim..diyet falan da yapamadım ne bulursam yedim.tartıldım az önce ben 87.4 olmuşum.kendime inanamıyorum sanki kim en hızlı kilo alabilir yarışmasına katılmışım..:eek:

Günaydın kuzucuklar ☺️:KK68:
Evet ilk tartı resmim
Yalnız şöle bişey oldu, önce 71.6 iken teli elime alınca kılıf falan çıkarmadan 71.8 göründü
Tel hayvan gibi napcez :21:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 75
selam, tebrikler :KK66:
bende ekledim ama oldumu anlamadım :KK43:
senin kilo serüvenin nasıl canım
bende yakın tarihte artık 6lı rakamları görmek istiyommmmmmmmm
:KK68:[/QUO

:)) Ben 24 yaşımda 43 kilo evlendim. 32 yaşımda 60 kilo hamile kaldım. Doğumdan sonra 64 oldum ve kısa sürede 61 e indim. 61 de fazlaydı ama idare ediyordu. 2 sene öne düşük yaptım ve operasyon ile alındı. Ondan sonra yayından fırlamış ok gibi durduramaz oldum kiloları. Geçen ay 20 şubatta bir tartıldı ki 70.5. Hiç 7li rakam görmemiştim şimdiye kadar. Diyete başladım. 15 gün sonra yine çikolata krizleri ve diyeti bozdum. Cuma günü diyet artı spora başladım. Bu sefer caymıyım diye foruma katıldım. İnşallah hep beraber kurtulacağız kilolardan.

selam, tebrikler :KK66:
bende ekledim ama oldumu anlamadım :KK43:
senin kilo serüvenin nasıl canım
bende yakın tarihte artık 6lı rakamları görmek istiyommmmmmmmm
:KK68:

:)) Ben 24 yaşımda 43 kilo evlendim. 32 yaşımda 60 kilo hamile kaldım. Doğumdan sonra 64 oldum ve kısa sürede 61 e indim. 61 de fazlaydı ama idare ediyordu. 2 sene önce düşük yaptım ve operasyon ile alındı. Ondan sonra yayından fırlamış ok gibi durduramaz oldum kiloları. Geçen ay 20 şubatta bir tartıldım ki 70.5. Hiç 7li rakam görmemiştim şimdiye kadar. Diyete başladım. 15 gün sonra yine çikolata krizleri ve diyeti bozdum. Cuma günü diyet artı spora başladım. Bu sefer caymıyım diye foruma katıldım. İnşallah hep beraber kurtulacağız kilolardan.

Son düzenleme:
:)) Ben 24 yaşımda 43 kilo evlendim. 32 yaşımda 60 kilo hamile kaldım. Doğumdan sonra 64 oldum ve kısa sürede 61 e indim. 61 de fazlaydı ama idare ediyordu. 2 sene önce düşük yaptım ve operasyon ile alındı. Ondan sonra yayından fırlamış ok gibi durduramaz oldum kiloları. Geçen ay 20 şubatta bir tartıldım ki 70.5. Hiç 7li rakam görmemiştim şimdiye kadar. Diyete başladım. 15 gün sonra yine çikolata krizleri ve diyeti bozdum. Cuma günü diyet artı spora başladım. Bu sefer caymıyım diye foruma katıldım. İnşallah hep beraber kurtulacağız kilolardan.
geçmiş olsun canım :KK43:
inşallah aynı azimle ve istikrarla devam edersek vericez
evlenipte kilo almayan varmı varsa da mucize sanırım o_O
bende 1,5 yıllık evliyim 63 ile evlendim, çocuk yok henüz
her akşam çerezler cipsler keyifler derken oldum 75.5 :KK43:
hedefim 58 bakalım inşallah, 10 yıl öncesinde 58 idim üni yıllarında gördüğpüm kilo
tekrar görmek istiyorum inşallah :KK37:

Amaciniz kilo vermek ise. Gun icerisinde yapcaginiz 1 saatlik spor o gunku fiziksel ihtitacinizi karsilar. 1 saat daha yapacaginiz spor ise kilo vermenize ve yag yakimina ciddi derecede faydasi olur.
:KK49::KK3:

Gunaydin arkadaslar .

Birazdan resmimi yukluycem. Unutmadim. :KK53:

arkadaşlar ben kötü bir hafta geçirdim..diyet falan da yapamadım ne bulursam yedim.tartıldım az önce ben 87.4 olmuşum.kendime inanamıyorum sanki kim en hızlı kilo alabilir yarışmasına katılmışım..:eek:

Gel konusalim ayri kalinca kilo aliyorsun.:KK12:

Bir de resmini tarti ile yukler misin. Bir tartimiz olsun. :KK48: Aksama kadar vaktin var. :KK19:

Bugunku kilom 61.6 kg. :KK51:

Yeni gelen arkadaslar listeyi aksama dogru guncelliycem. :cool:

Eklentiler

• Photo0091.jpg
    Photo0091.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 71
X