Bu Duellolar Konuşulur :)

günaydın herkese,:21::21::21: neden kimsecikler yok o_O
Herkese merhaba.. Daha önceki 21gün yarışöasına katılmıştım.. Eger mümkünse bunada dahil olmak istiyorummm.. Kaptana duyurulur.:21:
canım biz geçen hafta başladık yarın tartı günümüz, bilmiyorum alabilecek miyiz herkes eşleşti çünkü, A AklinYolu1 kaptan, bakalım ne der?

Günaydın kızlar dün yaşadığım motivasyon düşüklüğünden sonra bugün bomba gibiyim=)

Ne güzel o zaman. Güzelim sen çalışıyomuydun. Maşallah her daim bakıyorsun sayfaya ben unutuyorum bakmayı sohbete dahil olamıyorum sonra:KK70:

evet canım çalışıyorum, şu an aktif sadece bu gruptayım, sen sanırım baya gruba dahilsin, ondan buraya bakamıyosun:KK53:

evet canım çalışıyorum, şu an aktif sadece bu gruptayım, sen sanırım baya gruba dahilsin, ondan buraya bakamıyosun:KK53:

7. takımdayım cuma yarışında.
Diğer yarışlarada katıldım haftada 3 gün tartı günüm. Pek mantıklı olmadı ama girip çıkıyorum demek te istemiyorum işte.

7. takımdayım cuma yarışında.
Diğer yarışlarada katıldım haftada 3 gün tartı günüm. Pek mantıklı olmadı ama girip çıkıyorum demek te istemiyorum işte.

vaktin ve enerjin yetiyorsa, devam et :) sanırım sende her daim pc başındasın :)

Günaydın kızlar
+ 500 ile başladım güne
Sanırım regl olcam
Bugün menü paylaşmıyorum birazdan yola çıkıcam

vaktin ve enerjin yetiyorsa, devam et :) sanırım sende her daim pc başındasın :)

İşim bilgisayar başında. bu aralar çok yoğun değilim.=) kendime yoğunlaştım tamamen.
Ruhumu hazırladım akşam koşuya çıkacağım. Dün planladım. Gece rüyamda bile koşuyodum :KK70:

Günaydın kızlar
+ 500 ile başladım güne
Sanırım regl olcam
Bugün menü paylaşmıyorum birazdan yola çıkıcam
günaydın canım, yarına gider o merak etme :)
bende bu gün protein ağırlıklı beslencem eşim, bakalım yarına ne sonuç çıkacak :)

İşim bilgisayar başında. bu aralar çok yoğun değilim.=) kendime yoğunlaştım tamamen.
Ruhumu hazırladım akşam koşuya çıkacağım. Dün planladım. Gece rüyamda bile koşuyodum :KK70:

aynen devam, kendine odaklanman gayet iyi, ilk defa mı diyet yapıyprsun birde boyun kaçtı acaba o_O:KK14:

Günaydın böreklerim
Günaydın tiramisularım
Günaydın günaydın günaydınnnn =P

Bugunden itibaren karbonhidrat diyetine baslıyorumm
Protein agırlıklı beslenicemmm
Kolay gelsinnnn

X