Bu Duellolar Konuşulur :)

Birliklere not:

Yarin yapilan/yapilmayan bildirimlere gore esler yeniden degerlendirilebilir.

Sadece yarin icin oglen 12 ye kadar yeni arkadaslar katilabilir. Sonradan kabul edilmeyecektir. Yarindan sonra uc haftalik surec basliyor. Duellonun nasil calistigini da anlarsiniz.

Son düzenleme:
valla bu hafta benimde hastalıklarla uğraşırken kötüydü..üç haftamız yeniden başlayacaği için sevindim heyecanlandım..

valla bu hafta benimde hastalıklarla uğraşırken kötüydü..üç haftamız yeniden başlayacaği için sevindim heyecanlandım..

Sanirim herkes oyleydi. Ben de belli etmiyorum ama arka planda baya seyler yasiyorum. Bu seneki hastaliklar cok uzun suruyor.

Yarin bildirimleri mutlaka yapiyoruz. Haftalik sonuclari acikliyoruz. 3 haftaya ayri basliyoruz. O zaman duellonun isleyisini herkes daha iyi anlayabilir.

Simdi kac kilosun, arada kac kilo aldin. Ben de 2.8 kilo alip geri geldim. 1 ay cok duzenli devam ettim ama sonra saglik sorunu nedeniyle birakmak zorunda kaldim. Simdi de duse kalka devam ediyorum.

Insallah verirsin. Baslangic benden gerisi sizden.

hoşgeldin turkuazsu..inşallah hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız

76.5im diye tahmin ediyorum ama yarın sabah netleşiriz..

Yılbaşından sonra çok hastalandım sonra 6 aylık oğlum zatüre oldu 4 gün hastanede yattık falan derken diyeti bıraktığm halde 75.5 i gördüm.. Sonra tabş yine aldım ama 76larda gidip geliyorum.. Tatlı ve abur cubur u epey abarttım son 2ayda ona rağmen sabit kşlodayım.. Bide bıraksamm neler olur kimbilir yaza kadar en azından 69 olayım ya görmek istemiyorum şu 70leri artık.. Karatay a yoğunlaşıcam yine en azından %70 uygulamaya çalışıcam.. Ve 2aydır kapalı duran koşu bandıma start vermenin sırası çoktan geldiiii,,
bende durumlar böyle..

Son yarismada ucuncu olmustu.

turkuazsuay Ilk kilo: 80.1 --- 21 gun sonraki kilo. 76.8 ---- yuzde : +0.0412

Bunda da zorlar bence.
Ahh ne güzel günlerdiiii.. Yine hrdef koymalıyım..bu arada çok ciddi kabızlık sorunu yaşıyorum. 31 martta kolonoskopiye gireceğim o zaman duruma göre yine yazarım ama yinede çekilmem yarışmadan haberiniz ola

kızlar yaa benim sorunum ne biliyor musunuz..sabah ,öğle ve ikindi hiç problemsiz devam ediyorum uyguladığım programa.ama okuldan çıkıp akşam 6:30'da eve bir gidiyorum içimde başka biri var.-'diyette neymiş diyor bana..ne bulduysan ye boşver' diyor.bıktım boğuşmaktan yaa..

Cok gecmis olsun. Bu seneki hastaliklar cidden degisik.

Cok iyi en azindan sabit kalmissin.
Arada yasaklar koyuyorum ama uyan yok. 3 gun ekmek yemeyin dedim baktim ekmekler havada ucusuyor.

O yuzden artik karismam kimseye.

Ben de 6 kilodan fazla vermistim . Almasaydim iyiydi.

1 Nisan son bildirim gunu sakin cekilme . Umarim guzel gecer.

Duygusal rahatlik icin mi yiyorsun acaba. Kendini cok fazla kisitliyorsan eger normal.

Ben de aksama dogru cok yerim ama ben de kisitlama yok.

Çekilmem çok elzem bişey olmazsa.. Vallaçok korkuyorum şu kolonoskopiden ya her an kaçabilirim

O içindeki arkadaşa söyle... Yedikçe yiyesim gelecek o yüzden yiyemem de yoğurt ye, tarçınlı elma ye, abur cubur, kızartma, hamur, ekmek pilav yemedikten sonra çok sıkıntı olmaz sanırıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…