Bu Duellolar Konuşulur :)

günaydın, nasıl yani karbonhidrat diyeti dedin ama sonunu protein ağırlıklı yazdın nedir anlatır mısın?:rolleyes::rolleyes:
karbonhidrat diyetinde bende hep karbonhidrat yeniyo sanıyordum meğer protein ağırlıklıymış yeniden karbonhidratlar hesaplanıyor min seviyede tutuluyor.

günaydın, nasıl yani karbonhidrat diyeti dedin ama sonunu protein ağırlıklı yazdın nedir anlatır mısın?:rolleyes::rolleyes:

:KK48::KK48::KK48:
Canım proteinler genel olarak serbest istediğin kadar yiyosun ama karbonhidratlar sınırlı
Günlük 50 puan karbonhidrat alma hakkın var
Mesela yumurta tavuk peynir vs istediğin kadar yiyebiliyosun
Ama domates 6 puan salatalık 4 puan 1dilim ekmek 12 puan
bu puanları hesaplıyosun gunluk 50 puanı gecmeyecek sekilde proteinin yanında karbonhidrat yiyebiliyosun

Benim sorunum düzensizlik onuda aşcam başka yolu yok.
Gözümde büyüyor bazen ama sonuçları hayal ederek motive oluyorum şu an.:KK70:

canım ben 2 sene önce 20 kg verdim 4-5 ayda , ilk zamanlar bol yürüyüş yaptım, ekmek, tatlı yemedim, sonra ise int. videolarla spor yaptım.. kilolar patır patır döküldü gitti :)

insan istemeye görsün, yapamayacağı hiç bir şey yok, sabretmen ve azmetmen lazım :)

canım ben 2 sene önce 20 kg verdim 4-5 ayda , ilk zamanlar bol yürüyüş yaptım, ekmek, tatlı yemedim, sonra ise int. videolarla spor yaptım.. kilolar patır patır döküldü gitti :)

insan istemeye görsün, yapamayacağı hiç bir şey yok, sabretmen ve azmetmen lazım :)

Motive ettin beni =)
peki sen verdiğin kiloları geri mi aldın kalan kilolarını vermeye mi çalışıyosun?

günaydınn herkese bugün daha iyi hissediyorum diye hemen 30 dk eliptik bisiklet çevirdim tartı günümüz bakalım nasıl sonuçlar alacağız
sarayca cnm nasıl gidiyor
2kediannesi eşim naber

Aaaa ben eşimin hikayesini hala atmadım
Carsamba sondu galiba hemen atayım
Baska atmayı unutan varmı herkes attımı?

bende iyiyim regl oldum bugün ağrılarım var sabah tartım cok güzel sonuçlar gösterdi :KK76::KK76:
bakalım yarına kaç çıkıcam:KK54::KK54:

Ayy insallah bende bugun regl olurum da yarına bende şişliklerim inmiş olarak uyanırımmm:KK51:
Sevindim kuzum hadi insallahhh
Sarayca Sarayca bakkk kırmızı takım daha ölmediiiiiii muahhahahah:KK48:
:KK48:

X