Bu Duellolar Konuşulur :)

Cokta saglikli seyler yemiyorsun. :KK51:

Ben gunde ust uste 3 tane supangle yerdim. Ustune baska seyler. Acikiyordum, canim istiyordu simdi oyle saldirma filan kalkti ama ben bir sure meyve dahil butun sekerleri , ekmegi hayatimdan cikarttim. Birden keseceksin o zaman . Baska caren yok. :KK12:

Sen yeme sana yok. :KK70:

Ya gercekten menuyu yazmak, paylasim yapmak bile farkediyor.

O yuzden kilo vermek isteyen herkes buraya gelsin karalasin. Bazen tek basina konusuyor gorunse bile yazsin. :KK70:

Sonucta ise yariyor. :KK37:
haklısın birden keseceğim..ve her gün ,özellikle tehlikeli saatler olan her gece menümü paylaşacağim..burada kim varsa ona kimse yoksa kendi kendime yemekten sonra süt ya da ayran dışında bişey yemeyeceğime dair konuşacağim...En Büyük KK

sanırım sorunu şu an anladım sadeec yemek yeme üzerene bir durum değil seninde söylediğin gibi stresini yemek yiyerek atmaya çalışıyorsun sanırm evet en büyük etken o sigarayıda bıraktığın için saracak bişey bulamıyorsun çocukların için güçlü olmaya devam et hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor ama aynı güclü duruşu kendinede göster hayat devam ediyor ve unutma sen mutlu olursan sevdiklerinde mutlu olur umarım herşey düzelir ve hep mutlu olursun:KK51:
inşallah gülüm başaracağim..

haklısın birden keseceğim..ve her gün ,özellikle tehlikeli saatler olan her gece menümü paylaşacağim..burada kim varsa ona kimse yoksa kendi kendime yemekten sonra süt ya da ayran dışında bişey yemeyeceğime dair konuşacağim...En Büyük KK
evet bencede burayı terapi sayfası gibi düşün ne yemek istersen yada durmak istersen yaz gerekirse kendi kendien konuş ben bir ara yapmıştım mecburen kimse yoktu o aralar yazmak bile iyi oluyor:KK68:

Ben 6 da kalkiyorum sende kalk. :cool:

Silerim listeden seni. :KK70:

Yarin rezil olma gunumuz. :KK70:
benim rezil olma günün olabilir evet:KK70::KK70:

menümü yazayım hazır girmişken:
sabah
yarım kaşık kepekle dukan ekmeği
1 yumurta
1 parça peynir
çay

öğle
tavuk sote
ayran
yarım kaşık kepekle dukan ekmeği

ikindi
ayran ya da süt içeceğim

akşam
balık olacak akşama..yanında salata yok bugün.2 çeri kadar izinli olduğunda çeri yerim yanında.
1 kaşık kepekli dukan ekmeği

gece
ayran yada süt içerim
lucky menümü paylaşmıştım..

lucky menümü paylaşmıştım..

Arkadasim dukan ekmegi ne ya. At onu. :KK19:

Bir kac gun beni dinle sen.

Sabah : 1 Yumurta + peynir + 10 badem + sekersiz cay

Ara: Kahve , cay neyi seviyorsan + 5 badem

Ogle :

Tavuk + ayran + salata

Ara:

Sicak cikolata

Aksam

Patates + balik + limonata (esmer sekerli ve fazla degil) + 5-6 domates .

Arkadasim dukan ekmegi ne ya. At onu. :KK19:

Bir kac gun beni dinle sen.

Sabah : 1 Yumurta + peynir + 10 badem + sekersiz cay

Ara: Kahve , cay neyi seviyorsan + 5 badem

Ogle :

Tavuk + ayran + salata

Ara:

Sicak cikolata

Aksam

Patates + balik + limonata (esmer sekerli ve fazla degil) + 5-6 domates .

bu menü süper görünüyor ilginç ama güzel:KK19::KK48:

:KK70: ay alemsin ya sıcak çikolatayı nasıl yapıyorsun anlat bakayım hazır şekerli olanlardan mı yoksa kendin mi yapıyorsun:KK23:

Benim aldigimda extra seker yok. Onun disinda varsa bilemiycem.:KK70: Bir kac kasik iste, biraz sut ekliyorum kettle i kaynatiyorum. Baya zor oluyor yoruluyorum. :KK70:

Benim aldigimda extra seker yok. Onun disinda varsa bilemiycem.:KK70: Bir kac kasik iste, biraz sut ekliyorum kettle i kaynatiyorum. Baya zor oluyor yoruluyorum. :KK70:
şekersiz tozlu olanlardan o zaman hem süt hemde su olduğuna göre kaloriside az tamam seninki güzelmiş bak:KK53::KK53:

Tamamdir apla . :KK70:
Kiz dun survivor da ne oldu oyle . Niye biri gitmedi. Niye uzattilar. :KK70:
bnede anlamadım izleyemedim tam zaten anlamadım ne oluyor ünlülerde hiç bir işe yaramıyor ya sanırım taraf değiştirmeme az kaldı:KK70::KK70: anılı bernayı pascalı versinler gönüllüleri tutacam:KK70:anıl elenirse 2 dk durmam zaten pascalla bernada kurtarmaz:KK70::KK70:

bnede anlamadım izleyemedim tam zaten anlamadım ne oluyor ünlülerde hiç bir işe yaramıyor ya sanırım taraf değiştirmeme az kaldı:KK70::KK70: anılı bernayı pascalı versinler gönüllüleri tutacam:KK70:anıl elenirse 2 dk durmam zaten pascalla bernada kurtarmaz:KK70::KK70:

Ben de takim yok ama Turabi ve otekiler.:KK70: Turabi hangi tarafta ise, kiminle anlasiyorsa ben karsi tarafi tutuyorum, ne diyorsa tam tersini soyluyorum. :KK30:

X