10 kilo kaldı işte çoğunu verdim şimdi cumadan beri tekrar dikkat etmeye başladım vücut ölçülerimi felan aldım(içler acısı) eylül sonuna kadar 64 65 olmayı hedefliyorum
sen aldınmı ölçü:)Senin içler acısıysa ben ölemBen bide bu halle tatile gitcem ıy
Aynn canımDemi ya şerbetli serbetli hıh
Hem biz kendimize dukan dondurma yapabiliriz istersek. Kek, pasta da yaparız demi
sen aldınmı ölçü:)
aman ha uzak dur kilit altında tutEvde suan çeşit çeşit çikolata, dondurma, meyve, çekirdek, gofret, profiterol, puding var.
Tutuyorum kendimi.
Tatil içinnnnnn.
aman ha uzak dur kilit altında tut
Afiyet olsun canım:) ben bugün kahvaltıyı geç yaptım tavada 2 yumurta kırdım ve 1adet dukan ekmeği ile yedim:)Sporumu yaptım cok ter attım.
Öğle
- Omlet (2 yumurta ve 1 kaşık yağsız kıyma ile)
- Light kola
Ay tavayı yağlamayı unutmuşum dibine yapıstı ya zor yedim neyse olsun hiç değilse yagsız oldu
Canım o makarna mı ne anlayamadım da bu arada afiyet olsun
Canım o makarna mı ne anlayamadım da bu arada afiyet olsun
tesekkurlerKremtartar yumurtayı kabartıp katılaştıran karbonat gibi bir madde. Yumurta aklarını çırparken kullanılıyor.
Anladm canım tşkler:)Yok canım shirataki diye bir sey sıfır kaloriymiş her evrede serbest
Makarnadan biraz daha gıcır gıcır ve plastik gibi ama yogurtla yeyince makarnadan farkı yok:)
Ay bi tatlı tarifi denim dedim. Tarifte sıcak su diyormuş ben çeşmeden alıp koydum. Gitti tarif ya cok kotu oldu
bende tavukgögüsü yaptım çok nişastalı oldu yaa alışmışız una
Aynen öle canım bunada şükür malum günlerde insan krize giriyorAlışcaz alışcaz. Benimkide hiç kabarmadı bide tatlandırıcıyı cok koymuşum
Ay bunada sukur hiç değilse tatlı yiyebiliyoz demi D:
Aynen öle canım bunada şükür malum günlerde insan krize giriyor
Allah yardımcın olsun canımBenim de yaklaştı valla