Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Aaaa ama bu cok sagliksiz. Dukan diyeti yapip hastanede tedavi olanlar var... Diyecegimi saniyorsan yanililiyorsun :))

Diyetin hayirli olsun. Ben hamileyim ve dogurur dogurmaz,bebegime zarari olmayacaksa -emzirecegim icin- ben de dukan yapmayi planliyorum...

İnsallah en kisa surede istedigin kiloya kavusursun canim.

Ay ben de hemen savunmaya gececektim
İnşallah canım teşekkür ederim sen de sağ salim bebeğini kucağına alıp kurtulursun inşallah kilolarından:)

Canım bu pita ekmeğinin hamuru nasıl oldu sende ben krem tartar almadan yaptm da çok cıvık oldu ya bende direk tepsiye döktüm

Canım bu pita ekmeğinin hamuru nasıl oldu sende ben krem tartar almadan yaptm da çok cıvık oldu ya bende direk tepsiye döktüm

Kek hamuru gibi oluyor canım
Yumurtasının kıvamı da tıraş köpüğü gibi oluyor
Cok cıvık olduysa merak ettim bak şimdi nasıl olacağını

Kızlar diyetiniz hayırlı olsun, ben katılmayacağım ama size moral olması için yazayım dedim. Görümcem dukan'la (1 yılda) 34 kilo verdi, gayet fit oldu. Onun bir arkadaşı da bir kaç ay önce başlamış ve 15 kilosu gitmiş darısı başınıza

Mükemmel yaaa gercekten iyi kilolar verdiriyor dukan
Peki bir sey sorabilir miyim size?
Görümceniz zayıfladı ve diyelimki şuan 60 kg
Siz ona bakınca 60tan daha zayıf gosteriyor diye dusunuyor musunuz? Yani oldugu kilodan daha zayıf mı gorunuyor?

Maşallah canım darısı bizlere :))

Görümcemin boyu 160, kilosuda şu an 55 civarı sanırım.
ilk kilo verdiğinde olduğundan zayıf gibiydi hakkatten, göbek dışında tabi o biraz sarkıktı. Ama son dönemde spor da yapınca vücudu çok güzel toparlandı.

ayy hadi inşalllah bizde öyle oluruz ya teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…