Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah güç versin sana
bi insan nasıl bu kadar değişebilmiş anlamıyorum
sende Allaha havele et onu
zor olacak ama devam et hayatına
düştükçe daha da şevkle kalk
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Cnmm allahim sabir vrsin ve hepi lmizi bole insnlardn uzak tutsunmnnn insaallah.kurtulmusun hic uzulme yikilcak biisi yokk resmen psikioojik iskenecee yapmiss sana
Allah yardımcınız olsun umarım eşiniz olacak adamdan bir an önce kurtulursunuz.
İstediğiniz huzura bir an önce kavuşursunuz.
Canım çok acıdı yazdıklarınızı okuyunca bu erkekler tam bir öküz evlendikten sonra dahada öküz
oluyolar
bencede boşanmanız iyi olacak .. sizede yazık yaa.. vallahi analttıklarınızı okurken ben yoruldum.. tüm bunlar çok ağırr
Büyüklerimizi her zaman dinlemek gerekiyor.Bunun gibi bir sürü örnek var.
Keşke evlenmeseydinde mimar olarak mezun olup kendi ayaklarının üstünde dursaydın ve güzel bir evlilik yapsaydın.Ama nasip kısmet işte..Birazda kendin çiziyorsun yolu elbette..
kaderin önüne geçilmez sen yine son şansı ver yuva inan zor bulunuyo sana benzerini yaşadım tam bi ana kuzusuysd ve bitti allahım o acıyı kimseye yaşatmasın çok zor sabret dicem baktın aynı yolunu seç kıymetini seni kaybedince anlar üzülme
Çok üzüldüm yaşadıklarına ama en acısı aileni karşına alıpta güvendiğin insanın adam çıkmaması olsa gerek. Allah sabır versin canım. Onlara gelince bu dünyanın öbür dünyasıda var. Allah hiç kimsenin yanına bırakmaz emin ol.
Dindar'larmış girdikleri günahları buraya sırayla yazarsak
Eşi ile zaman geçirmemek
onu hoşnut etmemek
başından savmak
üzmek ağlatmak
babasının evine suçu olmadan geri yollamak!
bu lste uzar gider.
çok ama çok üzüldüm okurken hayatımda ki şeyleri dusundum aynı şeyleri yaşamamak ıcın
ama birde imtihan yonunden bak bunu yaşaman gerekliydi belkide ve yaşadın sabredip felaha cıkman onemli.
mevlanın izniyle inşallah düzelir herşey..
gercekten siz de mi böyle düsünüyorsunuz? size sacma gelicem ama bunu duymak icimi öyle ferahlatiyor ki.
Düsünün, o aksam kavga edip babamlara dönüyorum ve bir daha asla ne kaynanamin ne kaynatamin yüzünü görmüyorum. Insan en azindan bi aramaz mi ya?
demek ki hic istememisler...