Bu direnişimi sonuna kadar sürdüreceğim!

Görümce konusunda sonuna kadar haksızsınız kendi kişisel sorunlarınıza başkasını alet etmeyin.

Düğün masraflarını dedesinin üstlenmiş olması kv denizin söz hakkı olmadığı anlamına gelmez, sonuçta para karşı tarafın cebinden çıkıyor.

Kadın oğluna düğün yapmak istemiş heves etmiş bir sürü sorun çıkartmışsınız ve netice itibariyle hep sizin istediğiniz olmuş.

Neredeyse evleneli 2 sene olmuş neden gelip kalıyorlar biz yeni evli sayılırız demişsiniz, yeni gelinlik kaç sene sürüyor takriben.

Kv denizin kendi babasının evinde yaşıyor olması sizi neden rahatsız ediyor ve eş ailesi ile küs olması belki aralarında çok çirkin durumlar yaşandı bunu bilemezsiniz ki.

Kendinize dert edeceğiniz bir şey yok kendinize sorun arıyorsunuz.

bu gözler bu forumda daha neler okuyacak acaba

Iyyyy atam ne bee Ata güzel bir şey miymiş benim sevdigim tek atam Atatürk'üm Ata yerine geçebilecek büyük büyük dedeler falan umrumun köşesinden bile geçmez.
Ya evet adamın önünde çökmüş elini eline almış falan, gocamsın atamsın falan diyo düşünsene ne ormantik.

Kaynana dediğin verecek malı mülkü çekilecek kenara. Bunu da mı biz söyleyelim?

Big bang den başlamak zorunda mıydınız? Vallahi okuyamadım hepsini. Fazla arabesksiniz ama onu anladım bir tek.

Butun konuyu okuyup, okuduguna pisman olanlardanim.

Bir “ben es ailesinden hic birsey istemedim” diyip, bir cok sey bekleyen, kendi evleniyor diye dunyanin onun etrafinda donmesini isteyen (gorumce senelerce calistigi Universite sinavi sonuclari gelince aglamismis), es ailesi onu istemiyor diye (kavga gurultu, senin oglun benim ibadetim diyecek kadar takinti sorunlu bir gelin adayi ve ayrica akraba) onlarla mucadele icine girmis bir gelin konusu.

Tek size hak verip, arka cikacagim taraf gelip sizde senede 1 ay masraflardan kurtulmak icin kalmalari. Sorunlu aile belli. Arsizlar biraz. Ama sizde biraz kendinizi sorgulayin. Kin guzel birsey degildir. Insanlari idare etmeyi, alttan almayi ogrenin. Oyle dik dik cevaplar verip, huzur bulmayi beklememelisiniz

Kuzeninizle mi evlendiniz ? Bende bu akraba evliliği olayını anlayamıyorum uzman çavuş olupta akrabanız olmayanda bir sürü bekar erkek var keşke sagliginizi ve doğabilecek cocuklarinizi riske atmasaydiniz

İçim şişti sonuna kadar okuyamadım. Kulağınıza gelmiş işte sizi istemedikleri. İstemedikleri gelinin ayağına kırmızı halı serecek değiller sonuçta.

1 sene içinde hem tanışıp hem nasıl hayatının aşkı ilan ediyorsunuz şaşıyorum o nasıl bir güven ya
Eş ailesi istemiyorsa o evlilik huzuru ancak uzaklaşırsa bulur bence.

canım kocam diye tiktok videosu da çekmiyorsa ben de ne olayım sjshshwhs

Eşim ibadetim ne yaaa bu kadar anlam yüklemeyin el oğlu için.. Bu yaşına kadar anana babana demediğin lafı neden bugün hayatımda yarın bir gün yanımda olmayacak biri için söyleyeyim.. Siz sürekli herkes benim ve ailem için etrafımızda dönsün istenilmiş.. Annenizin ben 20 binlik damatlık alırım lafıda olmamış ne bu böyle hava atar gibi... Valla acıkça söyleyim Allah sabır versin eşine ve ailesine kendinizi ve ailenizi kraliyet ailesi gibi görmekten vazgeçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…