- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bu arada attım eşimin hikayeyi ama A AklinYolu1 sen yoksun diye deadline 'a yollamıştım hikayeyi sanada yollayimmi?
Sorun degil ben ya da o farketmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada attım eşimin hikayeyi ama A AklinYolu1 sen yoksun diye deadline 'a yollamıştım hikayeyi sanada yollayimmi?
günaydın lucky what's up babyGunaydin , nasil gidiyor arkadaslar.
günaydın lucky what's up baby
wuhuu bukadar sürede ne yaşamış olabilirsin acepAnlatsam roman olur.
wuhuu bukadar sürede ne yaşamış olabilirsin acep
ben sen de dersen ona uyarım farketmez luckyArkadaslar haftalik mi yapsak duellolari. Hem yeni arkadaslar da katilir. therapne turkuazsuay . Fikirlerinizi alalim.
çok karışık olmuş ya hangisi daha iyi bilemedimEdiz hun dan ayrildim, Ayhan isik ' la ciktim.
ben sen de dersen ona uyarım farketmez lucky
Evet evet lütfeeennn... Bizide alınn
beni başından atma lucky tabi tabi sen bilirsin ne de olsa sana uygun değilim sen benden daha iyilerine layıksınEsimi degistiricem yarin sen cok az kilo veriyorsun.
Turkuaz sana bir es lazim. Esini de yaninda getiriver.
therapne gelirse onunla es olursun.
beni başından atma lucky tabi tabi sen bilirsin ne de olsa sana uygun değilim sen benden daha iyilerine layıksın
evet turkuaz eşinide getir
birileri denk gelirse görür bence bekleriz bir kaç kişi vardı aslında geçen sayfalarda gelmek isterlerse belki görürler gelirler
Turkuaz sana bir es lazim. Esini de yaninda getiriver.
therapne gelirse onunla es olursun.bulursam E]
Yok mu bana eş olmak isteyen yarından itibaren devam ederiz.. Şu an ki kilom 76 küsür.. Yarın fotograf eklerim eş bulursam Olmadı tek başıma da savaşırım..
günaydınn herkese bugün daha iyi hissediyorum diye hemen 30 dk eliptik bisiklet çevirdim tartı günümüz bakalım nasıl sonuçlar alacağız
sarayca cnm nasıl gidiyor
2kediannesi eşim naber
Gunaydin , nasil gidiyor arkadaslar.
kızma kızma sensizde olmaz buralar bu arada lucky ciğimize gün daha yeni aymış ondan öylecanım iyileşmene sevindim, spor iyi gelmiştir sana :)
ben de bu gün yumurta balık gideceğim bakalım, yalnız bu protein diyetini 4 gün yapmak konusunda kararsız kaldım, vücuduma zarar verir diye düşündüm, 2 gün yapsam yeterli olur sanırım,
günaydın mı? her neyse neredesiniz ya burada yalnız dolaştım durdum, topiğin bekçisi oldum. lucky sahibi, deadline yardımcısı, ben bekçisi, diğerleride misafir konuk, kızdım valla, kimse doğru düzgün gelmiyor,
turkuaz benım yerime gecebilir kızlar kabul ederseniz ben haftada tek gün tartılmak istiyorum artık bu şekilde motivasyonum kayboluyor. eşimi yalnız bırakmamak için ayrılmıyordum. eğer benim yerime geçerse bende gönül rahatlıgıyla ayrılırım