Bu Duellolar Konuşulur :)

Ben fotomu akşama doğru koyarım ama görüntü net çıkmamış güneş vurmuş :/ 61,2 olmuşum 700 gr gitmiş yani. Ya çok mutluyum inşallah ramazanda kilo almam şu anda göbeğim yok birazcık basen kaldı sadece. Basen de niye var anlamıyorum boyuma göre kilom çok ideal aslında

Kizlar benim kilom carsamba gunu ile ayni.

Simdi matematik dersi vermem gerek. Aksam gelince duello sonucunu aciklayip tam iki ay veda edicem sizlere.

12 Haziran'a kadar kendinize bir hedef koyun. Eslerinize destek olup ortalama yedi-sekiz kilo verebilirsiniz.

Benim de bir ayda vermem gereken bir bes kilom olacak. Bu grubu tekrar burada gormek istiyorum.

Eklentiler

• Photo0108.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. Bu gerçek kilom değil aslinda. Perşembe günü kolonoskopi oldum ve hala afedersiniz tuvalete cikamadim. Karnım kocaman oldu ve tartıya yansıdı insallah carsambaya normale dönerim

Eklentiler

• 20150412_082838.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 20150412_082841-1.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 88
O arkadai benim kayıp ortak pastelfit nerdesin tatlım uğramaz oldun
Aa pastelfit nerelerdesin merak ettim ne kadar kg kaybettiğini[/QUOTE]

Kolonoskopi diyeti ile yaklasik 1.5 kilo kaybetmistim ama sonrasinda kabiz oldum ve karnım kocaman, su an tartiya yansimiyor ve berbat durumdayim

Son düzenleme:
Aa pastelfit nerelerdesin merak ettim dar kg kaybettiğini

Kolonoskopi diyeti ile yaklasik 1.5 kilo kaybetmistim ama sonrasinda kabiz oldum ve karnım kocaman, su an tartiya yansimiyor ve berbat durumdayim[/QUOTE]

canım üzülme haftaya toparlarsın.. Bende21 nisanda giricem kolonoskopiyr vr çok korkuyorum.. Senin nasıl grçti şstersemn özelden yazabilirsin..Ben anesteziyle yaptırcam bu arada..

Giderken kilo verme hakkinda bir kac onerim olacakti ama son katilim cok az oldugu icin hic bir sey yazmadan gidecegim.

12 Haziran'da istikrarli, kilo vermeyi gercekten isteyen ciddi arkadaslarla gorusmek uzere.

Hoscakalin.

Giderken kilo verme hakkinda bir kac onerim olacakti ama son katilim cok az oldugu icin hic bir sey yazmadan gidecegim.

12 Haziran'da istikrarli, kilo vermeyi gercekten isteyen ciddi arkadaslarla gorusmek uzere.

Hoscakalin.

lucky seni uğurlamaya geldim bana veda etmeden gidemezsin
kilo alma sakın haziranda görüşürüz umarım kendine dikkat et herşey gönlünce olsun

Kizlar kusura bakmayin bizim kayin peder felç geçirdi. Esimin daysi da iskeleden düştü. Iki ayagi ve beli kırık dun ameliyat oldu . Yarin daameliyat olacak. Ikisi de ayni gun oldu. Ve biz apar topar memlekete geldik.
Biz de durumlar kötü.

Dua edin bana

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin ikisinede inşallah ameliyetları iyi geçer

lucky seni uğurlamaya geldim bana veda etmeden gidemezsin
kilo alma sakın haziranda görüşürüz umarım kendine dikkat et herşey gönlünce olsun
55 kilo olarak gelecegim hem de diyet yapmadan.

Senin de hersey gonlunce olsun.

Cok gecmis olsun.

Bazen geldi mi hepsi ust uste gelir.

------------------------------------------

.............. Hoscakalin...................

55 kilo olarak gelecegim hem de diyet yapmadan.

Senin de hersey gonlunce olsun.

Cok gecmis olsun.

Bazen geldi mi hepsi ust uste gelir.

------------------------------------------

.............. Hoscakalin...................

sagolun kizlar cidden ustuste olmasi cok zormus. Evime fecince daha aktif olacagim.

Kolonoskopi diyeti ile yaklasik 1.5 kilo kaybetmistim ama sonrasinda kabiz oldum ve karnım kocaman, su an tartiya yansimiyor ve berbat durumdayim

canım üzülme haftaya toparlarsın.. Bende21 nisanda giricem kolonoskopiyr vr çok korkuyorum.. Senin nasıl grçti şstersemn özelden yazabilirsin..Ben anesteziyle yaptırcam bu arada..[/QUOTE]

Anestezi değil de uyuşturucu bir iğne yaptılar. Yaparlarken de sonrasında da hiç bir acı olmadı. Zaten hatırlamıyorsun. Korkacak bir şey yok yani. Ama ilaç uyutuyor akşama zor geldim kendime. Bir de sonrasında biraz gaz problemi oluyor o da ertesi gün geçti.Neyse dün gece yatarken dayanamadım bağırsak temizliği için verdikleri haptan aldım bir tane tuvalet sorunum halloldu.

Son düzenleme:

Hoscakalin.

Seni özliycem ve bekliycem. Ben son zamanlarda aktif olamadım burada fakat hem kendim hem de kızımın maalesef ciddi rahatsızlıkları var. Ama diyetimi hiç bozmadım. Çok da kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…