Bu Duellolar Konuşulur :)

haklısın birden keseceğim..ve her gün ,özellikle tehlikeli saatler olan her gece menümü paylaşacağim..burada kim varsa ona kimse yoksa kendi kendime yemekten sonra süt ya da ayran dışında bişey yemeyeceğime dair konuşacağim...

inşallah gülüm başaracağim..

evet bencede burayı terapi sayfası gibi düşün ne yemek istersen yada durmak istersen yaz gerekirse kendi kendien konuş ben bir ara yapmıştım mecburen kimse yoktu o aralar yazmak bile iyi oluyor

Ben 6 da kalkiyorum sende kalk.

Silerim listeden seni.

Yarin rezil olma gunumuz.
benim rezil olma günün olabilir evet

lucky menümü paylaşmıştım..

lucky menümü paylaşmıştım..

Arkadasim dukan ekmegi ne ya. At onu.

Bir kac gun beni dinle sen.

Sabah : 1 Yumurta + peynir + 10 badem + sekersiz cay

Ara: Kahve , cay neyi seviyorsan + 5 badem

Ogle :

Tavuk + ayran + salata

Ara:

Sicak cikolata

Aksam

Patates + balik + limonata (esmer sekerli ve fazla degil) + 5-6 domates .

bu menü süper görünüyor ilginç ama güzel

ay alemsin ya sıcak çikolatayı nasıl yapıyorsun anlat bakayım hazır şekerli olanlardan mı yoksa kendin mi yapıyorsun

Benim aldigimda extra seker yok. Onun disinda varsa bilemiycem. Bir kac kasik iste, biraz sut ekliyorum kettle i kaynatiyorum. Baya zor oluyor yoruluyorum.

Benim aldigimda extra seker yok. Onun disinda varsa bilemiycem. Bir kac kasik iste, biraz sut ekliyorum kettle i kaynatiyorum. Baya zor oluyor yoruluyorum.
şekersiz tozlu olanlardan o zaman hem süt hemde su olduğuna göre kaloriside az tamam seninki güzelmiş bak

Tamamdir apla .
Kiz dun survivor da ne oldu oyle . Niye biri gitmedi. Niye uzattilar.
bnede anlamadım izleyemedim tam zaten anlamadım ne oluyor ünlülerde hiç bir işe yaramıyor ya sanırım taraf değiştirmeme az kaldı anılı bernayı pascalı versinler gönüllüleri tutacamanıl elenirse 2 dk durmam zaten pascalla bernada kurtarmaz

Ben de takim yok ama Turabi ve otekiler. Turabi hangi tarafta ise, kiminle anlasiyorsa ben karsi tarafi tutuyorum, ne diyorsa tam tersini soyluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…