- 15 Aralık 2013
- 15.526
- 35.623
- Konu Sahibi AklinYolu1
özür dilemene gerek yok cnm napalım ikimizin şansızlığı buhafta regl olmamız belki çarşambaya eksi bile çıkarız
İnsallah canm yaa moralim bozuluyor böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özür dilemene gerek yok cnm napalım ikimizin şansızlığı buhafta regl olmamız belki çarşambaya eksi bile çıkarız
kızdım şimdi bak, mart bitene kadar buradasın, önümüzdeki hafta sen daha çok dikkat edersin geçersin herkesi, ayrıca çarşambaya daha var, yarın bi detoks yapsan gelir geçersin herkesi
aynen, şimdiden ümitsiz olmayın,
Bende öyle düşündüm hadi insallah
canım biz geçen hafta başladık yarın tartı günümüz, bilmiyorum alabilecek miyiz herkes eşleşti çünkü, A AklinYolu1 kaptan, bakalım ne der?Herkese merhaba.. Daha önceki 21gün yarışöasına katılmıştım.. Eger mümkünse bunada dahil olmak istiyorummm.. Kaptana duyurulur.
günaydın herkese, neden kimsecikler yok
canım biz geçen hafta başladık yarın tartı günümüz, bilmiyorum alabilecek miyiz herkes eşleşti çünkü, A AklinYolu1 kaptan, bakalım ne der?
Günaydın kızlar dün yaşadığım motivasyon düşüklüğünden sonra bugün bomba gibiyim=)
aferin sana, bende öyleyim
Ne güzel o zaman. Güzelim sen çalışıyomuydun. Maşallah her daim bakıyorsun sayfaya ben unutuyorum bakmayı sohbete dahil olamıyorum sonra
evet canım çalışıyorum, şu an aktif sadece bu gruptayım, sen sanırım baya gruba dahilsin, ondan buraya bakamıyosun
7. takımdayım cuma yarışında.
Diğer yarışlarada katıldım haftada 3 gün tartı günüm. Pek mantıklı olmadı ama girip çıkıyorum demek te istemiyorum işte.
vaktin ve enerjin yetiyorsa, devam et :) sanırım sende her daim pc başındasın :)
Günaydın iyi yolculuklar=)Günaydın kızlar
+ 500 ile başladım güne
Sanırım regl olcam
Bugün menü paylaşmıyorum birazdan yola çıkıcam
günaydın canım, yarına gider o merak etme :)Günaydın kızlar
+ 500 ile başladım güne
Sanırım regl olcam
Bugün menü paylaşmıyorum birazdan yola çıkıcam
İşim bilgisayar başında. bu aralar çok yoğun değilim.=) kendime yoğunlaştım tamamen.
Ruhumu hazırladım akşam koşuya çıkacağım. Dün planladım. Gece rüyamda bile koşuyodum
Günaydın böreklerim
Günaydın tiramisularım
Günaydın günaydın günaydınnnn =P
Bugunden itibaren karbonhidrat diyetine baslıyorumm
Protein agırlıklı beslenicemmm
Kolay gelsinnnn