Bu Duellolar Konuşulur :)

akşam 16:30 gibi
şehriye çorba
yoğurt
lahana haşlanmış

19.00 gibi
1 avuç kuruyemiş

günaydın herkese, neden kimsecikler yok
Herkese merhaba.. Daha önceki 21gün yarışöasına katılmıştım.. Eger mümkünse bunada dahil olmak istiyorummm.. Kaptana duyurulur.
canım biz geçen hafta başladık yarın tartı günümüz, bilmiyorum alabilecek miyiz herkes eşleşti çünkü, A AklinYolu1 kaptan, bakalım ne der?

Günaydın kızlar dün yaşadığım motivasyon düşüklüğünden sonra bugün bomba gibiyim=)

Ne güzel o zaman. Güzelim sen çalışıyomuydun. Maşallah her daim bakıyorsun sayfaya ben unutuyorum bakmayı sohbete dahil olamıyorum sonra

evet canım çalışıyorum, şu an aktif sadece bu gruptayım, sen sanırım baya gruba dahilsin, ondan buraya bakamıyosun

evet canım çalışıyorum, şu an aktif sadece bu gruptayım, sen sanırım baya gruba dahilsin, ondan buraya bakamıyosun

7. takımdayım cuma yarışında.
Diğer yarışlarada katıldım haftada 3 gün tartı günüm. Pek mantıklı olmadı ama girip çıkıyorum demek te istemiyorum işte.

7. takımdayım cuma yarışında.
Diğer yarışlarada katıldım haftada 3 gün tartı günüm. Pek mantıklı olmadı ama girip çıkıyorum demek te istemiyorum işte.

vaktin ve enerjin yetiyorsa, devam et :) sanırım sende her daim pc başındasın :)

Günaydın kızlar
+ 500 ile başladım güne
Sanırım regl olcam
Bugün menü paylaşmıyorum birazdan yola çıkıcam

vaktin ve enerjin yetiyorsa, devam et :) sanırım sende her daim pc başındasın :)

İşim bilgisayar başında. bu aralar çok yoğun değilim.=) kendime yoğunlaştım tamamen.
Ruhumu hazırladım akşam koşuya çıkacağım. Dün planladım. Gece rüyamda bile koşuyodum

Günaydın kızlar
+ 500 ile başladım güne
Sanırım regl olcam
Bugün menü paylaşmıyorum birazdan yola çıkıcam
günaydın canım, yarına gider o merak etme :)
bende bu gün protein ağırlıklı beslencem eşim, bakalım yarına ne sonuç çıkacak :)

İşim bilgisayar başında. bu aralar çok yoğun değilim.=) kendime yoğunlaştım tamamen.
Ruhumu hazırladım akşam koşuya çıkacağım. Dün planladım. Gece rüyamda bile koşuyodum

aynen devam, kendine odaklanman gayet iyi, ilk defa mı diyet yapıyprsun birde boyun kaçtı acaba

Günaydın böreklerim
Günaydın tiramisularım
Günaydın günaydın günaydınnnn =P

Bugunden itibaren karbonhidrat diyetine baslıyorumm
Protein agırlıklı beslenicemmm
Kolay gelsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…