- 25 Ağustos 2012
- 490
- 16
- 48
- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
hala karar veremedimm evimi biriyle paylaşmalı mıyım arkadaşlar ?
senı arıyor mu rahatsız edıyor mu son durum nedır ?
en onemlısı sen nasılsın ?
senı arıyor mu rahatsız edıyor mu son durum nedır ?
en onemlısı sen nasılsın ?
Bu arada karşı daireme nişanlı asistan bi ablam taşınıyor..nişanlısıyla hastaneden de tanışıyoruz ama eni konu dün akşam oturma fırsatımız oldu ,nişanlısı 'gamze çok oturaklı, temiz , çok düzgün bi kız, aynı anlattığın gibiymiş' falan demiş..Diyeceksiniz sorun bunun neresinde.. Bikaç kere daha oldu bu arkadaşlar..İnsanlaar bana saf, temiz, iyi gibi ifadeler kullanınca çok fena oluyorum, oturup ağlayasım geliyor.. Hak etmiyorum gibi..Kirli hissediyorum kendimi..İçimden diyorum yaşadıklarımı bilse acaba yine aynı şeyleri düşünür mü..
Bi yandan hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum kendime uğraş bulmaya çalışıyorum, ama bu psikolojiden çıkamıyorum hala ..Başınıza bela oldum resmen.. Hepsini geçtim de şu psikolojim nasıl düzelecek acaba
baslıgı acınca böyle bir hikaye cıkacagını hiç düşünmemiştim.. benim de tek hedefim tıp fakültesiydi, tüm tercihlerim tıp, gözüm acık giderim derd,m kazanamazsam.. kazandım,okudum,bitirdim ama birde bana sor.. bitti ama anladım ki biz bitiyoruz ama bu meslek bitmiyor. ne öğle aran, ne tatilin ne uykun oluyor.. 36 saat nöbetlerle tanıstıgım 6 sınıfta bu meslegin insanı aştığını anladım.. ondan da öte bir u.. zmanlık sınavıyla karsılastım ki ceken bilir, gerisi anlamaz.. ama şimdi ne gelir elden geriye dönebilecekmiyiz ,, kaldı ki dönsek yazmayacakmıyız bile bile yine su meslegi?
bitirdim ama öyle bir yereatandım ki istifa ettim, cok sorunlardan dolayı tus da olmadı, dersaneye gitme imkanım da yok.. doktorum ama ev doktoru!! ne güzelki sen dersaneye gidebiliyosunne mutlu sen bitirmişsin.. benim daha iki senem var :) demişsin ya geri dönebilecek miyiz ben dönemem arkadaşım .. eylülde sınava girecek misin?
bitirdim ama öyle bir yereatandım ki istifa ettim, cok sorunlardan dolayı tus da olmadı, dersaneye gitme imkanım da yok.. doktorum ama ev doktoru!! ne güzelki sen dersaneye gidebiliyosun
canım dershanenin ders notlarını al aynısını anlatıyorlar zaten, ekstradan söyledikleri şeylerde 'tüm tus soruları' kitabının açıklamalarında geçiyor dershaneye gitmeden kaynakla da hazırlanırsın, bizim okuldan yakındn tanıdığım bir arkadaş dershaneye gitmeden ege dahiliyeyi kazandı
Tutunacak hiçbir şeyim yok .. Kendi elimle kendi hayatımı mahvettim. Buradan kız evlat sahibi ablalarıma söylemek istediğim bir şey var. Çocuklarınızı baskıyla, korkuyla bir hayat yaşamayın. Eğer içinde kalan yaşanmamış duygular varsa her türlü açığa çıkıyor işte..Benim gibi.. Babam herkesin yere göğe koyamadığı 2 sene sonra doktor olacak kızının yediği haltları bilse yüreğine iner.
Eski erkek arkadaşıma bunları anlattığımda bana öyle bir şey söyledi ki resmen ne kadar aptal olduğumu yüzüme vurdu. ' Bu kadar düşünüyorsan yapmasaydın' dedi banaKoca meraklısı bir kız değilim yanlış anlamayın ama ben bu şekilde evlenemem, bana evlendikten sonradan edilecek hakaretleri kaldıramam. evlendiğim kişiye 'Hayatımda tek bir kişi oldu ve ben onunla birlikte oldum' diye söylesem de bana inanmayacak. Ama gerçek bu ..
arkadaşım doktor olacaksın hayırılı olur senin için inşallah ...bayanlar sevdiği erkeğe gözü kapalı ianıp hatalar yapabiliyor beşer şaşar diye bir söz vardır kendini yargılama zamanı sorgulamaktan vazgeç birlikte olmuş olsan dahi bunu senden başka birinin öğrenmesine gerek yok cerrahi operasyonlar var bu sır senle mezara gider sen inşallah senin kıymetini bilip sahip çıkacak biriyle yuvanı kurarsın her evlat ailesinin canını yakacak pozisyonlar içine girebilir toparlanamazsan psikolojik tedavi sürecide iyi gelir kendini suçlama mesleğinde sevilmeyecek bir meslek değil içine girdikçe hasta ve hasya yakınlarının duasını aldıkça emin ol mesleğini seveceksin...
Lutfen bana cerrahi operasyon demeyinAllah'ın bildigi kuldan saklanır mı ? Bu sır benimle mezara gitse ne olacak bunun bı de ahirette hesap vermesi var , bı baskasini kandırmak bı yalan üzerine yuva kurmak da kul hakkı değil mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?