Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Evelynn

Nirvana
Pro Üye
15 Aralık 2013
15.526
35.623
Evet dukan karşıtları sizden ricam konuma girip ama bu cok sağlıksız diyecekseniz lutfen hiç yorum yazmayın ki motivem kaybolmasın:)

Yarın dukan diyetine başlıyorum.
Sınırlı yemek, belirli saatler içerisinde yemek, tatlıdan, hamurişinden uzak kalmak bana göre değil diyorsanız sizler de bana katılın lutfen. Tek başıma devam etmek sıkıcı olabilir cunku :)
Olmazsa olmazım yulaf kepeğim hazır.
Tatlı krizlerim için tatlandırıcım da hazır.
Yağsız sütüm, yogurdum da var.
E gerisini de zamanla tamamlarım artık.

Dukantestimi yaptım 6 gun atak önerdi. 6 veya 7 gun yapacağım. Hedefim bu 1 haftada 3 kg ödem atabilmek. 7 gun sonunda düğüne gideceğim şiş gitmemiş olurum hiç değilse.
Yediğim şeylerin her zaman olmasa da fotografını da ekleyeceğim.

Hadi bakalım yarın ola hayrola...

Son düzenleme:
Bugun tam anlamıyla başladım bugunu Atak1 sayıyorum

Kahvaltı öncesi yeşilçay
Kahvaltı tonbalıklı yumurta, şekersiz çay ve dukan ekmeği. Yarısını yedim ekmeğin kalan yarısını akşama yicem.

Hadi hayirli olsun hedefine ulasirsin insallah :)

Canim sabrin bol olsun ben de basladim basaramadim.belki yarin ben de katilirim kim bilir.kendimi o moda gecirebilirsem yazarim yine.takipteyim.basatilar.kilon kac tanitsana biraz boy.yas filan

ben dukana karşıyım ay şaka yaptım kız her insanın bünyesi farklı anladım ki kimi karatayla kilo veriiyor kimi veremiyor bazı insanlar dukanla güzel veriyor bazısına yaramıyor o nedenle kolay gelsin diyorum umarım güzel kilolar veririsin dukanla pes etmeden ay bide profilinde gördüm sesin çok güzelmiş ya çok sevimli

Canim sabrin bol olsun ben de basladim basaramadim.belki yarin ben de katilirim kim bilir.kendimi o moda gecirebilirsem yazarim yine.takipteyim.basatilar.kilon kac tanitsana biraz boy.yas filan

Beklerim canım:) 26 yasındayım.
Bu sabah diyete baslamadan aç karna tartıldım 72.3 kilom.
50ye kadar inmek istiyorum. Yani en az bi 20 kg vermem gerek yolum uzun ama dukanda genellikle 2-3 ay gibi kısa sürede baya guzel kilolar veriliyor. Bozmazsam 3 ayda inerim diye tahmin ediyorum.

Dukan karşıtısın demek ha get out Ay butun diyetleri deniyorum bir de dukanı denim dedim. Her boyayı boyadım bi fıstık yeşili kaldı işte İnşallah veririm ya bıktım valla artık şişkoluktan bacaklarım pişik oluyor yuruyemiyorum
Saol kuzum sesime katlanabildiğin için

ya çok tatlıymış sesin katlanılacak düzeyde denemeden bulamazsın sonuçta iyi yapıyorsun bakalım dukana katlanabilevcekmisin gerçi malzemelerin varsa kısıtlama yok tatlı falan dukana göre herşeyi yiyebilyorsun güzel bişey yani ya bende renkli pantolonları giymek istiyorum ya dar olanlardan şişko bacaklarıma pek yakıştıramıyorum

Evet kremtartarına kadar aldım her seyi yicem
Senin kilo verme sureci nasıl gidiyor o tartısma cıkan topikte ben cıktıktan sonra kilo verebildin mi ? Kaç kg fazlan var?

Evet kremtartarına kadar aldım her seyi yicem
Senin kilo verme sureci nasıl gidiyor o tartısma cıkan topikte ben cıktıktan sonra kilo verebildin mi ? Kaç kg fazlan var?
kilo verdim canım ben verdiğim yerde kaldım ama daha veremiyorum hedefim 58 di aslında ideal klom 52 ymiş ama oraya gelemem ya bir süre daha 58 olsam bir süre idare eder62 63 kilo arasındayım bir süredir bayadır çabalıyorum o zaman 67 falandım sanırım

Az kalmış senin ya ama o son kilolar zor gidiyormuş

Atak 2.günden selamlar.
Sabah 71.3 le uyandım yani tam 1 kg gitmiş. Ödemdir sudur orasının atakta önemi yok gitsin de...
Dün akşam yemeğimde biraz soğan ve cok az biberle kıyma kavurdum.
Kalan yarım dilim dukan ekmeğimle yedim. Yanında şekersiz çayla.
Şimdilik iyi gidiyor umarım devam edebilirim.

Kızlar bende 20 gündür dukan diyeti yapıyorum 6 kilo gitti daha 20 kilo gidecek ve çevremdeki insanlar daha fazla kilo vermişim gibi davranıyorlar durmak yok bu sefer olacak kızlar

Kızlar bende 20 gündür dukan diyeti yapıyorum 6 kilo gitti daha 20 kilo gidecek ve çevremdeki insanlar daha fazla kilo vermişim gibi davranıyorlar durmak yok bu sefer olacak kızlar

Evet dukanın en guzel yanı bu sanırım hem hızlı veriyorsun hem de daha zayıf gorunuyorsun:) Cok iyi vermişsin 20gunde 6 kg ya inşallah ben de yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…