Bu direnişimi sonuna kadar sürdüreceğim!

Hepsini okuyamadım baydı bu kadar şeyi aklınızda tutmak yormuyormu dram yapmışsınız aşırı hemde

başlık sosyalist, içerik faşistya ben ibadetim kısmından çok "ben onun mesleğinin gururu için dünyaya gelmişim" kısmına takıldım. ya da öyle bir şey baştan okuyamadım bir daha. abi kendinizi nasıl bu kadar kutsallaştırabiliyorsunuz veya sizin bu dünyada başka hiç mi bir misyonunuz yok? kocişim görevden gelsin, ben de ona ödülünü sunayım mı bu? huri kafası be bu püüüü

Sunduğu ödül ne ayol allah aşkına anca annenler beni çok üzüyor kocişim temalı dram sunar

Hayır öyle deme amcasıgile gitmelerine kızan kayınvalidesine "biz bir bireyiz." Demişler ya onlar da birer ama ayrı ayrı değil ama bireylşk var mı vaaar

Konunun özeti :
sırlar ötesi istenmeyen gelinin görümcesine ettiği beddua ,iyi seyirler
Cıks şeyi atlamışsınız: yaptıklarının karşılığında bir dava kaybedip 20 küsür bin borç ödemeye mahkum olmuşlar. Ama onun sonunda da gelip bunlara oturmuşlar. Para biriktirip ödemek için

Şöyle üstten okudum dün tanıdığınız adama
‘o benim ibadetimdi’ diyecek kadar anormal anlam ve değer yüklerseniz olacağı bu.
Eş ailesini bir tarafa bırakıp, kendi düşünce tarzınıza ve davranışlarınıza odaklanın.

ikinizinki de sıkıntılı o halde bu arada biri özetleyebilir mi mümkün değil okumam bu kadar şeyi
Kocasını kutsallaştıran bir bayanın kayınvalidesine ve gorumcesine olan direnişi..hiçbirşeyin olmasın, sadece kocam olsun diyip ,hiçbirşey istemeyen ama sonra kayınvalide hiçbirşey yapmadı diyen bir gelin.arada birde gorumceye beddualar.

Hayır bı de ibadetim diyecek kadar kafada kutsallastirıp taptigin bir adamın anası bacısıni da kutsallastirman gerekmez mi? Onlar da kutsalinin kutsalı sonuçta. Kocaya secde edip anasına bacisina sövmek de ne bileyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…