- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 133
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.001
lucky seni uğurlamaya geldim bana veda etmeden gidemezsinGiderken kilo verme hakkinda bir kac onerim olacakti ama son katilim cok az oldugu icin hic bir sey yazmadan gidecegim.
12 Haziran'da istikrarli, kilo vermeyi gercekten isteyen ciddi arkadaslarla gorusmek uzere.
Hoscakalin.
lucky seni uğurlamaya geldim bana veda etmeden gidemezsin
kilo alma sakın haziranda görüşürüz umarım kendine dikkat et herşey gönlünce olsun
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin ikisinede inşallah ameliyetları iyi geçerKizlar kusura bakmayin bizim kayin peder felç geçirdi. Esimin daysi da iskeleden düştü. Iki ayagi ve beli kırık dun ameliyat oldu . Yarin daameliyat olacak. Ikisi de ayni gun oldu. Ve biz apar topar memlekete geldik.
Biz de durumlar kötü.
Dua edin bana
55 kilo olarak gelecegim hem de diyet yapmadan.lucky seni uğurlamaya geldim bana veda etmeden gidemezsin
kilo alma sakın haziranda görüşürüz umarım kendine dikkat et herşey gönlünce olsun
Kizlar kusura bakmayin bizim kayin peder felç geçirdi. Esimin daysi da iskeleden düştü. Iki ayagi ve beli kırık dun ameliyat oldu . Yarin daameliyat olacak. Ikisi de ayni gun oldu. Ve biz apar topar memlekete geldik.
Biz de durumlar kötü.
Dua edin bana
55 kilo olarak gelecegim hem de diyet yapmadan.
Senin de hersey gonlunce olsun.
Cok gecmis olsun.
Bazen geldi mi hepsi ust uste gelir.
------------------------------------------
.............. Hoscakalin...................
55 kilo olarak gelecegim hem de diyet yapmadan.
Senin de hersey gonlunce olsun.
Cok gecmis olsun.
Bazen geldi mi hepsi ust uste gelir.
------------------------------------------
.............. Hoscakalin...................
Kolonoskopi diyeti ile yaklasik 1.5 kilo kaybetmistim ama sonrasinda kabiz oldum ve karnım kocaman, su an tartiya yansimiyor ve berbat durumdayim
9. Duelloyu Kazanan
Forever07
Tebrikler.
Menulerinle , istikrarinla, bildirimlerinle pes etmeyip en buyuk iyiligi kendine yapiyorsun.
Giderken kilo verme hakkinda bir kac onerim olacakti ama son katilim cok az oldugu icin hic bir sey yazmadan gidecegim.
12 Haziran'da istikrarli, kilo vermeyi gercekten isteyen ciddi arkadaslarla gorusmek uzere.
Hoscakalin.
Giderken kilo verme hakkinda bir kac onerim olacakti ama son katilim cok az oldugu icin hic bir sey yazmadan gidecegim.
Hoscakalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?