Bu da benim maceram

kartalkız demek sende evlenıyorsun yenıden
cok sevındımm Allah tamamına erdırsın
24 gunum kaldı benımde dugunume :)

kartalkiz senın yasadıklarının asagı yukarı aynısını yasadım hatta su an 14 aylık bebegımle bı basıma kaldım ınan rabbım sabrını verıyo ben ıse sımdı kızıma babasızlıgı nasıl anlatacagımı dusunuyorum cunku bende babasız buyudum ve gercekten bunun bı ızahı acıklaması yok en azından esını severek evlenmıssın ben ıse aıle baskısı uzerıne evlendırılıp ustune 1.5 sene aldatılıp yıne de dayandım fakat evladım ıcındı hersey ama bı yerden sonra ıpler kopuyo....

kartalkız demek sende evlenıyorsun yenıden
cok sevındımm Allah tamamına erdırsın
24 gunum kaldı benımde dugunume :)

yok canim ben daha evlenmeyi düsünmüyorum henüz cok erken ama mutlu bir iliskim var cok sükür :)
Allah mutlu etsin canim, insallah artik kader senden yana olur. Darisi da tüm isteyenlerin basina insallah :)

yok canim ben daha evlenmeyi düsünmüyorum henüz cok erken ama mutlu bir iliskim var cok sükür :)
Allah mutlu etsin canim, insallah artik kader senden yana olur. Darisi da tüm isteyenlerin basina insallah :)

hakkında hayırlısı olsun canım benım
mutlu olmana cok sevındım askere gıtmıs galıba
pekı eskı esını hıc goruyormusun herseyı atlattınmı ?

hakkında hayırlısı olsun canım benım
mutlu olmana cok sevındım askere gıtmıs galıba
pekı eskı esını hıc goruyormusun herseyı atlattınmı ?

Allaha sükür atlattim, icimde eski esime karsi nefret bile yok :) Arada is yerimin önüne geliyor ama ben bakmiyorum bile, sagdan soldan aliyorum haberini, tüm gün geziyormus, evsizler gibi. Durdugu yerde duramiyoruz ve cok sinirliymis. Ne hali varsa görsün insallah, ben su an cok sükür cok mutluyum, asker bekliyorum :)
Seninle cok dertlesmek isterim, nasil atlattin nasil evlenmeye karar verdn vs, ben hala etkisinden kurtulamadim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…