Bu da benim maceram

tabiki yanliz su var, ben aileme asla karsi gelen bi insan olmadim.
Ancak damat konusunda farkli düsünüyoruz maalesef.
Ben isterim ki esim namazini kilsin, orucunu tutsun, cuma namazina gitsin. Ailem tam tersi. BEnim babam ve annem damatlarinla raki sofrasi kurmak isteyen tiplerden. Sakin yanlis anlamayin, ailemi yargilamiyorum ama yani farki gösteriyorum.
BU yüzden ben hic bir zaman ailemin istedigi gibi bir damat getiremeyecegim.

evet beni de sasirtan o oldu. Dindariz diye benim güvenimi kazandilar sonra hepsi bos cikti.
Allaha havale ettim hepsini.
Evet gercekten, bide cocuk olsaydi cok zor olurdu. Allah korumus..

Sakın bundan sonrada bütün dindarları böyle zannetme canım, emin ol gerçekten Allah korkusu bilen, takva ile yaşayan çok gencimiz var, inşallah senin karşınada ileride böyle biri çıkar ama adam gibi adam.

Sakın bundan sonrada bütün dindarları böyle zannetme canım, emin ol gerçekten Allah korkusu bilen, takva ile yaşayan çok gencimiz var, inşallah senin karşınada ileride böyle biri çıkar ama adam gibi adam.

yok zaten kesinlikle hepsini ayni kefeye koymuyorum.
Zaten onlar dinlerine bagli olsalardi, bunlari yapmazlardi. Allah korkusu demiyorum, Allah sevgisi olan insan bunlari yapmaz, yapamaz.

dinine düşkün olan insan eşinin ona emanet olduğunu ona gül gibi bakmasını gerektiğini de bilmeli, uygulamalıdır,
eşiniz evliliğinizi kolaylaştırmamış, zorlaştırmış,

siz elinizden geleni yapmışssınız ama eşiniz size birgün gün yüzü göstermemiş, ailesinin minik şımarık oğlu olarak yaşamayı tercih etmiş, evlenmek için yaş olarak reşit olmanın yanında olgun olmak sahiplenmek de gerekir, siz ölümüne sahiplenmişsiniz ama eşiniz neyi kaybetiğinin farkında bile değiil,

şu mübarek günlerde sizin için en hayırlı olanı dilerim, allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar, her şerde bir hayır vardır belki de ayrılmanız size gelecek için hayırlı gelişmeler getirecektir

bunun dinle diyanetle hiç ilgisi yok bikere
insanlıkla ilgisi var.....allah tan korksa asla böyle yapmazdı..
belllik yaptığı dincilikte taklitten başka bişey değil
rabbim sabır versin....
ayrıca ailenizide ayrıca kınıyorum
ne demek 1 hafta yemek vermemek....

evet Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin insallah.
Hepsini Allaha havale ediyorum.

Canım ailemin rızasını alamadım diye üzülme,zaten ailenin görüşüyle senin görüşün arasında dağlar kadar fark var.Zaten kızlarını 1 hafta aç bırakabilen bir ailenin onay vereceği damattan ne beklenirki?Ailende vicdan yok,buldukları adam kim bilir nasıl olur?Evlilik,şans oynu oynamak gibi bir şey canım,bahtına ne çıkarsa.Ne kadar flört etsende bilemiyorsun nasıl biri olduğunu,aradan senelerde geçse tanıyamıyorsun karşındakini.Bu yüzden kendini suçlama,çok iyi biride çıkabilirdi,kısmet canım.Hakkında her şeyin hayırlısını dilerim,inşallah bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırır Yüce Rabbim seni.

zaten bende kendimi böyle teselli ediyorum canim. Ben ailemin istedigi biriyle yapamazdim ve hala yapamam.
Güzel dualarin icin cok tsk ederim.

psikolog olmak istiorum tercih yaptım bu ay. inanın bunu okuduktan snra psikolgluktan sogudum. nasıl bi psikologmuş o öle.

Bütün yazılanları okudum ve ne diyeceğimi bilmiyorum.
Ailenizin size karsı tavrı çok yanlış.
Sonuçta çocuk değilsin belli başlı kararları alabilecek yaştasın.
Ama o adam nasıl biriymiş öyle.
Eralde iyi bir oyuncuymuş ki onun boyle bırısı oldugunu sevgılıyken anlayamadın.
Okurken hatta kendı kendıme de konustum dıyorum nası bır adam bu boyle evlılıgın ılk gununde daha annesıne gıtmeye tutturmus.
Bırak cnm bırak boyle bırısıyle ne omru 1 saat bıle gecmez.
Iyı sabretmıssın o kadar zaman.
Zaten sevıyorum demıssın asıgım demıssın ama sevgıyle,askla peynır gemısı yurumuyor sekıl a da goruldugu gıbı.
Ne dıyeyım hakkında hayırlısı neyse o olsun
insallah bundan sonra mutlu olursun.
Saglıcakla kal......

psikolog olmak istiorum tercih yaptım bu ay. inanın bunu okuduktan snra psikolgluktan sogudum. nasıl bi psikologmuş o öle.

bence tam da bu yüzden piskolog olmalisiniz ki bizim de umudumuz olsun.
Bize gercekten faydali olacak piskologlarimiza cok ihtiyac duyuyoruz.

artik ne hissettigimi bilmiyorum kirginliktan baska.
Yaralarim gercekten kabul bagliyor sanirim. Zaman ilacmis yeni anliyorum.
Evet canim, gercekten kolay olmadi simdiye kadar benim hayatim.
Ama dua et ne olur benim icin, artik bir nebze huzur istiyorum. Fazla degil, sadece bir nebze.

Bak canım namaz kılmak oruç tutmak, iyi insan olduğunun göstergesi değil, %98 i müslüman olan bi ülkede yaşıyoruz ama hırsızlık haydutluk, tecavüz, çok çok fazla, sen mantıklı düşünemediğin için bu hale gelmişsin, gerçek suç ailende de, o admda da ve ailesinde değil, sende, ben bu kadar ahlaksız bi adamın sevgililik sürecinde hiç bişey belli etmediğini düşünmüyorum, o istemeden çok sinyaller vermiştir sana, ama sen düşünemediğin için anlamamışın, Allah sevgisini söküp atsın diyosun, ne sevgisi yaa, hangi sevgi, insan olan sevilir, naptı sana da seviyosun, seni üzen tek ama tek şey, bu yaşadıkların, kabullenemiyosun,sevgi falan yok...
benzer durum bizim de başımızda kardeşim kendinden bilmem kaçyaş büyük kaç kez nişanlanıp ayrılmış, biriyle evlencem diye tutturdu, karşı çıktık ikna olmadı mutluyum dedi, bi ara ayrıldılar olanları anlattı, haklı çıktık tüm tahminlerimizde, psikopatın teki kardeşimide sevmiyo, ama kardeşim yine barıştı ve şimdi ozaman psikolojim bozuktu onu yanlış anlamışım, size anlattıklarım gerçek değil diyor. şimdi suç kimde tabiki onda, ilk senin yaşadıklarını yaşayacak eminim ve ayrılacak, ama cezasını da çekecek, hayat böyle maalesef

söylediklerinde haklisin aslinda. Öncellikle Allah yardimciniz olsun, kardesiniz icin üzüldüm. Bi adam neyse o´dur, degismez.
Bana gelince, esim cok güzel oynadi. Aileme bagli degilim, kendi ailemi kurmak istiyorum dilleriyle kandirdi. Her zaman bana, kendi ayaklarinin üzerinde duran, kültürlü ayni zamanda müthis mantikli bir erkegi oynadi. Evlenince maskesi düstü.
Evet dediginde haklisin, sevgi degil de, hazmedemiyorum yaptiklarini...

erkekler kadınları elde etmek için aklınıza bile getirmeyeceğiniz yalanları sıra sıra dizerler önünüze.
artık hangisini beğenirsek ona inanıyoruz biz de maalesef.
ha bide ben de karadenizliyim, bi laf vardır bilir misin
karadenizden kız alınır ama kız verilmez diye.

o lafi biliyordum ama aptllik bu ya, benim esim farkli diyerek uyuttum kendimi :)
Maalesef benim esimde cok büyük bir yalanciymis.

sana bisey söyliyimmi.. aksam aksam okudum hikayeni.. suanda agliyorum cünkü korkuyorum benimde masalim böyle biticek diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…