- Konu Sahibi siyahgelinlik
tıp dünyasının içindesin. bu bekaret mevzusu falan değil.Tutunacak hiçbir şeyim yok .. Kendi elimle kendi hayatımı mahvettim. Buradan kız evlat sahibi ablalarıma söylemek istediğim bir şey var. Çocuklarınızı baskıyla, korkuyla bir hayat yaşamayın. Eğer içinde kalan yaşanmamış duygular varsa her türlü açığa çıkıyor işte..Benim gibi.. Babam herkesin yere göğe koyamadığı 2 sene sonra doktor olacak kızının yediği haltları bilse yüreğine iner.
Eski erkek arkadaşıma bunları anlattığımda bana öyle bir şey söyledi ki resmen ne kadar aptal olduğumu yüzüme vurdu. ' Bu kadar düşünüyorsan yapmasaydın' dedi bana Koca meraklısı bir kız değilim yanlış anlamayın ama ben bu şekilde evlenemem, bana evlendikten sonradan edilecek hakaretleri kaldıramam. evlendiğim kişiye 'Hayatımda tek bir kişi oldu ve ben onunla birlikte oldum' diye söylesem de bana inanmayacak. Ama gerçek bu ..
bunu senin de anlaman lazım canım.
senin ki takıntı. yardım alırsan daha sağlıklı ve güzel ilişkiler yaşayabilirsin.
sanki yaşın çok büyükmüş hayata dair hiç bir şansın kalmamış gibi yazmışsın.
her genç kız senin geçtiğin yollardan buhranlardan geçiyor. buhranın boyutu farklı, ya da konusu farklı
ama aynı ruh hallerine saplandıgımız oldu hepimizin.
kendine acımayı bırakmalısın sen acınılacak bir insan değilsin.
lütfen en azından bir psikologla görüş.
sen kendine derman olmazsan kimse derman olmuyor.
bence güçlü bir kızsın. içindeki gücü farkedersin umarım.