Canım bnde tamamen uyamıyorum normal peynir felan yiyorum diyet süt yerine ev sütü alıyoruz onu içiyorum ama çok sevdiğim meyvelerden bir lokma bile almıyorum misafir geliyor gidiyor pasta börek bir parça bile almıyorum kararlıyım bu sefer bugün 3. Haftam bitti
Evet onlara ben de kapılmıyorum evde profiterol var hiç tadına bile bakmadım. Bir tek bu peynirleri yağlı yemem var bir de gunde 1-2 dilim salam yiyorum füme jambon sevmediğim için
Yaa o kadardan da birşey olmaz diye düşünüyorum ben yaa önceki yediklerimi düşününce
Aynen canım ben yağı bile tavada birşey pişirirken kullanıyorum onuda damla damla:))Ben de öyle umuyorum bir de gunde 1 tatlı kaşığı zeytinyağı hakkımız varya onun yerine gecsin işte ya diye kendimi avutuyorum
Sen kabızlık yasıyor musun?
Afiyet olsun canım inş 70lere veda edersin canımm:)Bugunku menumu yazmamışım yazim
Kahvaltı
Öğle
- Kahve (yagsız sut ve tatlandırıcı ile)
Akşam
- 4 parça pita ekmeği
- 2 ızgara köfte
- Çeyreğin yarısı kadar soğan
- Çok az light labne
- 2dilim salam
- Light cola
- Tavuk sote
- Light cola
Bugun yag biraz fazla kaçtı
Umarım fazla sıkıntı olmaz
Buarada bu sabah kilom dunle aynıydı 70.5
Bakalım yarın sabah neler olacak
merhaba bunun tarıfı ınternette varmıPita ekmeklerimmm
Bundan sonra krep yapmam herhalde bunu begendim
Ama krep kadar şipşak olmuyor tabi
Eki Görüntüle 1608891
merhaba bunun tarıfı ınternette varmı
Ondandır canım bitince verirsin inş. Bendede öyle olmuştuAyy regl olacağım için mi bilmiyorum ama 2 gundur aynıyım 70.5
Ondandır canım bitince verirsin inş. Bendede öyle olmuştu
İnş. Canım bizim bebişten unutuyorum canım yaa gece biraz uyumuyor bizde sersemliyoruz biraz düzensiz yiyorum şu ara yinede paylaşırım canım şimdi pita ekmeğinden yapacam inş. Güzel olur beğenirimİnşallah ya insanın canı sıkılıyor 2 gun kaldı regl olmama inşallah ondandır
Sen neden menu paylasımı yapmıyorsun kız?
İnş. Canım bizim bebişten unutuyorum canım yaa gece biraz uyumuyor bizde sersemliyoruz biraz düzensiz yiyorum şu ara yinede paylaşırım canım şimdi pita ekmeğinden yapacam inş. Güzel olur beğenirim
Amin canım Yok canım ablamın bebişi daha 8günlük ablam gilde kalıyoruz o kalkınca bende uyanıyorum teyzelik zormuşAaa bebeginmi vardı kaç aylık canım allah bagıslasın
Amin canım Yok canım ablamın bebişi daha 8günlük ablam gilde kalıyoruz o kalkınca bende uyanıyorum teyzelik zormuş
Haa tamam o zaman ben de dedim emzirirken mi yapıyor diet
bekarım kız ben senin çocuğun var mı canım
Hmm kedi köpek bir arada zor olmuyormu canım:))22 yaşındaym canım evet atama bekliyordum:)Yok canım ama 2 kedim bir de köpeğim var
Kaç yaşındasın? Atama bekliyordun dimi?
Hmm kedi köpek bir arada zor olmuyormu canım:))22 yaşındaym canım evet atama bekliyordum:)