Bu Duellolar Konuşulur :)

Duygusal rahatlik icin mi yiyorsun acaba. Kendini cok fazla kisitliyorsan eger normal.

Ben de aksama dogru cok yerim ama ben de kisitlama yok.
sigarayı bırakalı 4 ay oluyor..daha öncede gece yerdim ama sigarayı bıraktığımdan beri daha fazla.psikolojik bi sorun sanırım ama ..daha önce gittiğim diyetisyen ben bu gece yemelerini bırakamayınca psikolgla beraber çalışalım dedi ama..çok külfetli geldi bana..diyetisyene ödediğimden hariç psikoloğa da seans başı 220 tl ödemem gerekiyordu..ve haftada 2 kez gitmem gerekiyordu bilmem kaç ay...ben de devam etmedim.edemedim milletvekillerinin bile geçinemiyoruz diye şikayet ettikleri bir ülkede alt tarafı bi öğretmenim ..bu sorun bi tek bende yok ya dedim.kilolu bir çok insan bu durumda ve bundan sıyrılıp kilo verebiliyor..ben de vermiştim gene verebilirim dedim ve psikolg yerine benimle aynı dertten muzdarip insanlarla grup terapisi yapmaya yani sizlerle takılmaya karar verdim..ohh uzun oldu ama anlattım meramımı sonunda ehehu

ben yemiyorum ekmek lucky uyuyorum mümkün olduğunca

o bende de vardı canım kendime sürekli telkin vermekten şimdi akşam yemeği hariç ağzıma bişey sürmüyorum akşam sürekli kendine hatırlat canın çeken bişey varsa seni sabah yiycem şimdi olmaz de gerekirse konuş onlarla

Psikolog bize gelsin.

1- Burcun neydi senin.

2-Fiziksel bir rahatsizligin var mi, pko , insulin direnci , seker gibi.

3-Aciktigin icin mi yiyorsun. Surekli acikiyorsan bir seyleri yanlis yiyorsun

4- Kan sekerin dusuyor olabilir. Onu yukseltmek icin yemeklere saldiriyor olabilirsin,

5- Ekmek yemeyin badem yemeyin dedigimde bir bildigim vardi. Ekmek yemeyin pasta yeyin demedim sonucta.

Seni biliyorum akilli bir ogrencisin sen.

Ogle yemegimi yeyip geliyorum.

burcum terazi..
yükleme şeker testi yapıldı tam sınırda..kilo veririm dersen şimdilik ilaç vermicem dedi dr..
hayır kan şekerim düşmüyor.tıka basa karnım doluyken yiyorum..kıpırdayacak halim kalmıyor karnım şişiyor ben gene yiyorum..

o zaman kesinlikle benim yöntemi izle kendini sen durdurmalısın aman ya ne olacak şunu yiyim deme arada alışana kadar zorlanırsın arada bişeyler yediğini farkettiğindede olsun de birdaha hiç yapmamya çalışıcam şimdiden sonra yemiyorum de zaten yedim ya artık çok geç diyip daha fazla yemeye verme mesela seni çok iyi anlıyorum çünkü biraz bende de vardı bu durum kendini sen durdurmaya çalışmalısın

inşallah canım..diyetisyenimde aynı senin dediklerini söylemişti..bunu kontrol edebilirim bununla başa çıkabilirim demelisin demişti..

inşallah canım..diyetisyenimde aynı senin dediklerini söylemişti..bunu kontrol edebilirim bununla başa çıkabilirim demelisin demişti..
bende de var hep sınav stresi falan o dönemlerden kaldı ben stres oldukça yerdim zaten kilo almamın temel nedenide o doymuş olsamda yerdim yani kendimi dinlemezdim psikolojik yardım falan almadım bence insan kendinin psikoloğudur yani gitsen sana yine aynı şeyleri söyleyecek sen kendine inanmadıktan sonra bişey değişmez bopş yere para vermişim diyeceksin sonra kendini dinlemeyi öğren yavaş yavaş ye yemeğini doyduğunu hisset belli saat sınırlaması koy mesela yemekten sonra artık bişey yemeyeceğini kendine sürekli hatırlat kendinle savaşmayı öğrenince sonuca ulaşmaya başlıyorsun

Ben midem doluyken bile fiziksel olarak actim. Bana benziyorsan insulin direncin yuksektir. O yuzden sordum.

Bulimia hastaligini biliyor musun?

Bir de neden yiyorsun rahatlamak icin mi, bir seylerden kacmak icin mi, unutmak icin mi.

Yemek yeme ile kafan mesgulken hayatin sorunlarini unutursun.

Yavas yavas yanlis yedigin seyleri hayatindan cikaracaksin.

Mesela bu aksam ne yiyeceksin. Sabah , ogle ne yedin?

zaten bu duygu bozukluğunun nedeni hep stres..boşanmış iki çocuğuyla mücadele veren bir anneyim..boşandık ama aramızdaki velayet ve evle ilgili paylaşımlarla ilgili mahkemeler ve de tartışmalar hala sürüyor..o da yetmiyor avukat dolandırmaya kalkıyor..çocukların karşısında hep güçlüyüm imajını zedelememeye çalışırken kendimi sanırım çıtır çıtır yiyebileceğim şeylerle avutuyorum..gofret,çikolata,mısır patlağı ,çekirdek vs...

Sabah :

Bir dilim kasar peyniri + esmer ekmek

3 tane Turk cayi

Ara :

5 Turk cayi + 3 tane kucuk cikolata (Almanya dan geldigi icin kiyamadim. )

Oglen :

Bir lahmacun + salata + lahana turlusu (lahana+ pirinc +patlican+ kiyma+ maydanoz uydurdum yaparken
)

+Su

sanırım sorunu şu an anladım sadeec yemek yeme üzerene bir durum değil seninde söylediğin gibi stresini yemek yiyerek atmaya çalışıyorsun sanırm evet en büyük etken o sigarayıda bıraktığın için saracak bişey bulamıyorsun çocukların için güçlü olmaya devam et hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor ama aynı güclü duruşu kendinede göster hayat devam ediyor ve unutma sen mutlu olursan sevdiklerinde mutlu olur umarım herşey düzelir ve hep mutlu olursun

lucky bende 2 minik kare bitter yedim bugün aynı emnümsü bişey olmuş bende menümü yazacaktım bak sen yazınca aklıma geldi diyorum ne unuttum

Cokta saglikli seyler yemiyorsun.

Ben gunde ust uste 3 tane supangle yerdim. Ustune baska seyler. Acikiyordum, canim istiyordu simdi oyle saldirma filan kalkti ama ben bir sure meyve dahil butun sekerleri , ekmegi hayatimdan cikarttim. Birden keseceksin o zaman . Baska caren yok.

lucky bende 2 minik kare bitter yedim bugün aynı emnümsü bişey olmuş bende menümü yazacaktım bak sen yazınca aklıma geldi diyorum ne unuttum

Sen yeme sana yok.

Ya gercekten menuyu yazmak, paylasim yapmak bile farkediyor.

O yuzden kilo vermek isteyen herkes buraya gelsin karalasin. Bazen tek basina konusuyor gorunse bile yazsin.

Sonucta ise yariyor.

kahvaltı mı öğlemi desem bilemedim 12 de yedimde
2 yumurta haşlama 5 minik domates biraz peynir 7 badem çay
arada bitki çayı ve yanına 5 tane yaban mersini yedim
saat 15 gibi 1 kase tarhana çorbası 1 minik boy elma 3 ceviz 4 fındık yedim
17.00 gibi 1 fincan 2si bir arada nescafe yanına 2 ince kare bitter yedim
19.00 gibi bir kase daha çorba yemeyi planlıyorum

ya bak aslında çok yemedim sanıyordum yazarken ne çok yemişim dedim içimden hemde garip bir menü olmuş benimkisi

Baya zengin bir menu guzel gorunuyor.

Kilo verememen normal o zaman.

ya bak aslında çok yemedim sanıyordum yazarken ne çok yemişim dedim içimden hemde garip bir menü olmuş benimkisi

Leptin hormonunun salgilanmasi icin araya 4-5 saat koy deadline. Bir de cok fazla karistirma . Findik ceviz badem. Tek cesit daha iyidir.

Baya zengin bir menu guzel gorunuyor.

Leptin hormonunun salgilanmasi icin araya 4-5 saat koy deadline. Bir de cok fazla karistirma . Findik ceviz badem. Tek cesit daha iyidir.
evet onu bende farkettim hormonu salgılanmamsı için uğraşmışım resmen değil mi geç yiyince sabah bir garip oldum doymuyormuşum gibi oldu çorba yerken o arada ne yesem karar verememişim galiba bugün leptine akşam bol bol izin vercem o zaman

Senin leptin can cekisiyor bu ara. Dinlendir onu.

5 saat araya koysan yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…