Bu direnişimi sonuna kadar sürdüreceğim!

Direniş gibi bir kelime kullanmasından, eşim ibadetimdir gibi akla zarar bir cümle sarf etmesinden, yazdığı konunun aşırı uzunluğundan, hatta başlıkta “!” İşareti kullanmasıyla aşırı abartı olan üye.

Okumadım ama görümce haklıysa haklıdır mutlaka

Allah aşkına bu forumda daha öncede bir üyeye daha yazmıştım
kızlar ne olur bu koca denen kişinin sağında solunda gizli saklı çok tatlı ne var da ben bulamıyorum bunlara bu kadar kıymet veriyorsunuz vallahi bide bana anlatın
Eşim ibadetim nedir ya
Tövbe ya rabbi bir şey dicem olmayacak
İnşallah genetik değildir de doğacak yavrulara gecmez histerik özgüvensiz kendini bir erkeğe hiç etme duygularınız
Yazık vallahi yazık billahi yazık şimdi ban yiyeceğim ama valla dayanamıyorum yazicam siz üremeyin sizden bir tane daha olmasin

Tabi ki hepsini okuyamadım ama bir yıl önceki mevzuları nasıl en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorsunuz hayret, biz dün ne yediğimizi unutuyoruz ya hu
Benimde hafızam iyidir.bazi durumlarda sen ne dedin,karşı taraf ne dedi hatırlayacaksın ki ,ileride kavga olduğunda, sen bunları demistin diyebilesin..mesela geçen birileriyle kavgaya tutuştum, tak tak tak sen böyle demistin diye söyledim. tabi onlar unutmuş dediklerini, bana yutturacaklar böyle günlerde iyi hafiza lazım oluyor...

Hindistan da ineğe ,buda heykeline tapiyorlar..kadın kocasına tapmis çok mu?
acaba burayı okuyor mu?

Eşim benim ibadetimdi ne demek ya . Acaip garipsiniz siz de eşinizde ailesinde tencere kapak olmuş bence birlikte yuvarlanır gidersiniz.

Bu bir direniş değil ki , kayınvalideye direniş mi olur?.
Eşinizi bu kadar fazla seviyorum havasına girmeyin erkek bu ne olacağı belli olmaz.
Ayrıca kayınvalide de düğün istemiş bir yıl bekleseydiniz n'olacak ti ki . Kadının oğlu sonuçta beş kişi ile düğün istemez normal bu. Siz ipler elinizde olsun mu istiyorsunuz anlamadım ama sen ağa ben ağa derseniz kimse iyi olmaz. İyi bir aile olmak için çaba sarfedin. Akraba evliliği genelde hüsran zaten bilirsiniz bunu. Bundan sonraki süreçte mutlu olmak istiyorsanız iyi geçinin aile ile. Görümce ye de yazık niye kötü bir hayat görsün ki. Biraz daha sakin kafayla düşünün. Daha iyi anlayacaksınız. Bundan sonra ki hayatınızda mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…