Bu Duellolar Konuşulur :)

therapne therapne gelmiyormus turkuazsuay turkuazsuay . Esini bulmak senin sorumlulugunda. Burdan herkese cagri yap. :KK66:
:KK70::KK70: beni başından atma lucky tabi :KK67: tabi sen bilirsin ne de olsa sana uygun değilim sen benden daha iyilerine layıksın:KK70::KK70::KK70:
evet turkuaz eşinide getir:KK48::KK48:

Evet dogrudur. :KK70:

---------------------------------------------------

Birliklere not:
Hali hazirda birliklerin haftalik dereceye girenleri yarin belli olacaktir.
:KK19:
Yarin gelen arkadaslar yeni birliklerine yerlestirilecektir. :cool:
Sonra gorusuruz. Salmayin kendinizi
:KK68:

Turkuaz sana bir es lazim. Esini de yaninda getiriver. :KK8:

therapne therapne gelirse onunla es olursun.bulursam
E]

Yok mu bana eş olmak isteyen yarından itibaren devam ederiz.. Şu an ki kilom 76 küsür.. Yarın fotograf eklerim eş bulursam:KK25: Olmadı tek başıma da savaşırım..
birileri denk gelirse görür bence bekleriz bir kaç kişi vardı aslında geçen sayfalarda gelmek isterlerse belki görürler gelirler:KK66:

günaydınn herkese bugün daha iyi hissediyorum diye hemen 30 dk eliptik bisiklet çevirdim tartı günümüz bakalım nasıl sonuçlar alacağız
sarayca cnm nasıl gidiyor
2kediannesi eşim naber

canım iyileşmene sevindim, spor iyi gelmiştir sana :)

ben de bu gün yumurta balık gideceğim bakalım, yalnız bu protein diyetini 4 gün yapmak konusunda kararsız kaldım, vücuduma zarar verir diye düşündüm, 2 gün yapsam yeterli olur sanırım,

Gunaydin , nasil gidiyor arkadaslar.:cool:

günaydın mı? :confused: her neyse neredesiniz ya burada yalnız dolaştım durdum, topiğin bekçisi oldum. lucky sahibi, deadline yardımcısı, ben bekçisi, diğerleride misafir konuk, kızdım valla, kimse doğru düzgün gelmiyor,:63:

canım iyileşmene sevindim, spor iyi gelmiştir sana :)

ben de bu gün yumurta balık gideceğim bakalım, yalnız bu protein diyetini 4 gün yapmak konusunda kararsız kaldım, vücuduma zarar verir diye düşündüm, 2 gün yapsam yeterli olur sanırım,

günaydın mı? :confused: her neyse neredesiniz ya burada yalnız dolaştım durdum, topiğin bekçisi oldum. lucky sahibi, deadline yardımcısı, ben bekçisi, diğerleride misafir konuk, kızdım valla, kimse doğru düzgün gelmiyor,:63:
:KK60::KK60: kızma kızma sensizde olmaz buralar bu arada lucky ciğimize gün daha yeni aymış ondan öyle:KK70::KK70:

turkuaz benım yerime gecebilir kızlar kabul ederseniz ben haftada tek gün tartılmak istiyorum artık bu şekilde motivasyonum kayboluyor. eşimi yalnız bırakmamak için ayrılmıyordum. eğer benim yerime geçerse bende gönül rahatlıgıyla ayrılırım

turkuaz benım yerime gecebilir kızlar kabul ederseniz ben haftada tek gün tartılmak istiyorum artık bu şekilde motivasyonum kayboluyor. eşimi yalnız bırakmamak için ayrılmıyordum. eğer benim yerime geçerse bende gönül rahatlıgıyla ayrılırım

bence isabetli.. lucky yeni almayalım, çıkmak isteyenlerin yerine alalım, az olsun , bizle kalsın, benim düşüncem bu yönde :)

X