Nasil gidio canim dukan?
3 gunde 2 kg cok guzell hergun degisik bi sekilde yap yumurtani sklmazsin o zaman canimİyi canım ya 3 gunde yaklaşık 2 kg ödem gitti acıkmıyorum da guzel yani
Tek sıkıntım kahvaltı da yumurtadan sıkılmak
Seyire gecmek için sabırsızlanıyorum
3 gunde 2 kg cok guzell hergun degisik bi sekilde yap yumurtani sklmazsin o zaman canim
Dayanirsin dayanirsin sonuc guzel olucqk diye dusunÖyle yapmaya calısıyorum canım bazen cok sıkıldıgım için direkt yemiyorum köfteye krebe koyup yiyorum falan. Seyire kadar dayanabilirim inşallah
Daha 3 gun var
Dayanirsin dayanirsin sonuc guzel olucqk diye dusun
Eveeetİnşallah
Daha güzel sonuclar alıp seni de teşvik etcem dimi
Tadı nasıl canım bu arada afiyet olsun :)Pita ekmeklerimmm
Bundan sonra krep yapmam herhalde bunu begendim
Ama krep kadar şipşak olmuyor tabi
Eki Görüntüle 1608891
Tadı nasıl canım bu arada afiyet olsun :)
Hmm anladım canım tekrardan afiyet olsun hangi marka yulaf kepeği kullanıyorsun canım ben doğalsan aldımda:)
Hm anladım canım nasıl gidiyor alıştın iyice demi:))Benimkide doğalsan canım, bir de doğalsanın yulaf kepeği karısımı var onu da öneriyorlar onu da aldım. Ama atakta kullanılmıyormuş şimdilik bekliyor:)
Hm anladım canım nasıl gidiyor alıştın iyice demi:))
Canım bide o yulaf kepeğinin karışımında ne varki biliyor musun:)
Canım bnde tamamen uyamıyorum normal peynir felan yiyorum diyet süt yerine ev sütü alıyoruz onu içiyorum ama çok sevdiğim meyvelerden bir lokma bile almıyorum misafir geliyor gidiyor pasta börek bir parça bile almıyorum kararlıyım bu sefer bugün 3. Haftam bittiEvet ama ben biraz sey yapıyorum ımmmmm
Hani peynirin yag oranı yuzde 2 olmalıya en fazla
Ben light peynir alıp yiyorum onlarda yüzde 9 10 falan
Sen tamamen uyuyor musun?
Anladım canım sağolasın normale devam edeyim bulursam bu karşımı alırım :)İnternette okumustum yulaf kepeği,yumurta akı tozu, peyniraltı tozu falan gibi şeyler varmış.