Ayy inşallah ya
Kocama diyorum elbise mayo giyerim diye. O böyle tam popo altında bitiyorya sexy olur o olmaz diyoBikiniden kıskanmıyo elbise mayodan kıskanıyo
o da iyimiş erkekler hep öle kıskançlar yaaa
Hımm ben çok seviyorum ama artık bende tiksinmeye başladım canım rejimim bitince uzun süre tavuk eti ve kıyma et yemeyecemTiksiniyorum canım ya yumurtadan
Ben bekarım yeni mezunum atama bekliyorum canımSen evlimisin bekarmısın okuyormusun calısıyormusun? :)
Hımm ben çok seviyorum ama artık bende tiksinmeye başladım canım rejimim bitince uzun süre tavuk eti ve kıyma et yemeyecem
Ben bekarım yeni mezunum atama bekliyorum canım
Damat hazır ama atama beklemekten yorulduk canım yaaAyy bende bende halbuki ne kadar severim köfteyi
Gönlüne göre bir yer gelsin inşallah canım
Damat hazır ama atama beklemekten yorulduk canım yaa
Matematik Öğretmenliği canım sen çalışıyor musun ?Ne mezunusun ne için atama beklıyorsun?
Matematik Öğretmenliği canım sen çalışıyor musun ?
:)Yok canım evdeyim ben. Ev kuşuyum:)
kuzum sen bakma tvye burda zayıflama kürlerine bak:)Ayy tv de fıstıklı kadayıf dolması yaptılar öldümmmm
Ay canım yaa vereceğin kiloyu düşün hem sıcakta güzel olmaz diye düşün canımAyy tv de fıstıklı kadayıf dolması yaptılar öldümmmm
kuzum sen bakma tvye burda zayıflama kürlerine bak:)
Ay canım yaa vereceğin kiloyu düşün hem sıcakta güzel olmaz diye düşün canım
olsun ya yaparsın senSpor videolarına baktımŞimdi spor yapcam ama cok ağır bir sey toplamda 40 dk bile değil ama işte fenaaaa
olsun ya yaparsın sen
ah canım hiç sorma detokstan sonra öyle bir bozdumki cipsler kolalar çerezler 1,5 u geri aldımSen verdiğin kiloları geri almadın dimi? Neredeyse 3 kg vermiştin.
ah canım hiç sorma detokstan sonra öyle bir bozdumki cipsler kolalar çerezler 1,5 u geri aldım
10 kilo kaldı işte çoğunu verdim şimdi cumadan beri tekrar dikkat etmeye başladım vücut ölçülerimi felan aldım(içler acısı) eylül sonuna kadar 64 65 olmayı hedefliyorumAaaaa kötü olmuş yaa kac fazlan vardı senin az gibi hatırlıyorum.