• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim hikayem

Yine ben arkadaslar.. bı mail gelms ondan sabah saatlerinde gönderilmiş.. Abimin e-mail adresi ve telefon numarasını yazmış , başka da bişey yok mail de , Abi'm ve babam ticaretle uğraşıyorlar ve Facebook'ta dükkanımızla ilgili bı sayfamız vardı , Abi'm iletişim kısmına telefon ve mailini yazmsti sanırım oradan gördü ..ya anlamıyorum telefon açıp ne söyleyeck aileme ..terk eden o , bırakan o ..ve ailemin bunu öğrenmemesi gerekiyor ..bu kadar şerefsiz olamaz diye düşünüyorum ..Napcm ben simdi :( tepki verirsem korktuğumu anlar diye birsey yazmadım , numaramı zaten değiştirdim ulaşamaz bana telefonla

abinin telefon ayarlarından onun numarasını yazıp engelleyebilirsin
abine rica et birini arıcam diye falan... o şekilde olabilir:44:

Ailemle aramızda 10 saatlik bir yol var bunu yapamam, yapsam bile mail atabilir, Facebook'tan ulaşabilir ..offf aklıma geliyordu ama o kadar basitlesmez diyordm ..Abi'm zaten rahatsız ve o da bunu biliyor, stresten uzak kalması gerektiğini biliyor ..anlamıyorum bu kadar meraklıysa evlenmeye beni neden bırakıp gitti, aylarca pesinden ağlattı ..ben bu kadar basit düşünecek bı insan icin mı yaptım o kadar şeyi .. Dilimde tek bir kelime var su an 'degmezmis' ..

Yine ben arkadaslar.. bı mail gelms ondan sabah saatlerinde gönderilmiş.. Abimin e-mail adresi ve telefon numarasını yazmış , başka da bişey yok mail de , Abi'm ve babam ticaretle uğraşıyorlar ve Facebook'ta dükkanımızla ilgili bı sayfamız vardı , Abi'm iletişim kısmına telefon ve mailini yazmsti sanırım oradan gördü ..ya anlamıyorum telefon açıp ne söyleyeck aileme ..terk eden o , bırakan o ..ve ailemin bunu öğrenmemesi gerekiyor ..bu kadar şerefsiz olamaz diye düşünüyorum ..Napcm ben simdi :( tepki verirsem korktuğumu anlar diye birsey yazmadım , numaramı zaten değiştirdim ulaşamaz bana telefonla

Canım korkma sakın bunu anlamasın kesinlik ile üstüne daha çok gelir şuan seni korkutup isteklerini herneyse artık yerine getirmeye çalışıyor.

Ayrıca bu senin kararın ailenin duymasından korkuyorsan kusura bakma niye yaşıyorsun ? İnanın ailenizin duyması daha iyidir onun isteklerini mecburi olarak yapmaktansa adam gibi seviyorsa gelir hatalı olduğunı vs.belirtir bu eylemin amacı ne olabilir ki başka ?

Korktuğunuzu kesinlik ile anlamasın öyle herkeste gelip bunları yaptık diyemez.

Arada kaçırdığım birşeyler olabilir belki ama hatırladığım kadarıyla karşı taraf sizden ayrılmıştı değil mi sıkboğaz ettiğiniz için? Şimdi sizi ne için tehdit ediyor tam olarak? Ona geri dönmeniz için mi? O maili atması dışında hiç konuşmaya çalıştı mı sizinle?

canım benim okudum ve çok üzüldüm. ama inan bana senin mesleğini yapmak isteyen kaç kişi var kolay mı doktorluk?

korktuğunu belli etme, belli edersen daha çok üzerine gelecektir.
onu hiç umursamıyo gibi yap hatta ne yaparsan yap diye rest çek öyle bir şey yapamaz bence.
tekrar geldiğinde onu kabul etmemeni gururuna yedirememiştir tabi o düşünüyodu bana muhtaç gidince hemen kollarıma koşar bensiz yapamaz diye
seni güçlü bir şekilde karşısında görünce, reddedilince hırs yaptı.
işte bunlar da bu kadar aciz, bu kadar şerefsizler..
şimdi diyosundur ben bunu nasıl sevdim, nasıl oldu da bu yüzünü görememişim diye :(

gelinlik cevap verme
boş boş konuşuyor
aklı sıra seni korkutacak
korktuğunu belli edersen daha çok üstüne gelir aşağılık yaratık

Arada kaçırdığım birşeyler olabilir belki ama hatırladığım kadarıyla karşı taraf sizden ayrılmıştı değil mi sıkboğaz ettiğiniz için? Şimdi sizi ne için tehdit ediyor tam olarak? Ona geri dönmeniz için mi? O maili atması dışında hiç konuşmaya çalıştı mı sizinle?

Bayramdan bir gün önce evlenme teklif etmişti, yüzük almış, ne evet dedim ne de hayır..yüzüğü takmadım elime bile almadım, o gün ben de kalmak istedi olmaz dedim, sonra bu son şansındı yüzümü bi daha göremeyeceksin bilmem ne diye mesaj attı..daha sonra çiçek gönderdi 'herşey düzelecek, ağlama artık' diye..bu süreç içinde kesinlikle bir kez bile 'seni seviyorum' demedi..söylediği tek şey 'vicdan azabı çekiyorum, benim de kızkardeşim var vs vs'.. Güya evlenmek istiyor o da iki sene sonra..Bence öyle bi amacı da yok, iki yıl daha gönül eğlendirecek benimle , evime istediği gibi girip çıkacak ..adım gibi eminim bi süre sonra 'beni çok bunaltıyorsun, evlenemem seninle ' diye yine gidecek..

canım benim okudum ve çok üzüldüm. ama inan bana senin mesleğini yapmak isteyen kaç kişi var kolay mı doktorluk?

korktuğunu belli etme, belli edersen daha çok üzerine gelecektir.
onu hiç umursamıyo gibi yap hatta ne yaparsan yap diye rest çek öyle bir şey yapamaz bence.
tekrar geldiğinde onu kabul etmemeni gururuna yedirememiştir tabi o düşünüyodu bana muhtaç gidince hemen kollarıma koşar bensiz yapamaz diye
seni güçlü bir şekilde karşısında görünce, reddedilince hırs yaptı.
işte bunlar da bu kadar aciz, bu kadar şerefsizler..
şimdi diyosundur ben bunu nasıl sevdim, nasıl oldu da bu yüzünü görememişim diye :(

Aynen öyle diyorum..Bir de nasıl bu hale geldik, seviyeyi nasıl bu kadar düşürdük diyorum..Tehtit etmek ne yaa..bir de babama değil abime söyleyecekmiş..MS hastası abim kolunu kullanamıyor , ayaklarında uyuşma var, biliyor bu durumu, abim konusundaki hassasiyetimi de biliyor ama bunu bile bana karşı kullanmaya çalıştı..yazık diyorum..emeğime, sevgime, döktüğüm gözyaşına, hayallerime yazık

canım öncelikle hiç korkma bence de korkarsan daha çok üstüne gelir tehditleri devam ederse git söyle onlar benim ailem ne olursa olsun hep arkamda olurlar bana destek olurlar de ki sahipsiz sanmasın seni ayrıca söylemen benim açımdan değil senin açından kötü olur de hiç bir baba kızına bunu yapan adamı rahat bırakmaz de asıl o korksun

Ne kadar olgun bir insansın , bir çok insan bu duruşa sahip olamıyor gerçekten takdir ettim inş bundan sonra hep böyle güçlü dimdik yürürsün..

Aynen öyle diyorum..Bir de nasıl bu hale geldik, seviyeyi nasıl bu kadar düşürdük diyorum..Tehtit etmek ne yaa..bir de babama değil abime söyleyecekmiş..MS hastası abim kolunu kullanamıyor , ayaklarında uyuşma var, biliyor bu durumu, abim konusundaki hassasiyetimi de biliyor ama bunu bile bana karşı kullanmaya çalıştı..yazık diyorum..emeğime, sevgime, döktüğüm gözyaşına, hayallerime yazık

o kadar iyi anlıyorum ki seni canım :( söyleyemez canım söyleyecek olsa direk söylerdi şimdi sadece seni korkutmaya çalışıyor. şerefsiz, karaktersiz adam..
söylediğini düşünelim.. ailen senin yanında mı olacak yoksa onun yüzünden sana sırt mı çevirecek.. tabiki senin yanında olurlar ne olursa olsun sen onların kızısın seni bırakmazlar

sevgili Gamze, (adını yazmışsın madem:1:)
sen korkma inan seni korkutmak için yapıyor tüm bunları
kaçan kovalanır derler ya, o da şimdi sen onu sallamıyorsun diye kendince gurur yaptı peşinden koşuyor
bir de erkek ya (!), ihtiyacı olunca arar sorar ama son tekmeyi de kendi vurmak ister (afedersin de...)
bir de bu ailene söylerim diyerek blöf yapıyor hiç cevap verme
hem ailene söylese bile, sen onları üzecek birşey yapmadın durumu anlatırsın elbette ki ailendir arkanda durur ne kadar yanlış yapsak da aileler affeder, önemli olan kızımızın iyiliği derler
emin ol şu an hayatında kandıracak kız bulamadı, sen de onu umursamadığın için taktı sana... yoksa sevdiğinden değil...bence inadından gurur yaptığından...
sen sallamamaya devam et boşver
ha eğer çok rahatsız ederse gider savcılığa suç duyurusunda bulunursun
telefon numarası, e-mail adresi belli eee adını da biliyorsun
çok üzme kendini, o sen kork, telaşlan ve onun dediklerni yapmaya mecbur kal istiyor ama senin ne kadar güçlü olabileceğini düşünemiyor o kıt aklıyla...

Back