- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
ve ben denklemlerden hiç hoşlanmıyorumOff bu tlf ile alıntı zor oluyor.
Mahzenim angelic2 senin esin. Bizim rakibemiz ayni zamanda senin de rakiben. Al sana çok bilinmeyenli denklem
şimdi canım eşine destek olki takımlar arası yarışıyoroz en yüksek yüzde ortalamasını yakalamak içinve ben denklemlerden hiç hoşlanmıyorum
rakibimse niye eşim, eşimse niye rakibim
bi diyorlar eslesin rakip olun, bi diyorlar birbirinize destek olun, motive edin
kafam karışıyor yaw
tamam sanırım anlıyorum artıkşimdi canım eşine destek olki takımlar arası yarışıyoroz en yüksek yüzde ortalamasını yakalamak için
rakipsin çünkü bireysel sıralamada düelloyu yenmek için hem destek olman hemde ondan iyi olman gerek denklemin açılmış hali
şimdi canım eşine destek olki takımlar arası yarışıyoroz en yüksek yüzde ortalamasını yakalamak için
rakipsin çünkü bireysel sıralamada düelloyu yenmek için hem destek olman hemde ondan iyi olman gerek denklemin açılmış hali
kızlar günaydın herkeslere bol eksili gün diyorum
tamam sanırım anlıyorum artık
kimse yok şimdi birazdan benim işim başımdan aşar, uğrayamam, neyse bakalım sağlık olsun
menümü yazayım sonra da kaçayım
dün sabah:
yumurta salatası (2 yumurtalı)
peynir, zeytin
ceviz
ara:
1 içli köfte
3 kaşık keşkek
akşam:
yarım ıspanaklı sac böreği
oğlum için yapmıştım. Bu cıss oldu ama incecik mayasız hamur ve tam buğdaydan olması biraz hafifletici sebebim,
ya da züğürt tesellisi mi desek?
30 dk tempolu, 30 dak temposuz yürüyüş :)
bugün sabah:
2 yumurta
az peynir
minik bir parça kabaklı sac böreği
herkese günaydın bugün evdeyim 2 gün rapor aldım dogru düzgün bir menüm olmadığı için paylaşmadım fena haldede başım ağrıyor
buarada düelloda kaç kişiyiz günlüğümüz cok aktif değil üzülüyorum açıkçası
Geldim geldim=) Bugün diyet yalan oldu uğramaya yüzüm yok