- 15 Şubat 2013
- 24.362
- 91.654
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocasını kutsallaştıran bir bayanın kayınvalidesine ve gorumcesine olan direnişi..hiçbirşeyin olmasın, sadece kocam olsun diyip ,hiçbirşey istemeyen ama sonra kayınvalide hiçbirşey yapmadı diyen bir gelin.arada birde gorumceye beddualar.
bu gözler bu forumda daha neler okuyacak acabaHayır bı de ibadetim diyecek kadar kafada kutsallastirıp taptigin bir adamın anası bacısıni da kutsallastirman gerekmez mi? Onlar da kutsalinin kutsalı sonuçta. Kocaya secde edip anasına bacisina sövmek de ne bileyim....
hayır bi de kim niye okusun senin benle kocam portakalda vitamindik kısmından başlayan hikayeni. okuyanlara sonsuz saygı duydum ayrıcaBende okuyamadım valla gözlerim acıdı kafam karıştı
Ya evet adamın önünde çökmüş elini eline almış falan, gocamsın atamsın falan diyo düşünsene ne ormantik.Iyyyy atam ne bee Ata güzel bir şey miymiş benim sevdigim tek atam Atatürk'üm Ata yerine geçebilecek büyük büyük dedeler falan umrumun köşesinden bile geçmez.
Kaynana dediğin verecek malı mülkü çekilecek kenara. Bunu da mı biz söyleyelim?Kocasını kutsallaştıran bir bayanın kayınvalidesine ve gorumcesine olan direnişi..hiçbirşeyin olmasın, sadece kocam olsun diyip ,hiçbirşey istemeyen ama sonra kayınvalide hiçbirşey yapmadı diyen bir gelin.arada birde gorumceye beddualar.
Oğlunu aldı.birde mal mülk olsa...değme keyfineKaynana dediğin verecek malı mülkü çekilecek kenara. Bunu da mı biz söyleyelim?
IyyyyyyyyyYa evet adamın önünde çökmüş elini eline almış falan, gocamsın atamsın falan diyo düşünsene ne ormantik.
Görünmüyor epeydir.Iyyyyyyyyy
Bu zat-ı muhterem nerelerde şimdi?
Iyi bari ohGörünmüyor epeydir.
Ne direnişi toma önünde mi durmuş bu diyerek konuya girdim
canım kocam diye tiktok videosu da çekmiyorsa ben de ne olayım sjshshwhsEşim ibadetimdi nedir yahu?
Bir insana böyle anlamlar yüklemek ne kadar manasız.
Evlilik dediğin bu kadar mücadele içinde yapılıp, devam edilmez. Mutlu, huzurlu olup, hayatı paylaşmak için evleniyoruz, sebebi ne olursa olsun kendimizi er meydanında güreş yapar gibi bulmak için değil.
Size savaşınızda başarılar.