- 6 Mart 2015
- 505
- 424
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
172 boyumaynen devam, kendine odaklanman gayet iyi, ilk defa mı diyet yapıyprsun birde boyun kaçtı acaba
karbonhidrat diyetinde bende hep karbonhidrat yeniyo sanıyordum meğer protein ağırlıklıymış yeniden karbonhidratlar hesaplanıyor min seviyede tutuluyor.günaydın, nasıl yani karbonhidrat diyeti dedin ama sonunu protein ağırlıklı yazdın nedir anlatır mısın?
günaydın, nasıl yani karbonhidrat diyeti dedin ama sonunu protein ağırlıklı yazdın nedir anlatır mısın?
172 boyum
İlk defa yapıyorum sayılır uzun süredir gelsin çikolatalar gitsin tatlılar modundaydım=)
boyun gayet iyi, hadi bakalım hedefin kaç :)
Evelynn tamam duymuştum bunu :), başarılar, sonuçlarını buraya yaz, bakalım fark edecek mi :)
Hedefim 62 canım
yaklaşık 20 kg. verilmeyecek bir kilo değil, 5-6 aya gider, ama düzenli beslenip, en önemlisi spor yaparsan tabi... başarılar :)
Benim sorunum düzensizlik onuda aşcam başka yolu yok.
Gözümde büyüyor bazen ama sonuçları hayal ederek motive oluyorum şu an.
canım ben 2 sene önce 20 kg verdim 4-5 ayda , ilk zamanlar bol yürüyüş yaptım, ekmek, tatlı yemedim, sonra ise int. videolarla spor yaptım.. kilolar patır patır döküldü gitti :)
insan istemeye görsün, yapamayacağı hiç bir şey yok, sabretmen ve azmetmen lazım :)
Motive ettin beni =)
peki sen verdiğin kiloları geri mi aldın kalan kilolarını vermeye mi çalışıyosun?
Meleğinle gelen kilolar yani. Olsun bi kere azmetmişsin şimdide halledersin=)canım ben kilo verirken hamile kaldım, ve hiç dikkat etmeden yedim, şimdi o kiloları vermeye çalışıyorum :)
Meleğinle gelen kilolar yani. Olsun bi kere azmetmişsin şimdide halledersin=)
2kediannesi eşim naber
bende iyiyim regl oldum bugün ağrılarım var sabah tartım cok güzel sonuçlar gösterdiİyidir canım hala regl olmadım şişiyorum ama bugun iyiyim dunku moralsizliğim yok
Sen nasılsın
bende iyiyim regl oldum bugün ağrılarım var sabah tartım cok güzel sonuçlar gösterdi
bakalım yarına kaç çıkıcam